MAESTRO_007: tak neni to endgame jako v PoE, kde si muzu vybirat mezi vic vecma nez je zdravo (coz zase nekomu paradoxne muze vadit), ale prijde mi to celkem uspokojujici. Osobne to vidim tak, ze treba ted LE hrat nebudu, protoze za 3 dny zacina PoE liga, ale dovedu si predstavit, ze jakmile ji tak po 4-6 tydnech dohraju, do LE se vratim radostne zkontrolovat, co tam je noveho. Coz se o D4 rict neda, tam uz ted vim, ze ani dalsi sezona zadnou endgame mit nebude, a budu to hrat jen proto, ze kdyz uz jsem si to zaplatil, tak teda jako z povinnosti... :-/
V LE bych za endgame nepovazoval dungy, jsou jen tri, a jakmile se je naucis tak nepotrebujes zadnej extra build na to davat je na ctyrku.
Pak je tu Arena, ktera je motivacni v tom, ze ma ladder kde se muzes srovnavat s ostatnima, a to jak ve hre, tak pripadne na 3rd party webech (kde vidis vic hracu). Nicmene, pro uspech tam potrebujes mit fakt specialni build, a musim rict, ze me to nebavilo ani zdaleka tak, jsem jsem si predem myslel, ze bude. Vlastne jedinej duvod, proc to jeste chci zkusit, ze jsem vzdycky umrel hrozne debilne a myslim si, ze muj build ma na vic (tusim 199 naposled).
Monolithy se sice behaji furt dokola, ale prijde mi je to dobre udelany, a osobne jsem treba furt motivovanej to nekam pushovat (prestoze to zdaleka neprinasi lepsi dropy, jak jsem cekal). Aktualne jedu tusim asi 450 corruption, a urcite bych chtel aspon 1000. A ten skok v obtiznosti tam rozhodne je videt, takze fakt musis prubezne ladit build - coz je presne pointa endgame. Je super, ze jednotlivy echa jsou hodne kratky, takze fakt jako klidne minuta, a vzdycky mas pocit, ze nekam postupujes. Navic je tam dobrej system, ze kdyz farmis furt dokola jeden monolith, jako ja (protoze tam z bosse pada konkretni drop kterym muzu vylepsit svuj build), tak kdyz se pak rozhodnu delat jinej monolith, je tam catch mechanika, kde budu dostavat mnohem vic bodu na nizkem corruption levelu, takze se rychle dotahnu na level, na kterem jsem zvykly hrat.
Jinak ze zacatku jsem mel pocit, ze farmit tam bosse je desnej oser, protoze trva nez nasbiras tech 800-900 na nej, ale cim vetsi corruption level, tim vic dostavas za jedno echo, takze ta farma fakt muze byt hodne efektivni a neni to demotivacni.
OP buildy tam asi jsou, podle flamu na redditu, ale ja zadnej takovej nehraju, takze nevim... :-)
Nesmyslne drahe veci je pravda (drazsi nejsou jen proto, ze 1.5 miliardy je max cena), ale za prve muzes hrat CoF, kde ti pada vic veci a market nemas, a za druhe kdyz nejdes po uplne top vecech, tak se da vyjit v pohode i s budgetem. Aukce je ale blbe naprogramovana a jen tezko pouzitelna, doufejme se to casem zmeni. Kazdopadne mi ten play style s ni prisel mnohem lepsi, protoze paradoxne je to mnohem rychlejsi nez v tom "SSF" modu, jelikoz fakt nesbiras skoro nic.