• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: Ja helltide nesnasel a chodil jsem do nej jen z donuceni a naprosty nutnosti. Ted musim rict, ze je to fakt pecka a zabava. Je tam tuna monster a spawnují se další a kdyz se to pekne vsechno spawne u bosse a pribehne jeste cervik, tak je to fakt masakr :-D Ale je to hlina jak svina
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Taky na to prejdu, jako to hrani s buildama je bez armory stejne uplne na pikacu, skilly/ekvip jeste jdou ale paragony je oser, mam v zasobe jeste dve variace, ale asi si to necham na pozdeji :-) az budu mit zase prachy
    NESS
    NESS --- ---
    CRACKY_: Dik za tip :-), tech kombinaci bossu ale moc neni ne ? Aspon v PTR nebylo, takze ty mechaniky je asi nutnost se naucit ? Jako zustat stat na miste pokud ti to hodnej pod nohy je vicemene konecna.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jinak teda jeste doporuceni, mejte na botach max evade +3 na ty PIT lvl70+ na ty bosse je to vicemene nutnost na ty novy mechaniky... ted nam to zachranuje zadek na tech bossacich
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem ted uz najel na to, že nic netřídím, automaticky všechno rozbít, pokud to není legendary s greater. A ty si házím do truhly a nechavám si zatím ty, co mají pouzitelnej greater. Takze to nebere skoro zadnej cas na trideni. Protoze aktualne hraju s nejakym jako temperovanim abych mel resisty, nic moc staty jinak, ale nema cenu to hrotit/predelavat, to fakt pockam az na neco slusneho. Masterworku zatim jen zbran, ktera je muj jedinej aspon trochu rozumnej kus equipu.

Jedina investice mozna jeste bude do veci, co uz maji diry jako drop, protoze tam vzhledem k te cene se asi vyplati to dat jakmile budu mit gemy, tak abych si posetril material fakt az na to masterwork worthy veci, kdyby to nahodou nezlehcili.

Predpokladam pozdejc to jen posunu ze budu brat jen veci s double greater.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NESS: vsechny itemy na 4/12 a dva na 8/12. Ted akorat behame 61 na matrose...

NESS
    NESS --- ---
    CRACKY_: Jak hodne ste uz namasterworkovany ? Ten progres mi prijde o proti PTR nejak pomaly, mozna ze to je tim ze zatim jedu nizke Pitty, ale udelat celoy vybavu aspon na 8 bude dlouhe, jako respecnout sem se to ani nesnazil, 5M za reset je zlodejina :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já teda jsem úplně na začátku T3 nejakej 30 lvl je mi jasný, že tady to tohle lidí proběhne za dvě hodiny a ani o tom neví. :) Zatím jedu podle max roll leveling Guido na Minion Necra, mám všechny aspekty, a asi třikrát jsem proběhnul Helltide. Ale baví mě teda že nemusím skoro nic ani mačkat u tohohle buildu a všechno lehne samo jen na golema. Maximálně spamuju trojúhelník a jednou za čas nahodim to corpse CC, Decrepify a čtvereček a hotovo. :)
    NESS
    NESS --- ---
    CRACKY_: No ja bohuzel potreboval vyzkouset vic buildu, takze sem sbiral i normalni ancestr lege, ciste s GA se mi to nedarilo rozumne poskladat, takze sem nemohl vse jen rozkladat/prodavat :-/ Uz se tesi maz prejdu na tenhle model pak to bude cajk :-)

Co me prekvapilo, ze sem nemohl pomerne dlouho kapnout na Juggernauta, ted uz ho mam, ale nejak to trvalo
    NESS
    NESS --- ---
    Co se buildu tyce, muzu hodnotit jen Barba, zacal jsem Upheava na T2, pro cap na T3 jsem presel na devilldust doubleswing (oboje Rob https://d4builds.gg/builds/154dbea7-b8b6-4741-af3f-6e5484e77381/?var=0 ), jako i po nerfu je DD nadhera, dava to jak prase, obcas nevypocitatelne, ale pokud jsi tesne u potvory/bosse a vypusis to, tak lehne vsechno. S levlovanim Pitu (od85 lvl ?) sem presel na Bash vlastni produkce, nejdriv sem jel bash leap s devilldustem, pak presel na cisty bash leap (dostal jsem Paingorger's) a dava to neskutecne, na 88 lvl sem dal zakladniho Duriela a vydrzel necelych 5 sec, ani nezajel do diry a dojel stim na Pit60 na 93lvl uplne bez problemu, Bloody marry davam sam pod minutu, pri stesti neodlitne ani jednou, pri smule odlitne a spawne jelimany tak 2-3x, WB sem rozspustil uplne ale bylo nas tam vic tak tezko rict kdo zato mohl, ale bylo to kolem 10-15sec. Ten bash soli neco kolem 10M max tak 20M jednim mavnutim a mava sakra rychle :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NESS:
    jj vicemene souhlas, WB je nutny chodit na timer kazdy spawn, jinou moznost jsme taky nebojevili, na goldy chodime do tree of whispers nebo proste prodavame komplet invetare.

Je super, ze v ramci check lootu uz se koukas jenom na greater affix itemy, zbytek automaticky sell nebo rozklad jakmile mas ilvl 925 leg equip na sobe a ready na progress. Zatim mam na sobe dva itemy se dvema greater affixama a jeden se trema viz obrazek

Co se tyce PIT matrose na mastering a celkove, tak jsme levelovali jenom v PITu, jelikoz nam to matematicky vychazelo o polovinu rychlejsi nez helltide. V parte jsme delali jeden pit za tri az ctyri minuty (lvl 50) a davalo to vzdy jeden a pul baru v paragon liste (checkovano od lvl 92-100).

Attack speed neni mozny narollovat ani nadropovat. Podle vseho to bylo removed oproti PTR.

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: JJ, rozhodne na sutry a diry zatim kaslat, jet jen co padne a pockat na fix, ja takhle provaril dve diry na 80lvl a byla to chyba :-) Ted uz setrim :-)

Hele ten loot to sem ani nepsal jako ten drop obzvlast na hlt je sileny, co par hodin komplet plna truhla lege a zase 20 minut tridim, veci s GA uz mam celou zalozku, zatim sem v tom nenasel rovnovahu, ale to se poda. Zatim max 2 tecky a hooodne jednotecek. Unitatku s GA mam zatim jen jednu a nepouzitelnou :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aa, to jsem chtel googlit proc na lvl 85 furt nemuzu mit nejlepsi gemy - nastesti to, ze nemuzu udelat ani diry pro ne, to trosku odsouva jako problem stranou... :-) Jsem navic vyplejtval dve diry nekde na lvl 50 pro nejaky low level gemy, kdyz jsem jeste netusil, ze to bude problem. Kazdopadne bych si tipnul, ze tohle v nejakem patchi zmeni, lidi urcite budou rvat az jich to zjisti vic.

Jinak uz mi padla i prvni vec se trema greater affixama, a dokonce dobrejma, ale bohuzel nehraju jednorucky no. Ukazuje se to primo na zemi jako tri ty tecky.
    NESS
    NESS --- ---
    Zase par postrehu, ve hre budu zase az vecer/v noci tak kdyby nekdo neco :-)

Nasel sem zatim nejake uzke hrdla, neco uz psal Evilmind.
    1) gold, nevim co delam blbe ale v minulych sezonacha sem mel v tomhle okamziku aspon tak 100M goldu, ted to utracim tak rychle ze nemam zadne.
    2) Sutry, jako nejenom ze se posunul level a ty nelepsi se udelas az od 90 lvl, problem je ze nemam ani matro na to je udelat, asi delam neco blbe, udelat 6ks nejlepsich zlutych nebo 5 kusu cervenych je scifi.
    3) diry, prismy asi fakt padaji jen u WB, neco malo bylo myslim v sezonich odmenach, ale celkovy pocet na 90 lvl je 9 kusu a to je kurnik malo, jako dira (nebo nedej boze ridy) jsou luxus se kterym se musi pocitat, mam naderovane jen zbrane a bizu, zbroj nedavam.
    4) matro na tormented bose, prosel jsem na Pit60 a mam 0 Stygian Stones, ostatni matro mam i vejce a shardy, okovy a panenky
    5)to neni asi hrdlo ale featura, ale maly drop sigilu, pada prach, nepadaji sigili, nebo aspon ne tolik jako v predchozich sezonach

Pak sem tam nasel asi par chyb
    1) temperovani, nevim proc ale obcas se to zasekne kdyz jedes rychle po sobe, manual ma 4 moznosti a pritom jsi schopny 4-5x po sobe vylosovat to same, reseni: nejit to rychle, stridat predmety, pockat. Matematicky je to nesmysl abys opakovane 5x po sobe dal 1z4
    2)zmeny vuci PTR, napriklad v PTR slo na zbran dostat attack speed, tady to nejde, nebo delam neco blbe, ta moznost tam neni ani v napovede a vylosovat se mi to nepovedlo ani pres mohutne zkouseni s ruznyma zbranema
    3) v pitu te to pri zabiti posle skrz mapu na zacatek, nevim jestli to byla chyba jen te jedne mapy, nebo co, ale umiral jsem u bosse a poslalo me to na prvni planek, normalne jedes prvni cast, pres portal druhou a po kill pres portal k bossu, tady me to misto vykopnuti do druhe maye po zabiti u bosse vykoplo v prvni, byla to chyba v PTR, mela byt opravena ale asi ne uplne. Zatim jsem umiral jen na tehle konkretni diky debilni boss figt mechanice. jako je to k nasrani nejenom te sre ze te zabijou a jeste stracis cas behanim pres prazdnou mapu a dva portaly :-)

K tem pitboss fightum, tak do Pit40 to bylo pro srandu ty shadow verze nic vlastne nedelaji, od 40 prituhlo, ale jen malo porad nic nedelaji ale uz jsou tam myslim 2, od Pit60 uz delaji dost a je jim napr jedno ze toho opravdoveho bosse straggnes, klidne si dal hazeji plosne ty se shadow kouzla, ty mechaniky neni dobre podcenovat, davaji IK, ale aspon ze po zabiti skutecneho bosse uz nepokracuji :-)

Co musim pochvalit je glyph leveling, jde to jak pomasleglyph expu je dost, je to rychle a uz s NM40-50 udelat 15 na to tata.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No jestli se vám tohle daří hned druhý den po release, tak to zase špatně nadimenzovali :o
    NESS
    NESS --- ---
    Jo ja taky :-) Musim rict ze na te 60 uz lehce prituhlo, jo a sem zase total bez penez, sem se po 3 prevliknul a zase nemam nic :-/

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    no a muzu jit spat...

VODNIK
    VODNIK --- ---
    Zatím jsem teda nenašel jediný důvod proč v tom pokračovat, nového není vůbec nic. V minulé sezóně aspoň ten minion, předtím v daleko nejlepší sezóně zábavné blood zóny. Helltide jsem nesnášel už předtím a tady z něj zřejmě nevylezu....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zjistil udelat diry pro gemy je ted docela jako luxus, ten material pada jen z world bossu asi?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Me to dvakrat napsalo ze mam corrupted files, takze si pockam az to nekdo vyresi.. bohuzel uz si nepamatuju jak sem to resil minulou sezonu, jen vim ze "Repair" nic neudelal (mozna spadl nebo tak neco vtipnyho). Kdyby nekdo tusil co s tim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam