KID_MCHUTT: Pohled novacka, V LE mam udehrano zatim 50 hodin :-) Kampan LE je s D4 srovnatelna, endgame je nesrovnatelny.
D4 je repetitivni farma, kde dokola vykonavas ty same ukony abys nalevlil glyphy, nebo nafarmil matro na bosse a gralem celeho snazeni je farma duriela aka uber unikatek, osobne po stovkach behu Duriela citim jen cistou marnost. :-) Jako jo posledni sezonu byl Abator kde se to trosku odvazalo, ale tuhle je loom, ktery to pohrbil, nevim zda si o zkousel ale solo se to neda, potrebujes minimalne jeste jednoho lepe jeste 3 dalsi. Jako maximum pro cilenou farmu je vyfarmit matro, cvaknout bosse sebrat matro a a stim jet uber bosse a doufat ze to padne. :-)
LE tohle ma posefovane mnohem lepe, monolity aka mono, jsou cilena farma kde si muzes vybrat co dropujes, mas tam na vyber 3 edngame dungy kde zase muzes cilene farmit, je tu Soulfire Bastion, kde na konci muzes cilene vygamblit druhy itemu, Lightless Arbor kde to teda neolivnis co ti padne a pak Temporal Sanctum kde na konci je neco co se jmenuje Eternity Cache, kde muzes unikatku zvednout na legendarku. Pak tu mas arenu, kde zase muzes definovat co chces farmit. Nehlede na to ze si muzes tu unikatku proste vycraftit :-)
Jako jo po graficke strance se D4 neda s LE srovnavat, D4 je o parnik dal, to same je videt na kosmetikach, kde LE ma neco aby se nereklo, zatimco D4 to ma vymazlene, tvorba postavy zase D4 vymazlene, LE unifikovane formicky bez moznosti cokoliv zmenit. No jenze pak prijde na mechaniky, skilly, loot filter, zebricky, crafteni, truhla atd :-)