• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako hlavně ať už nikdy není charge build. Kvůli tomu už jsem pak nehrál ve světě. Každý pičatý Barb pak odhadoval někam do dálky
    NESS
    NESS --- ---
    Doufam ze doladi nejak ty dropy, tormented bossove nedopuji vubec nic extra zajimaveho (ale otom se nekde psalo, ze to ani nemelo byt ?) znich pada tak cca 4 normalni unikatky, zbytek odpad, v pitu to dropuje tak 9-10 lege, obcas nejaka bezna unikatka a z toho tak 1 max 2 GA a nevidim vubec zadny posun ze by se to menilo ted jsem pit162, mobkam uz od pit100 zustava MLVL 199, pritom jsou kazdym levlem drsnejsi, u tech pitbossu skoro nezalezi na levlu ani na druhu ,spis co jim to prihraje za partaky, teda pokud to neni brumble ten s jedem naklada asi nejvic, kdyz mu prijde na pomoc stinova lilith tak uz je dost jedno koho vezmou do trojky, skonci to s natrzenym pozadim tak jako tak, trosanku svinarna ze ikdyz staggernes pitbosse tak tem stinovym partakum je to nejak uplne sumak (stejne jako ze jsi toho bosse uz sejmul, na rozlouceni te sejmou klidne taky, kdyz se radostne hrnes za lootem :-) V pitu je sice krasny ze to dropuje masterworking matro, ale na co ti je ze mas 12K neathironu, kdyz nemas veiledy, ty tam nedorpujou zadny.
    Uprime sem zvedavej na finalni podobu pac echo lilith by v pitu nemohla snad hrat ani mobku, pro jistotu sem si ji byl ted vyzkouset a s prehledem ji oneshotuju aniz bych poustel nejakou diskoteku, narozdil od pit elit nebo pit bossu. Fakt sem zvedavej jak tohle osefujou ze si tu pitu zabeha nekdo kdo si bude chtit zkusit nejaky Beckovy build, casualove podle me zaplacou :-)

    K buildum u barba pokud zariznou dust tak bude hvezdou leap se zemetrasem, sice to nebere tak plosne ale muze skakat bez preruseni a naklada pekne :-) Ta frozen orb summon sorcka vypada taky pekne zivotaschopne, stejne jako Nekro minioni, u Druidu a Rogun nuda a sed :-)
    NESS
    NESS --- ---
    COUDAK: Na vlastni pest sem jen pred zahajenim sezony a bylo do dost na prd, takze ted beru ty buildy z netu a ohybam si je pripadne porovnam/slozim ruzne verze, bohuzel to co najdes na netu dost casto nedropnes, nebo ti to nesedi herne
    NESS
    NESS --- ---
    Pit150 zamnou a jedu dal jen je total nevyvazene, ze te i tak nuti hrat ten bezny obsah, ktery pak uz fakt nema cenu, ta bloody mary z hlt uz neni na minuty ale na vteriny stejne jako vsechno ostatni, jediny co vydrzi jsou torment bossove, tady momentka s grigem :-) kompozice je povedena :-) Nekde sem dropnul tu ubersparku a fakt nevim kde (dopufam ze nejsemtak blbej abych rozlozil uberu), mam podezreni ze v pitu nekde kolem 120, ale uz se to dal nepovedlo, tak sem zkousim ty tormented bosse a asi zase skoncim u Duriela, andariel je bugnuta, nebo teda icebeast je bugnuta ta zakladni verze nedropuje matro na andariel, jen ta uber verze coz je total na pikacu, pokud naetrim na dva torment icebeasty tak ji mozna uvidim, jinak smolik. Jo pozitivni zjisteni jde vygemblit lege s GA, i nekolika nasobny GA

    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    COUDAK: Já myslím, že většina lidí jede třeba podle maxroll nebo tak. Je imo lepší se s tím "nesrat" a ject podle něčeho na netu.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Jen tak by mě zajímalo, kdo z vás jede charactery a buidly podle netu a kdo z vás jede na vlastní pěst a staví si to podle potřeby?

    Jakože nemám tolik času, za 3 měsíce mám teprve 67 lvl a to nehraju sezonu. Ale docela mě to tak nějak baví, zatím. Jen mě štve, že po skončení příběhu je to takové, že se do toho musím nutit, třeba dodělat aspoň stovku nebo odhalit mapu nebo dělat aspoň něco :/
    NESS
    NESS --- ---
    BTW rozklicoval nekdo smysl tech torment bossu ? ted sem smaznul torment griga aby znej za 25 zeleza vypadl jeden shard, dost mizerny deal.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: No vidis, to sem necetl :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: To už je pár dní venku :)

    PSA: Boosting a Character to 100 in the Diablo 4 PTR Resets Codex of Power - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/psa-boosting-a-character-to-100-in-the-diablo-4-ptr-resets-codex-of-power-338452?webhook
    NESS
    NESS --- ---
    Dojel sem pit100 a nejak nemuzu prijit na to proc by tohle melo byt zabavne :-) jestli proto abys mohl upgradovat vybavu pro char ktery uz se nema kam posunout tak je to slabe, kdyby to aspon davalo treba paragon expy, tak nereknu ale takhle :-/
    Ty mapy se sice toci ale je to porad uplne to same, jedno patro, druhe patro boss, pruchod pomerne primocary, jedine cim se to lisi jake sloupy cestou potkas a co bude za bose na konci, k tem bossum ma asi nejvetsi vyhradu, pac si spawnou dva stinove partaky kteri docela nakladaji a hrozne zalezi co to bude neco hazi navadene firebaly nekdo to bere plosne (stinova lilith), jak sou stinovy tak snima nic neudelas, navic po killu bose tam jeste chvilku opruzuji a ukonceni nehazi ten destnik, takze dost casto to konci jak na prilozenem obrazku, to cervene je stinovy boss, v tomhle pripade Barlog, pro HC tohle bude totalne nepouzitelne, ciste nasiraci featura :-) Do pit100 sem to dojel bez jedine unikatky, jen normalni aspekty.
    Jo a prisel sem co resetuje nasyslene aspekty a to vytvoreni noveho charu, celkem svinarna :-) takze uz sem si aspekty resetnul nekolikrat, pac novy char je jen rychlejsi cesta veiledum, tzn pokud si nekdo ten testovaci da, doporucuju na start udelat hafo charu, nabrat matro (kazdy novy char dostava novou naloz) a az pak se pustit do testovani :-)

    NESS
    NESS --- ---
    Funfact v pvp devildust barb vs thorn barb, thorn na dust nejak nereaguji a thorn barb umira zklaman :-)
    A GA kdyz je enchantnuty tak se zmeni na normalni attribut
    NESS
    NESS --- ---
    Pripadne dle macrobioboi blight minion https://www.youtube.com/watch?v=0MH5wneVfA0 a pure blight https://www.youtube.com/watch?v=TAKsLZirUww ten Ebonpiercer Amulet vypada slusne rozlamany :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: No potom co je schvalene vetsi odzoomovani, zly jazykove trdi ze je to jen diky tomu ze MS odstrelil Koticka, uz oblecky asi nejsou posvatna krava. :-)
    Stim zkousenim jako devildust tam byl porad, ale dokud neprisel ten planovany boost tak ho nikdo tak hojne nepouzival, z hrackeho pohledu barb nikda nemel takovy AoE, uprime sem zvedavej jak to v S4 vyresi jestli devildust zase seriznou aby to nikdo nehral, nebo to nechaji jak je, pak by bylo zahodno jak rikas mit moznost zmirnit intenzitu toho vizualu, pac to je total na pikacu :-) A vsichni budou na barby stejne nastvany jako na nekra v S1 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Jasný. Rozhodně nejsem fanda tohodle efektu. To to nikdo v Blizzu nevyzkoušel? Nebo jim to nevadí? Vždyť nejsou vidět oblečky na postavě!!!!
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jako v dungu je to jeste horsi, to ze nevidis pod nohy stim se da jeste zit (teda dokud te nedostane jedova louze, nebo vybuch, zakladem je jit porad vpred :-), ale nevidis ani steny, mapu defakto prochazis jen podme minimapy, protoze dvere fakt videt nejsou :-)
    Problem s vykonem je na venkovni akcich kdyz tohle pusti vic charu, pak to zacne uplne strankovat, tezko rict jak se to chova na nejakych topovych strojich, ale podle odezvy v chatu to nebyl problem jen ume
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Tohle je imo děsný. Doufám, že přidají slider na intezitu/viditelnost efektů. Tohle je zlatý třeba u TL:I, když máš graficky hodně intenzivní build, aby jsi z toho nezblbnul a třeba taky něco na tý obrazovce viděl.
    NESS
    NESS --- ---
    Possible Iron Wolves Season 4 Theme Datamined for Diablo 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/possible-iron-wolves-season-4-theme-datamined-for-diablo-4-338517
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak nevim co si mam myslet o tom masterworkingu, mas 3 druhy matra a 12 ranku (3x4) matra jde predelavat u alcha z lepsiho na horsi v pomeru 1:5 tzn ikdyz jedes vyssi pity a dropujes jen to nejlepsi tak si to horsi udelas, coz je fajn, problem je ze ten upgrade neni 100% ty nizky ranky jo ale ty vysoke ne , postupne mizi procenta a na ten posledni 12 rank mas v zakladu jen 20% sanci ze to udelas, kazdym failem se ti to zvedne o 10%, tazke to neni 12 upgradu ale spis tak 21-23, pricemz failujes pochopitelne ty nejdrazsi, jako ten drop matra je taky vcelku slusny, ted sem zabehl 70 pit a to je cca 3 pokusy na upgrade ranku 12
    Samo uz zminovana klasika, kdyz domastrujes na max, dropnes lepsi base a jedes znova :-) navic te vyber toho co tito boostne na 4, 8 a 12 ranku je nahodny, takze zase na prd

    MAESTRO_007: Ty veiledy jim uz hromadne hazeji na hlavu tak snad bude fix :-) https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-possibly-adjusting-veiled-crystal-costs-diablo-4-ptr-338496
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: Teoreticky by to melo brat nejvyssi rozlozeny aspekt, ktery by ti mel vydrzet na porad, bez ohledu kolikrat ho pouzijes, jednotlive "verze" jsou ocislovane, pokud to ma jen jednu je tam (1/1) pokud to ma napriklad 11 tak 1/11 az 11/11, sila samotneho aspektu se pak skaluje podle toho na co to pouzijes (Normal,Sacred,Ancestral). Vcera sem jel dost 3x50 a ikdyz tvrdi ze drop je nizky tak jsem nabral 4 zalozky lege, nejdriv rozlozil ty zajimave, impritnul zbrane a ekvip pak rozlozil zbytek a koukakam ze se neco pokazilo. Trosku matouci je teda to ze v knizce se ti ukazuji "zakladni verze" a kdyz to prdnes na Ancestr tak to znacne poskoci, to same kdyz to vidis na ancestru a pak rozlis tak se to zase smrskne, lepsi koukan ta ty cisla v pravem dolnim rohu, jako delal to nekdo s mozkem takze ti to uz v inventu signalizuje ze mas na rozlozeni neco silnejsiho, teda ukazuje to az u kovare myslim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam