• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FIREBIRD: rota znamena, ze nekdo shani rotaci na nejakeho bosse - tj. das grupu dohromady, kde kazdej ma treba 5 klicu, takze vsichni muzete jit 20x.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Pratele, hlasim lvl 100 :) Konecne, ale potrebuju prosim vasi pomoc. Echo of lilith, vault of loom, duriel, rota (neni duriel a rota to samy? - nevim) + dalsi atrakce o kterych bohuzel zatim nevim. Dekuji vsem, v prubehu dne tam +/- budu :)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Jo tak :-), no ono asi nema cenu na t3 farmit cokoliv :-) T3 mas klasicky mezi 45-60 levlem, jako nabrat trochu sacred aby clovek prosel pres cap a pak uz stejne prevlikas do ancestru. Jako nech se protahnout na t4 a pak zacni kempit u 3x50, vylevlej te ostatni :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: To jo, me slo ciste o to T3/T4, jestli ma smysl se snazit to nejak trochu farmit T3, nebo proste behat co nejrychlejc pro T4. (Asi zkusim nekdy si rict o boost, zni to jako nejmensi pruda)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: nepadaji, je to rozdelene, kdyz najedes na ten slot/kamen tak ti to rekne odkud to pada, neco ti pada z event bosse (Arcane Tremors) a neco ti pada z truhel na konci valutu (Wardwoven Chests), pokud budes mit jen jednu aktivitu tak je neposkladas vsechny nikdy, jako neco malo muzes koupit za kesky ale to je jen to zakladni minimum. Samo ze ubery jen loom.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Toho pavouka v posledním týdnu nějak boostovali? Mám dojem, že když si ho chvíli nevšímám tak je schopný vyčistit pomalu celý vault
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DAVIDOWITCH: na T4 už pak jo
    POEM
    POEM --- ---
    DAVIDOWITCH: Ja dostal posledni kamen nekde na character levelu 90, prestoze ostatni jsem mel klidne na (kamen) levelu 7. Ten drop rate je takovej ne uplne vyvazenej no
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Hele, padaj vsechny kameny do pavouka vsude? Ja sem zaseklej na T3 a Tempest (a par dalsich co si nepamatuju) sem jeste nevidel, zatimco jiny uz mam na lvl 4-5
    NESS
    NESS --- ---
    Jj, proste at mas pavouka a otevrene valuty, journej postupne pak naplnis
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ENDER: Staci quest.
    Pak ti klidne rad pomuzu kdyz budu moct.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NESS: Season quest+season journey, je to tak?
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud se dohodnem a slo by nas vic, tak to bude i rychlejsi, vic lidi, vic exp
    NESS
    NESS --- ---
    ENDER: Jo daji, udelej si nejdriv sezoni kvest a pak nadhod v chatu zda te nekdo neprotahne. Z T2 na T4 cca 20 minut a do hodiny jsi 50lvl do dvou 60lvl, preskocis sacred a prevliknes se rovnou do ancestru, pokud te protahnou pres valuty mn70-75+ tak budes mit rovnou max ilvl gear tzn 925 a asi i vetsinu kamenu do pavouka
    ENDER
    ENDER --- ---
    Daji se nejak boostovat lidi? Zacinam season a nejak me odrazuje potreba expit..
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: jj one shot i na hc, bohuzel uber lilith je presne ten typ bosse ktery je sestelovany podle min-maxeru, kteryho budou stejne strilet jednou ranou a zbytek bude jen plakat :-)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    tak jsem se svym hlemýždim tempem dokodrcal konečně k Echo of Lillith a teda velký zklamání. Instant killy který dává mi celej požitek zkazily a sezónu jsem dokončil bez ní. A to mi řekněte, že ji sejmete jednou a rozjede se druhý kolo ještě? To si nedokážu vůbec představit, a na HC už vůbec. Velký zklamání...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: pouliční výbor + jak se nyx vyspí
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No asi sem tam mel napsat nejaky motivacni dopis proc to chci zalozit, ale to je ted uz jedno, kdyz tak to zalozim jako soukrome, to snad jeste jde bez schvalovani :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo zatim tam je jeden muj hlas pro co jsem daval uz vcera, a ctyri proti, coz je jako bizar kdyz se podivam, ze hned pod tim treba hladce proslo novy auditko na "dark hry", jakoze tam je asi tma nebo co... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam