• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jo, takže kromě toho, že celá ta season není moc povedená a je spíš nudná, šance, že postupně napadají ty věci, co 65 levelů nepadly, není? super
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: ja sem na 99 a nejake destitky mam, ale jen par, pri tom poslednich 30 lvl beham skoro jen valuty.

Kdyz seberes kamen co mas uz na 10tku tak se ti automaticky rozlozi na matro a to i ty co za matro pres kesku neudelas, jestli se to deje i stima unikatnima tak potes koste :-)

Jinak to prehozeni sumon matra na echa trosku podraz, mam stovky perel (bylo 10 perel na sumon), ktere jsou mi na prd a ted novych coru mam asi jen na 3 sumony :-/, takze bych mel behat znovu 3x50

Jo a Seneschal Supremacy season challenge je zabugnuty, zkousel sem ruzne 10tkove stony a nic, resenim je pry zkouset dal ruzne kombinace a pry to zabere :-))

To mi pripomina je nejaka zmena u uber lilith, zkousel sem ji, protoze je to taky jeden z bodu na detroyera a prvni faze je porad v poho ale druha faze temer okamzite spawne pochejre a ty zase pri odlamovani vypustej ty samonavadeci firebally co davaji IK, na 5 pokusu sem 5x pohorel
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a plati to i o unikatkach, kdyz ti tam padne unikatka tak je to taky 925, coz je super, sice padaji jen malo kdy a kdyz uz padnou tak jsou uplne na prd, ale 925 :-) Mam takhle overkilla a butcherovu sekerku
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Toho synatora od mn80 vejs nedavam, butchera jo ten je v poho ale tohle ne, jako neumru ale uhraju to na remizu, postupne snim vyberu vsechny potvory na lektvary a kdyz to nejde tak zajdu do spawnroomu a on zmizi, jako nemam zadne ubery, tak mozna pak to pujde ale takhle tak max z 4/5
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: od nm75 jeto vic jak polovina a nm90 uz skoro vsechno, na levlu postavy nezalezi.

Sem trosku precenil to echo, si rikam ze se pojistim a sel sem tam se 110 wardingama a skoncil za echem a po truhlach s 72, pricemz jen truhly sezerou 4x2 a na zaver 10 a 4, unikatka samo nepadla zadna, samotny echo tak na 3 rany :-/ jak uz top ma nabehany z valutu tak mi to ted ani neprislo dlouhy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: od kolika levelu dungu pada hodne 925? ja ted beham na lvl 90 neco kolem 63-64, a tam to je tak obcas, hlavne z truhel na konci... asi bych dal i vetsi level mozn, ale mam to teda balancovany na rychlost, a uz ted kdyz tam spawne ten boss random nebo butcher tak je muzu tak max remizovat...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: je to naprosto idiotské - já mám lvl 65 a pořád ještě nemám ani jeden z těch útočných skillů, který potřebuju, i přesto, že ostatní už mám na lvl 7-8. Zasraný špatně vymyšlený "taky rng"
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekoho zajimalo, vzal sem 60 kesek a otevrel je s novych charem, nahore pred a dole po, pro srovnani v S2 stacilo vzit z druheho charu asi tak 8k krve a mel jsi vsechny VP na maxu

NESS
    NESS --- ---
    Tak kdyby nekdo chtel ancestr 925 boost tak jednoho unesu, vyzkouseno, dva nevim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Statisticke okenko :-) u barba, drop 2h zbrane (kriterium ilvl925) 7x 2h mace, 8x 2h axe, 26x 2h sword, pritom jednorucky jsou vice mene stejne 14x 1h mace vs 11x 1h sword

To je drop z bajvoko 8 valutu 75-77mn, z jednoho valutu je tak 50+ itemu a polovina je 925, vtipne je kdyz naberes cestou vic jak tech 33 a neses wardingy tak se do mesta neportnes, podle me ten drop seriznou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: neprisel se zatim co ale neco mi ve valutu hrozne naklada, mam armor 20k, tzn predemenzovany pomalu o pulku, mam namaxovany resisty a a docela slusne redukce, ale presto sou tam situace kdy me asi v interakci s poisnem uplne rozpusti tak za 1-2sec, mozna to jsou ty nove mouchy co strileji davkou, nevim, jako dokud to nepochopim tak nejsem pripraven na hc

Jinak jak se dalo predpokladat v okamziku kdy jedes mn o 30-40 lvl nad tebou tak pavouk uz je tam fakt jen pro okrasu (aplikaci adrenalinu:-), neni schopny ani uhlodat blood blistra, ktery mimo chodem, kdyz se spawn na pasti tak mi prijde ze snim past taky neintereaguje. Jediny co me potesilo ze pri smrti neprijdes o wardingy. Coz je fajn ale tak nejak cekam ze tu zaverecnou odmenu za NM valuty seriznou, ted to je i stim spawnroomem 5 truhel na raz, silene :-)

MAESTRO_007: To je dobra otazka kterou nam jiste blizz vyjasni :-))) Osobne si zkusim sorcku a nekra, rog je dojebany tak zei Wudijo rika ze je nehratelny a u druida se bojim ze pri mem stesti tu novou unikatku nedropnu ani kdybych se poto. S hc si pockam co stou sezonou chteji delat, minimalne do pulsezoniho updatu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MAESTRO_007: Mas dalsi 4 povolani a pak muzes zacit na HC :)) #vtip
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    já jedu klasiku kampaň za druida lvl 30 a hoši ta hra je bomba. Gameplay, lokace, Lilith atd. :-))) už se těším na ten našlapaný endgame, helltide, endgame bossové, nightmare dungy a co teprve sezónní mechanika!!!

Konec ironie, ta hra je fakt dobrá a ten endgame zní bombasticky takhle na papíře , ale borci po týdnu hraní lvl100 a oblečení v 925, sezónní mechanika otravná. Co tam jako chceš zbývající tři měsíce dělat? :-))? A proč? .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to me teda pada prd celkem nastesti kamos co uz je 100 me potahal na nejaky duriely, takze jsem se prevliknul do 925 bezpracne... :-) ale jsem asi posesty zmenil build ve snaze nejak vykompenzovat ze nemam tibaulty, a kazda dalsi zmena je k horsimu... sice jako muzu nejak farmit/levelit, ale nemuzu jit nic tezkyho, bo mam equip/paragon plnej kompromisu
    NESS
    NESS --- ---
    Nechci to nejak zakriknout, ale uz od nm75 je nadpolovicni vetsina dropu ilvl925, coz je celkem prijemne, jen to levlovani stonu je i tak pomaly sem 93lvl a mam jen jednu 10tku, jinak ten slowing support co mi padl jako posledni nema jediny upgrade, asi to je nejaky tezky rero :-)
    NESS
    NESS --- ---
    No leda by to byla tempesta, ta dava over time, jen si rikam jak se vlastne pavouk v pvp chova, muze vubec utocit na char ? Muze pavouk utocit na pavouka ? Neslo by v pvp zone poradat pavouci zapasy ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Vypada ze pavouk je buglej v pvp, sem v pvp zone potkal capka co byl krvavej, tak sem si rikal ze mu to nebude vadit :-) sem ho klepnul a jeho pavouk mi nakladal ikdyz panicek uz byl v panu, nedavam moc ale vytrvale a neslo stim nic delat, nez se dostatecne vzdalit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me teda fakt serou s tim, jak npc ze vsech mechanik davaji proste veci podle levelu, a ne podle tieru obtiznosti. Jako by to, ze mam nizsi level, mohlo zpusobit, ze si vezmu rare sacred vec. Proste ne, nikdy se to nemuze stat, je to uplna picovina. Na to nadavam kazdou sezonu a furt jim to nedoslo, takze proste od zdolani druheho capstone dungu az nekde tusim do 85 (nechce se mi tady hledat presnej level kde se to zlomi do full ancestral, jak jsem otestoval minulou sezonu) jsou vsechny mechaniky, kdy ti npc dava nejakej balicek na rozbaleni, uplne k nicemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja uz beham jen na 2 perly, protoze vic jak 5 jsem neztratil jeste ani jednou, mam i par perfect runu prestoze se nesnazim... coz kdyz to takhle da kopyto ja, co jeste nemelo sanci vcera, tak to asi dali hodne ode zdi ke zdi... :-) Chybi mi 3 kameny, z toho jeden je random coz teda nechapu ze nepadnul, dva z bosse. Ale konecne mi padnul Tempest Roar, nahodne na mape venku, tak se to ted trochu zrychli snad konecne, uz jsem se bal ze pojedu no unique budget az do konce...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak na 89 lvl kdyz uz mam hotoveho i slayera tak mi padnul posledni kamen, jinak ten patch eliminoval cele sezoni tema, staci 3 perly a je jedno kterym valutem, jde probehnout az nakonec, bez jakyhokoliv reseni pasti, vcetne zaverecneho boje a jeste ti zbude :-)

Jen neco udelali z dropem neni noomalni aby z 100lvl butchera vypadla jedina vec a to sacred lege uplne na pikacu, to same hlt truhly, jako jo matematicky to je spravne 40% z 0 je stale 0 ale prijde mi divne ze i s namaxovanym sezonim blesingem z tech hlt truhel (ne 300 :-) nepadne jedina vec, jen lektvar, jedno zelezo a nejaka soula.
    NESS
    NESS --- ---
    Jedine pozitivni na tehle sezone je, ze az skonci tak ta pristi bude na 100% lepsi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam