• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: No vidis, to sem necetl :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: To už je pár dní venku :)

    PSA: Boosting a Character to 100 in the Diablo 4 PTR Resets Codex of Power - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/psa-boosting-a-character-to-100-in-the-diablo-4-ptr-resets-codex-of-power-338452?webhook
    NESS
    NESS --- ---
    Dojel sem pit100 a nejak nemuzu prijit na to proc by tohle melo byt zabavne :-) jestli proto abys mohl upgradovat vybavu pro char ktery uz se nema kam posunout tak je to slabe, kdyby to aspon davalo treba paragon expy, tak nereknu ale takhle :-/
    Ty mapy se sice toci ale je to porad uplne to same, jedno patro, druhe patro boss, pruchod pomerne primocary, jedine cim se to lisi jake sloupy cestou potkas a co bude za bose na konci, k tem bossum ma asi nejvetsi vyhradu, pac si spawnou dva stinove partaky kteri docela nakladaji a hrozne zalezi co to bude neco hazi navadene firebaly nekdo to bere plosne (stinova lilith), jak sou stinovy tak snima nic neudelas, navic po killu bose tam jeste chvilku opruzuji a ukonceni nehazi ten destnik, takze dost casto to konci jak na prilozenem obrazku, to cervene je stinovy boss, v tomhle pripade Barlog, pro HC tohle bude totalne nepouzitelne, ciste nasiraci featura :-) Do pit100 sem to dojel bez jedine unikatky, jen normalni aspekty.
    Jo a prisel sem co resetuje nasyslene aspekty a to vytvoreni noveho charu, celkem svinarna :-) takze uz sem si aspekty resetnul nekolikrat, pac novy char je jen rychlejsi cesta veiledum, tzn pokud si nekdo ten testovaci da, doporucuju na start udelat hafo charu, nabrat matro (kazdy novy char dostava novou naloz) a az pak se pustit do testovani :-)

    NESS
    NESS --- ---
    Funfact v pvp devildust barb vs thorn barb, thorn na dust nejak nereaguji a thorn barb umira zklaman :-)
    A GA kdyz je enchantnuty tak se zmeni na normalni attribut
    NESS
    NESS --- ---
    Pripadne dle macrobioboi blight minion https://www.youtube.com/watch?v=0MH5wneVfA0 a pure blight https://www.youtube.com/watch?v=TAKsLZirUww ten Ebonpiercer Amulet vypada slusne rozlamany :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: No potom co je schvalene vetsi odzoomovani, zly jazykove trdi ze je to jen diky tomu ze MS odstrelil Koticka, uz oblecky asi nejsou posvatna krava. :-)
    Stim zkousenim jako devildust tam byl porad, ale dokud neprisel ten planovany boost tak ho nikdo tak hojne nepouzival, z hrackeho pohledu barb nikda nemel takovy AoE, uprime sem zvedavej jak to v S4 vyresi jestli devildust zase seriznou aby to nikdo nehral, nebo to nechaji jak je, pak by bylo zahodno jak rikas mit moznost zmirnit intenzitu toho vizualu, pac to je total na pikacu :-) A vsichni budou na barby stejne nastvany jako na nekra v S1 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Jasný. Rozhodně nejsem fanda tohodle efektu. To to nikdo v Blizzu nevyzkoušel? Nebo jim to nevadí? Vždyť nejsou vidět oblečky na postavě!!!!
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jako v dungu je to jeste horsi, to ze nevidis pod nohy stim se da jeste zit (teda dokud te nedostane jedova louze, nebo vybuch, zakladem je jit porad vpred :-), ale nevidis ani steny, mapu defakto prochazis jen podme minimapy, protoze dvere fakt videt nejsou :-)
    Problem s vykonem je na venkovni akcich kdyz tohle pusti vic charu, pak to zacne uplne strankovat, tezko rict jak se to chova na nejakych topovych strojich, ale podle odezvy v chatu to nebyl problem jen ume
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Tohle je imo děsný. Doufám, že přidají slider na intezitu/viditelnost efektů. Tohle je zlatý třeba u TL:I, když máš graficky hodně intenzivní build, aby jsi z toho nezblbnul a třeba taky něco na tý obrazovce viděl.
    NESS
    NESS --- ---
    Possible Iron Wolves Season 4 Theme Datamined for Diablo 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/possible-iron-wolves-season-4-theme-datamined-for-diablo-4-338517
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak nevim co si mam myslet o tom masterworkingu, mas 3 druhy matra a 12 ranku (3x4) matra jde predelavat u alcha z lepsiho na horsi v pomeru 1:5 tzn ikdyz jedes vyssi pity a dropujes jen to nejlepsi tak si to horsi udelas, coz je fajn, problem je ze ten upgrade neni 100% ty nizky ranky jo ale ty vysoke ne , postupne mizi procenta a na ten posledni 12 rank mas v zakladu jen 20% sanci ze to udelas, kazdym failem se ti to zvedne o 10%, tazke to neni 12 upgradu ale spis tak 21-23, pricemz failujes pochopitelne ty nejdrazsi, jako ten drop matra je taky vcelku slusny, ted sem zabehl 70 pit a to je cca 3 pokusy na upgrade ranku 12
    Samo uz zminovana klasika, kdyz domastrujes na max, dropnes lepsi base a jedes znova :-) navic te vyber toho co tito boostne na 4, 8 a 12 ranku je nahodny, takze zase na prd

    MAESTRO_007: Ty veiledy jim uz hromadne hazeji na hlavu tak snad bude fix :-) https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-possibly-adjusting-veiled-crystal-costs-diablo-4-ptr-338496
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: Teoreticky by to melo brat nejvyssi rozlozeny aspekt, ktery by ti mel vydrzet na porad, bez ohledu kolikrat ho pouzijes, jednotlive "verze" jsou ocislovane, pokud to ma jen jednu je tam (1/1) pokud to ma napriklad 11 tak 1/11 az 11/11, sila samotneho aspektu se pak skaluje podle toho na co to pouzijes (Normal,Sacred,Ancestral). Vcera sem jel dost 3x50 a ikdyz tvrdi ze drop je nizky tak jsem nabral 4 zalozky lege, nejdriv rozlozil ty zajimave, impritnul zbrane a ekvip pak rozlozil zbytek a koukakam ze se neco pokazilo. Trosku matouci je teda to ze v knizce se ti ukazuji "zakladni verze" a kdyz to prdnes na Ancestr tak to znacne poskoci, to same kdyz to vidis na ancestru a pak rozlis tak se to zase smrskne, lepsi koukan ta ty cisla v pravem dolnim rohu, jako delal to nekdo s mozkem takze ti to uz v inventu signalizuje ze mas na rozlozeni neco silnejsiho, teda ukazuje to az u kovare myslim.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: počkej to se ti uloží podle toho, co jsi naposledy rozložil? nebo automaticky máš nejvyšší?
    nebo jak to funguje ten systém?
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: koukam na ty screenshoty a prvni je 1:24 a 229 Cinderu a druhy 1:28 a 399 cinderu tzn 170 cinderu za 4 minuty :-), sme tech 3x50 pustili asi 4 za sebou a mel sem neco pod litr
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No ja se zatim skrabu, sem nekde u 50lvl, ale zakladni Duriel pod 5sec :-) no ubers, no masterworking, jen temperovani.

    Jo na chyby to je dobry, vcera sem si vetsinu nasbiranych aspekty prepsal zakladnima, tzn neco co jsem dostal treba na 9/11 mam zase 1/11, jen tim ze sem rozkladal srot :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: + stím ještě na první pokus doběhl ten greater rift lvl.200. vyšší už není :-)

    Ve skutečnosti právě kvůli tomuhle je ten PTR dobrý, aby lidi mohli tu hru "rozbíjet" a dostávat ji na limit. A pak na to vývojáři rozumné reagovali, včetně ceny materiálu atd. Ne že to rozbijou přímo ve hře a čeká se na další patch
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli to nezariznou tak takhle bude vypadat S4 :-) Barb dablswing devildust, zarucene to zabije fps kazdemu kdo bude na miste :-) Kam se hrabe nekro temno z S1 :-)

    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Zacnu pozitivne, hlt super, nove eventy, spousta nepratel, novy boss ala 3x50 Bloody Mary co da zabrat i 6ti 100vkovym charum a zabavi je na minuty, uz zadne nahaneni nepratel s nadsazkou lze rict ze to jde odehrat na miste, za me rozhodne plus.
    Bohuzel ten zbytek tak nejak no, crafteni je ultra drahe, temperovani jeste jde, pokud mas ty spravne recepty co samozrejme nemas, tim ale natocis maximalne dva nove staty na jeden item, co je rozhodne provar je ten masterworking, driv upgradnout treba zbran na 3/5 bylo skoro zadarmo, ted jednu jedinou vec dostat na 4/12 me stalo asi hodinu farmeni pitu kde jsem jich sjel asi 8 v rade abych zvednul unikatni rukavice na prvni zlom kde mi to rozsirilo stat co byl nejvic napikacu LH 5% co da +20% resource, kdyz byl na vyber napriklad dmg nebo attack speed. Navic aby slo behat pitu musis mit sumonovaci matro ktere pada napr v hlt nebo whisper keskach, takze jsem byl schopny udelat pitu na max 27 lvl a 30 u jsme neotevrel pac nebylo za co. Co je jeste horsi je nove imprintovani ktere stoji neskutecne mnozstvi Veiled Crystalu na 1x 2h zbran jich potrebujes 150, tzn pro barba 2x 2H + 2x 1H zbrane, jen imprint 450 Veiled, coz je faaaakt hodne, drop je snizeny, takze ikdyz jsem rozpoustel automaticky vsechny zlute co sem nasel a farmil hlt kde veiled docela padaji, tak jsem nebyl schopny ani imprintnou veskery ekvip a to ze bych protacel vybavu nejak systematicky na to sem se vykaslal uplne.
    Ta pita je fajn rychla zabavna udelal jsme jich 9 celkem a od 25 levlu zacal padat ten pokrocilejsi material, ale ja sem potreboval ten zakladni, co padalo v pitu fakt hodne (9) je to pit matro na summon uber uberu, problem je ze na toho lepsiho duriela potrebujes 10 zeleza, 10 vajec a 3pit matra, coz je uplne mimo, za tak 3-4h sem byl schopny nafarmit na 1 duriela zakladniho, kde nebylo problem zelezo ale kusy na Varshana. Na Andraielu se mi nafarmit zatim nepovedlo, zvladl sem na jednu icebeastu a dva Ziry.
    Jako mam pocit ze ten prazdny endgame se rozhodli naplnit farmenim matra, kde te posilaji od certa k dablu a farmis matro pro matro, chces behat pitu nafarmi runy, chces behat uber bose nafarmi matro na normalni bose z nich matro na uber, chces craftit nafarmi matro a porad dokola tocit ty same zakladni eventy.

    Co se klas zmen tyce, rozjel sem barba double swing, devil dust, charge s stomp earthquakem a fajn, oneshot hota to fakt neni ale sranda jo :-) Si dnes/zitra prectu Roba abych se inspiroval :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam