• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

    Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!


    discord.gg/k2489PfTN6

    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Tohle je imo děsný. Doufám, že přidají slider na intezitu/viditelnost efektů. Tohle je zlatý třeba u TL:I, když máš graficky hodně intenzivní build, aby jsi z toho nezblbnul a třeba taky něco na tý obrazovce viděl.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: koukam na ty screenshoty a prvni je 1:24 a 229 Cinderu a druhy 1:28 a 399 cinderu tzn 170 cinderu za 4 minuty :-), sme tech 3x50 pustili asi 4 za sebou a mel sem neco pod litr
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: + stím ještě na první pokus doběhl ten greater rift lvl.200. vyšší už není :-)

    Ve skutečnosti právě kvůli tomuhle je ten PTR dobrý, aby lidi mohli tu hru "rozbíjet" a dostávat ji na limit. A pak na to vývojáři rozumné reagovali, včetně ceny materiálu atd. Ne že to rozbijou přímo ve hře a čeká se na další patch
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli to nezariznou tak takhle bude vypadat S4 :-) Barb dablswing devildust, zarucene to zabije fps kazdemu kdo bude na miste :-) Kam se hrabe nekro temno z S1 :-)

    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Zacnu pozitivne, hlt super, nove eventy, spousta nepratel, novy boss ala 3x50 Bloody Mary co da zabrat i 6ti 100vkovym charum a zabavi je na minuty, uz zadne nahaneni nepratel s nadsazkou lze rict ze to jde odehrat na miste, za me rozhodne plus.
    Bohuzel ten zbytek tak nejak no, crafteni je ultra drahe, temperovani jeste jde, pokud mas ty spravne recepty co samozrejme nemas, tim ale natocis maximalne dva nove staty na jeden item, co je rozhodne provar je ten masterworking, driv upgradnout treba zbran na 3/5 bylo skoro zadarmo, ted jednu jedinou vec dostat na 4/12 me stalo asi hodinu farmeni pitu kde jsem jich sjel asi 8 v rade abych zvednul unikatni rukavice na prvni zlom kde mi to rozsirilo stat co byl nejvic napikacu LH 5% co da +20% resource, kdyz byl na vyber napriklad dmg nebo attack speed. Navic aby slo behat pitu musis mit sumonovaci matro ktere pada napr v hlt nebo whisper keskach, takze jsem byl schopny udelat pitu na max 27 lvl a 30 u jsme neotevrel pac nebylo za co. Co je jeste horsi je nove imprintovani ktere stoji neskutecne mnozstvi Veiled Crystalu na 1x 2h zbran jich potrebujes 150, tzn pro barba 2x 2H + 2x 1H zbrane, jen imprint 450 Veiled, coz je faaaakt hodne, drop je snizeny, takze ikdyz jsem rozpoustel automaticky vsechny zlute co sem nasel a farmil hlt kde veiled docela padaji, tak jsem nebyl schopny ani imprintnou veskery ekvip a to ze bych protacel vybavu nejak systematicky na to sem se vykaslal uplne.
    Ta pita je fajn rychla zabavna udelal jsme jich 9 celkem a od 25 levlu zacal padat ten pokrocilejsi material, ale ja sem potreboval ten zakladni, co padalo v pitu fakt hodne (9) je to pit matro na summon uber uberu, problem je ze na toho lepsiho duriela potrebujes 10 zeleza, 10 vajec a 3pit matra, coz je uplne mimo, za tak 3-4h sem byl schopny nafarmit na 1 duriela zakladniho, kde nebylo problem zelezo ale kusy na Varshana. Na Andraielu se mi nafarmit zatim nepovedlo, zvladl sem na jednu icebeastu a dva Ziry.
    Jako mam pocit ze ten prazdny endgame se rozhodli naplnit farmenim matra, kde te posilaji od certa k dablu a farmis matro pro matro, chces behat pitu nafarmi runy, chces behat uber bose nafarmi matro na normalni bose z nich matro na uber, chces craftit nafarmi matro a porad dokola tocit ty same zakladni eventy.

    Co se klas zmen tyce, rozjel sem barba double swing, devil dust, charge s stomp earthquakem a fajn, oneshot hota to fakt neni ale sranda jo :-) Si dnes/zitra prectu Roba abych se inspiroval :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem ten public a pit neni spatny, to nove craftovani na prvni pohled fakt divne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Rozhodne zkusim frozen orb conjuration sorcku, ta meteorka me zas tak nechytla, ball light i tak byla lepsi, u toho druida sem dost zvedavej co se prosadi jako top, zatim kazdou sezonu sem druida hral na pulve + k tomu pred nerfem detunujici bulwark, minolou sezonu sem zkusil tornado, tuhle sem zkusil light storma a zatim stale pulve vede, bulwark byl sranda ale total op, tornado meh, ale ted ten light storm jak jede na companiony tak je to prekvapive zabavne a dost silne. U nekra bych si zahral miniony, snad to bude zivotaschopne i v endgame, ted ztratil dech tak nekde u prechodu na T3, infimist me nebavil tak sem pokazde skoncil u bonespeara
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Jo Druid vypada pekne, ale podle me bude ted frcet nekro, posloucham ted wudija

    Diablo 4 - Season 4 Patch Notes Look Insane!
    https://www.youtube.com/watch?v=wyKabfJhBTA
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Další sezónu zkusím asi druida, S3 barb mě moc nebaví a neumím si představit ho hrát dalších několik měsíců. Nebo nekra, to mi přišla zatím asi nejzábavnější postavička
    NESS
    NESS --- ---
    Barb propocet Roba, hota je defakto mrtva nerfnuta na 1/10 puvodni dmg, otazka co ted, ja bych si dal nejaky bleed build pokud fixnou Gushing wounds co je bugnuty snad od zacatku, pripadne navrnuje leap nebo doubleswing

    PTR PATCH - HUGE BARB NERFS & OVERALL BUFFS for Season 4 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=G9rMEXiLRgw
    NESS
    NESS --- ---
    Ty klasovy zmeny nevypadaji nejak silene, nebo totam nevidim :-)
    ten barb +- ok, nerf hoty je podstatny, Unbridled Rage se nahradi arsenalem nebo spis bersekrem, charge byl jen sezoni ulet tzn oka, Expertise to posileni polearmsu je humorne to vubec nic znemeni jsou naprd a budou na prd :-) sem zvedav jestli se dal pojedou 2h sekery kdyz jsou seseknute o 1/3, ten nerf Marshal Glyph evidentne vedou stejne tazeni proti rvani jako proti oneshotu (Crusher Glyph,Dominate Glyph)
    posileni nekra s minonama bud to je tam schovane nebo to nebude tak velka vec jak se prsili :-)
    NESS
    NESS --- ---
    All Diablo 4 Season 4 Class Changes - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/all-diablo-4-season-4-class-changes/


    The first Public Test Realm (PTR) for Diablo IV is on the horizon, offering you the chance to test upcoming changes and features for Season 4! PTR will be available from April 2 through April 9 for players with a PC Battle.net account.

    Diablo 4 Patch 1.4.0 PTR Notes - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-patch-1-4-0-ptr-notes/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Diablo IV now supports ray tracing.
    On console, you need to activate enhanced visuals: "Enhances some shadowing and reflections with ray tracing. Improves quality of other effects such as fur, hair, and fog. Targets 30 fps."
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: tak neni to endgame jako v PoE, kde si muzu vybirat mezi vic vecma nez je zdravo (coz zase nekomu paradoxne muze vadit), ale prijde mi to celkem uspokojujici. Osobne to vidim tak, ze treba ted LE hrat nebudu, protoze za 3 dny zacina PoE liga, ale dovedu si predstavit, ze jakmile ji tak po 4-6 tydnech dohraju, do LE se vratim radostne zkontrolovat, co tam je noveho. Coz se o D4 rict neda, tam uz ted vim, ze ani dalsi sezona zadnou endgame mit nebude, a budu to hrat jen proto, ze kdyz uz jsem si to zaplatil, tak teda jako z povinnosti... :-/

    V LE bych za endgame nepovazoval dungy, jsou jen tri, a jakmile se je naucis tak nepotrebujes zadnej extra build na to davat je na ctyrku.

    Pak je tu Arena, ktera je motivacni v tom, ze ma ladder kde se muzes srovnavat s ostatnima, a to jak ve hre, tak pripadne na 3rd party webech (kde vidis vic hracu). Nicmene, pro uspech tam potrebujes mit fakt specialni build, a musim rict, ze me to nebavilo ani zdaleka tak, jsem jsem si predem myslel, ze bude. Vlastne jedinej duvod, proc to jeste chci zkusit, ze jsem vzdycky umrel hrozne debilne a myslim si, ze muj build ma na vic (tusim 199 naposled).

    Monolithy se sice behaji furt dokola, ale prijde mi je to dobre udelany, a osobne jsem treba furt motivovanej to nekam pushovat (prestoze to zdaleka neprinasi lepsi dropy, jak jsem cekal). Aktualne jedu tusim asi 450 corruption, a urcite bych chtel aspon 1000. A ten skok v obtiznosti tam rozhodne je videt, takze fakt musis prubezne ladit build - coz je presne pointa endgame. Je super, ze jednotlivy echa jsou hodne kratky, takze fakt jako klidne minuta, a vzdycky mas pocit, ze nekam postupujes. Navic je tam dobrej system, ze kdyz farmis furt dokola jeden monolith, jako ja (protoze tam z bosse pada konkretni drop kterym muzu vylepsit svuj build), tak kdyz se pak rozhodnu delat jinej monolith, je tam catch mechanika, kde budu dostavat mnohem vic bodu na nizkem corruption levelu, takze se rychle dotahnu na level, na kterem jsem zvykly hrat.
    Jinak ze zacatku jsem mel pocit, ze farmit tam bosse je desnej oser, protoze trva nez nasbiras tech 800-900 na nej, ale cim vetsi corruption level, tim vic dostavas za jedno echo, takze ta farma fakt muze byt hodne efektivni a neni to demotivacni.

    OP buildy tam asi jsou, podle flamu na redditu, ale ja zadnej takovej nehraju, takze nevim... :-)

    Nesmyslne drahe veci je pravda (drazsi nejsou jen proto, ze 1.5 miliardy je max cena), ale za prve muzes hrat CoF, kde ti pada vic veci a market nemas, a za druhe kdyz nejdes po uplne top vecech, tak se da vyjit v pohode i s budgetem. Aukce je ale blbe naprogramovana a jen tezko pouzitelna, doufejme se to casem zmeni. Kazdopadne mi ten play style s ni prisel mnohem lepsi, protoze paradoxne je to mnohem rychlejsi nez v tom "SSF" modu, jelikoz fakt nesbiras skoro nic.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MAESTRO_007: Ja s tim endgamem teprve zacinam. Farma Monolithu je pomerne hodne rychla a co jsem nastudoval tak jsou tam slusny spike co se tyce char poweru. Co asi neni uplne idealni je vlastne ta nutnost farmit specificky monolithy pro specificky pasivky. Co mi ale prijde dobry ze kazda ta monolith mapa dava moznosti farmit specifickou gear slot. Vubec jsem jeste neproniknul do craftingu protoze to nebylo potreba. Ted jak bude prodlouzenej vikend tak tomu chci venovat cas
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nějaké postřehy a feedback co se týká endgame v LAST EPOCH? jak vás to baví atd. Četl jsem nějaké negativní příspěvky, že se jenom dokola běhají monolity, korupce nedává smysl, nesmyslné drahé věci, op buildy atd

    Samozřejmě většinou lidí napíšou negativní věci a když jsou spokojeni ta nepíšou nic. Se schválně ptám tady, protože jsou tu lidi co to hranou a zajímá mě to i ve vztahu k diablu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    From March 26, 10 a.m.–April 2, 10 a.m. PT, all players will earn Experience and Gold at a 35% (multiplicative) increased rate. Lilith blesses all her children, as this bonus applies to both Seasonal and Eternal Realms, and all World Tiers. This bonus stacks, so pair it with Elixirs and the Urn of Aggression to maximize your experience gains while killing Monsters.

    Mother’s Blessing Returns to Sanctuary — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/24075003/mother-s-blessing-returns-to-sanctuary

    Sem si vcera jeste poslech Roba a presne co sem cekal, tabulku stim jak budou vypadat Ubery s GA, 10K zivotu na GrandF :-)) https://www.youtube.com/watch?v=bD8Q5oPiSPk

    Wudijo pomerne presne vypichnul vsechny slabiny v "Diablo 4 - My Concerns With The Season 4 Vision" https://www.youtube.com/watch?v=yoMambwFWtE

    Urcite ma pravdu ze rera jsou od S4 mrtva, jen s 2 affixama a bez moznosti GA je z toho junk. DEfakto se vracime do D3, kdy jedinou cenu maji legendarky a GA jsou nove Ancient legendary, sem zvedavy na drop rate.
    Stejne tak Endless boss grind, jako fajn novy uber boss a potencialni sance na drop materialu, ale dokud nebude ssance na drop uberu i nekde jinde tak stejny oser, jenu sezonu to slo ale dalsi ?
    Jako hodne sem zvedav jak si poradi s trade, kdyz defakto zadna moznost jak in game tradovat neni, zadna burza zadna aukce, zadny bazar :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Podle toho co tam ukazujou u Pitu tak bude minimalne 5 novych materialu a unikatky vcetne uberu pry budou mit malou sanci dropnout s GA, boha jeho, takze ted to bude hunt za uber unikatkou s greater Affixama :-) kdo bude mit jen normalni ubery bude luzr :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: a az tohle vsechno dodelas tak dropnes lepsi base... ;-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Jo o tom metru pro S4 sem cetl. Tak to snad bude lepsi. V S1/2 bylo strasny ze jsem v helltidu byl hodinu a mel sem na upgrade jednoho itemu :)

    NESS: Tohle je v podstate nejakej zaklad co jsem popisoval ja je to dobrej krok vpred. Do dobryho zakladu hodis jinej power ale s maximalni dostupnou silou. Navic ten trading to dost otevre takze max power aspekty budou k mani a budes vlastne jenom huntit ty staty
    NESS
    NESS --- ---
    Chapu ten Tempering spravne, ze oni nejdriv zredukuji na legendarkach jeden affix (z 4 na 3) a pak temperovanim tam 1-2 affixy pridaji, tzn pokud to bude ancestr tak ta "redukce" je ze misto 4 affixu jich tam budes mit 5 ?

    V okamziku kdy mas natemperovano tak se pustis do masterworkingu kde mas 12 ranku a co 4 ranky bude masiv boost, bez moznosti ovlivnit co upgradujes a kolikrat, muzes mit boost 3x jeden affix nebo 1x 3 affixy, pravdepodobne nejdriv samo pujdes po GA nez se pustis do mastrovani.

    To bude rozbite, uplne vidim jak se rozjedou kalkulacky min maxu :-)
    Tohle jestli se jim povede nasadit (pry to bude odstartu S4) aniz by to nasledne myseli xkrat upravovat, samo formou od steny ke stene, tak to bude zazrak. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam