• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Valuty lepsi nm dungu, ne tech nejrychlesich, ale v prumeru ten valut das tak do 5 minut ikdyz se flakas, to se ti v nm dungunestane, navic , toho na konci ceka fakt hafo, 5 truhel :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Diky za tve monology :))
    Kolikrat mne setri spousty casu.
    A taky diky za info o tech dvou v nmvaultu.
    Vcera jsem nad tim premyslel jestli se tam vubec mota :))
    Ja jeste nepotkal ani jednoho, ale mam jich za sebou teprve onech povinnych 20 :)) a strasne mne nebavej… zlatej nm dung :))
    NESS
    NESS --- ---
    A potencionalni varovani pro HC hrace v tom samem valutu lze potkat buchera i mamlase, vtipne obzvlast kdyz jedes valut kde jsou monstra 50lvl nad tebou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyz uz tu sazim monology, jauggernaout vs disobedience, trosku sem to testoval a oba na normalnim slotu (ne amulet vs brneni) to vychazi tak ze ani nejlepsi disob (1.1/66) nedosahuje takoveho vykonu jako prumerne dobry jugg (cca 4-4.5k) natoz ty nejlepsi (5.5K+), jako jo +100% evade ale pokud mas flickerstepy nebo neco co ma -1.2sec cd na evadu, tak je to dost jedno je to 4sec vs 7sec, pricemz kdyz kolem sebe rezes tak to stejne padne rychle. Navic disob musi nastartovat a jugg je trvale
    NESS
    NESS --- ---
    Skoro to vypada ze staci nasednout na kone, po vzoru neni pavouk, neni problem, musim jeste vyzkouset
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Podle tohohle postu to co te zabiji v pvp je pry vlastni tempesta, ja teda myslel ze to je cizi, takhle je to jeste vtipnejsi :-)

URGENT - PvP pet interaction bug: Your own pet killing you… - PC Bug Report - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/urgent-pvp-pet-interaction-bug-your-own-pet-killing-you%E2%80%A6/148770

jako nestava se to pokazde, ted jsem mel dva killy u jednoho me to smazilo (neusmazilo) u druheho nic a tempestu mam porad, tezko rict podle ceho to je, nejsem krvavej, chodim do pvp sbirat whispery a pritom na me nekdo obcas hupne, na druhou stranu je to celkem karmicke, kdyz te ten nekdo svacne a vzapeti ho to sunda taky ve vypisu je to jako ze ty jsi zabil sebe :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KID_MCHUTT: odeber nějaký co máš už a oni se objeví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Super bug - nezapočítaly se mi dva smouldering ashes...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja bohuzel nemam matros na nic.
    Nejak tuhle sezonu nestiham jak se mne do toho mota zkouskove.
    Navic zjistuju, ze minion master sice jde - vesmes umlatim vsechno, ale trva to neskutecnej randal casu…
    Jeden nmvault mam cca na 15 minut. Sice jsme save, ale neutika to :))
    NESS
    NESS --- ---
    Pujde nekdo dnes vecer loom ? mam uz 40+ coru a do vecera jeste neco pridam.

Jinak zkousim arc/ball s melted a celkem to jde, na 80lvl sem dal mn81, zkousel sem i mn100 ale dojizdim na jedy, nemam slot na flameshield a jak dojde na jedove louze koncim :-/

Jo jeslti nekdo neznanamenal tak talrasha s pavoukem nefunguje, tzn smolik a porad jen na 3 elementy, skoda
    NESS
    NESS --- ---
    By PezRadar 7 hr 28 min ago (Patch ?????)Source#5

A hotfix has rolled out this evening resolving this issue.

We have re-enabled WT4 Vault of the Loom.

Trading has also been re-enabled.
    NESS
    NESS --- ---
    A do tretice tenhle vystrel, buch sud co to zase pecou

Hi all -

The design team has some upcoming plans for players who may have numerous Uber Uniques that they may not use.

The team wanted to get a PSA out to users to hang onto these for now. We will have more information to share soon regarding this but felt it was important to give an early heads up to players.

PSA - Hang onto unused Uber Uniques - Console Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-hang-onto-unused-uber-uniques/149130
    NESS
    NESS --- ---
    A problem s loodovanim po patchy, jako taky se mi to sekalo ale to se seka posledni dobou tak casto ze sem to neresil, klasika ze se z dungu portujou 4 lidi a dvou to nejde vubec a treti zustave nekde ve vzduchoprazdnu :-)

Chiming in to let folks know that the team is investigating the issue. Thank you to all the folks reporting, and also sharing workarounds that have worked for them. As news comes from the team, we will share and update folks here.

Blizzard Investigating Game Issue - Hangs At Loading After Patch - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-investigating-game-issue-hangs-at-loading-after-patch-337512
    NESS
    NESS --- ---
    Loom byl/je vypnuty

PezRadar87 posts
    Community Manager
    16h
    We’ve have temporarily disabled access to the World Tier 4 version of the Vault of the Loom while the team investigates some connection issues players are experiencing.

We will update once this is available again for all players.

World Tier 4 Vault of the Loom Disabled Temporarily - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/world-tier-4-vault-of-the-loom-disabled-temporarily/149178
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: poprvé za druida ca jedu companion build :-) ..chtěl jsem zavzpomínat na witch doktora a jeho pety z D3... Zatím mě to baví. Uvidím jak moc to bude drhnout teďka. Když padnou nějaké pěkné unikáty tak zkusím ten lightning build
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: S cim to jedes ?

Zkusil sem jak je na tom po nerfu arc/ball sorcka a porad velmi dobra, skoro bych rekl ze jako levlovaci je to stale nejlepsi sorc volba, end game se asi vratila do stavu pred S2, tzn vic nez ok
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /dohrál jsem podruhé kampaň a regulérně mi konci spadla brada zase. To je fakt masterpiece :-)

A teď hurá do toho endgame obsahu. Už se těším jak zkusím vaulty co jsem ještě nehrál, zabeham helltide, bossy atd (bez ironie :D)

Podle.mne .bez odemčení paragon/power to prostě nebude nikdy mit potenciál té zábavné repetitivní farmy v endgame. Můžou vymyslet obsah kvalitní, mechaniku, ale člověk musí vidět nějaký (pseudo) smysl v dálce (tak to mám já s motivací) ale.ja byl vždycky antiseason
    NESS
    NESS --- ---
    Fajn statistiky mame zase v mailu, celkem skoda ze stele nejsou zebricky a ani zadna forma ingame statistik, ale aspon super ze posilaji sezoni vycuc, sim si rikal kdy prijde :-)

Potent Blood Earned
    122342

Monsters Slain
    1127363

Bloodseekers Slain
    1483

Blood Lure Donations
    165
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Muj tip ze necuknou a prohlasi ze totak je v poradku a ze chteji aby si to lidi uzili, nebo tak neco :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je hrozne vtipny jak Blizzard reaguje s odstupem na stiznosti, ze pavouk je hrozne slabej, akorat mezitim lidi prisli jak s nim davat miliardy damage za uplne vsechny classy, jsem zvedavej jestli cuknou nebo ho fakt jeste posilej... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam