• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: Ja helltide nesnasel a chodil jsem do nej jen z donuceni a naprosty nutnosti. Ted musim rict, ze je to fakt pecka a zabava. Je tam tuna monster a spawnují se další a kdyz se to pekne vsechno spawne u bosse a pribehne jeste cervik, tak je to fakt masakr :-D Ale je to hlina jak svina
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Zatím jsem teda nenašel jediný důvod proč v tom pokračovat, nového není vůbec nic. V minulé sezóně aspoň ten minion, předtím v daleko nejlepší sezóně zábavné blood zóny. Helltide jsem nesnášel už předtím a tady z něj zřejmě nevylezu....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zjistil udelat diry pro gemy je ted docela jako luxus, ten material pada jen z world bossu asi?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Me to dvakrat napsalo ze mam corrupted files, takze si pockam az to nekdo vyresi.. bohuzel uz si nepamatuju jak sem to resil minulou sezonu, jen vim ze "Repair" nic neudelal (mozna spadl nebo tak neco vtipnyho). Kdyby nekdo tusil co s tim..
    NESS
    NESS --- ---
    V PTR si mel v tomhle okamziku smolika, proto je lepsi je zrat rovnou jak padne
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Dají se nějak využít ty temper svitky, když už je umim? Mám nějakej legendární, prodat nejde a naučit se taky ne, protože už ho umim.
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kdyby taky nekdo hledal updatovane temer manualy https://www.wowhead.com/diablo-4/guide/gear/tempering-temper-manuals
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ale i tak musis davat majzla jak zacne hazet ty cilene firebally nebo co to je tak to jde pekelne rychle :-) Ja si tam pokazde pripadal jako mucholapka, pustil sem to, privabil nejake newbie chary ktere to pak pozralo :-)

No s NM sem prave volil taktiku dostat se co nejdriv na co nej level NM abych pak z whisper kesek zacal dostavat neco pouzitelneho, ikdyz mozna ta taktika pockani na vyssi NM dungy kuli glyph xp je prezita, sype to docela pekne i na tehle nizkych (mysleno kolem 40tky), mysli me prvni glyph na 15 budu mit mozna jeste pred 80lvlem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na helltide klasicka taktika cekani na nekoho silneho (jsme tam vlezli na 50 takze jsme potrebovali 5 levelu abysme oblikli equip), staci se rozdelit a hlidat u toho spawnu, a jak se tam objevi nejakej "sugar daddy" (kodove jmeno z naseho discordu), tak tam naskacou i ostatni... :-)

NM mi prijde padaj jako malo celkem, zatim jsem nemel vic jak 3 v baglu, takze se doplazit na NM41 asi bude trvat. A ten gold sink me taky jako postihnul dokonce jsem jednu dobu proste nemel na opravu equipu, kdyz jsem si nevsim, kolik stoji novej level lektvaru, musel jsem chvili leechovat nekde a vsechno co padlo prodat... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a ty sezoni kesky, myslim to co se vybira u hlavni vlcice, ne co pres sezoni game menu nema cenu setrit, kdyz jsem vybral na T4 ty co sem mel vybrat uz na T3, tak se z toho vysypalo sacred ikdyz uz jsem byl v ancestru, navic to fakt pomaha v levlovani, hlavne ty legendarky s aspektama. Ty sezoni odmeny z season journey jsem nevybral s tema pockam tak na 80 a uvidim co se z toho vysype.
    NESS
    NESS --- ---
    Za me rozhodne pozitivni, klasicky zacnu tim negativnim, ten "sezoni kvest" nechci spojlovat, ale to se na to mohli rovnou vykaslat :-)
    Jinak vsechno cajk, plan na papiru vypadal dobre, ale v deset sme byli teprv na T3 :-) Co me prekvapilo jak je vsechno najednou drahe, veiled v klidu ,ale goldy provar, sem vsechno rozkladal a na T3 uz sem nemel ani na upgrade lekvaru, bratru 500K, to same imprinty, jako za 800K jednu zbran, mazec, nastesti se to na T4 zlomilo s whisperama, najednou sem mel desitky M ale do te doby bida. To same lehke peklo se sigil prachem, jako jo dostanes nejake NM21, ale to na MN46 (protoze kvest na pit) fakt nestaci, udelal jsem par NM , nasetril na 40-50, padla 41, udelal ji, nasetril na dalsi padla 45 a pres tu sem uz prolezl na 46, ale oser, jako jo prvni char ale i tak, ta 46 jeste k tomu drifting shade a dung s all kill :-) Samotny Pit1 oproti tomu byla uplna pohoda, oproti PTR rozhodne, ten boss fajt dobry, ty shadow co-bossove umirneny a na zaver me ani nezabili :-)

Poku muzu radit, cestve na T4 s charem bez resistu, vykaslat se na bloody mary, bez pomoci ji nedate, to same kdyz se naplni hlt meter a spawne to toho commanera, tak ten pro IK taky nechodi daleko, neni treba to mit kapnute, ale apson neco decetniho a nejake HP. Jako pak sem poustel bloddy mary sam a sam sem ji daval, ale kdyz se tma prihnal nejaky char nekde mezi 50-60 tak defakto okamzite se odebral do zeme duchu :-)

A tubro kun v meste, konecne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: my teda sli Ashavu vcera prvne az na T4 jako lvl 50-51, a bylo to rychly, vsichni ostatni tam na tom byli stejne tak jsme to rovnou zabalili proti 90 lvl... :-) Ale dneska rano uz to bylo v klidu staci par lvl kolem 70.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: ono se ti většinu té currency vrátí, tuším je to pokaždé nějak jako že 1000 stojí battle pass, ale 700 dostaneš.
    KOKES
    KOKES --- ---
    wohoo to je maso:-) za mě +1 za forsáž ve městě
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: mno me ta kosmetika moc nesedi. nosim to dycky z prdele. takze uz mam zas na sobe nakou sezoni kosulku..des! :D
    posetrim ten upgrade asi na dalsi sezonu nebo nevim :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Já ten free upgrade co jsem dostal k nějaký ty dražší edici s přístupem do bety, tak jsem ho využil hned v ty první sezóně. Si tuhle sezónu asi koupím za cash. Minulou jsem vynechal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: no prej to levleni ma jit ted este rychleji. o to vic v parte. taky pojedu na pohodu a asi az u ty 90 bych se dyztak zacal druzit :)

hele taky mate k dispozici ugrade toho battle passu? nevim estli to mam vyuzit, ale zase proc ne...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jj, červík je cool. :) Já to nechtěl moc hrozit a chci si dát tu sezonu tak easy, jak to jen půjde. Takže minion necro.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jít na Ashavu na třetím levelu je poměrně netradiční zážitek. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no vzal sem netradicne druida :D jako hned od prvnich minut do helltide, kde ani nestacim brat veci ze zeme, jak se to tam furt srocuje. dobry! prijde mi, ze je vic potvor. a cervik v zemi prekvapil! :)
    NESS
    NESS --- ---
    a pecu na to :-) Pit 1 hotova :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam