• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Kouknu no. Je to ale pěkně otravný, mám 3070 8GB, hra když jede, tak šlape 60 FPS. V nastavení jsem od poslední sezóny nic neměnil
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevidel jsem padnout jedinej neck s Hellbend Commander od zacatku ligy ano s +2 natoz s +3.

Takze strategie dobra ale pravdepodobne to nikdy neuvidis pokud nebudes lucky.

mimochodem az budes parkrat resetovat Mastercraft 12 pac tam skocej upgradnuty maly lify nebo jine hovno co tam nechces tak me pochopis.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: cg, ja dneska tyraela ale toho si dam jen do vystavky :-)

WASQ: To semi delo v S1 a na zacatku S2 kdyz mi to vytocilo vramku pac sem jel na utra, stacilo seriznou detaily na prijatelnou uroven, koukni se kolik vramky ti zustava volne, ono se to nestane hned, postupne se ti zaplni a zacne se to prave v tehle situacich sekat, port prechod map otevirani inventu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Od začátku nový sezóny trpím na děsný lagy a game freezy. Když někam portim, něco se mi objevuje, nebo prostě jen když běžim. Stává se mi, že otevřu menu / inventář / social a celá hra se buďto na chvíli drbne, nebo se to celý sekne a musim shodit. Ingame mám normálně 60fps. Nesetkal jste se / nedočetl jste se někdo při brouzdání D4 kanálů o podobným problému / fixu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako podle me nema cenu moc tocit za draho neco vzacnyho, kdyz mas ted jen 3 affixy, ja proste cekam az mi padne ta jedna rare vec (hellbent na amuletu napr), a pak dotocit k tomu life nebo int uz je snadny... tocim zasadne jen do 1m za pokus, pak to balim a vezmu jinej base
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne shako! ale asi az na desateho torment bosse
    a ted musim vymyslet cos nim :0
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To co jsem psal nize pokud chces natocit nejakej specifickej affix na itemu jako je neck po par tockas toho musis nechat pac nams goldy nato to udelat o upgradovani Mastercraft 9-12 ani nemluve.

Raxx hned prvni den rikal ze pocitali ze ful lupgradnuta postava je cca 800-900 milionu gold a to je docela problem pac se bavime o 1 buildu na 1 postave.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a to je ten holy Bolt jo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nemusis je setrit jdou craftit. A je pravdepodobne, ze nejvic OP je to jen pro miniony, ostatnim pomaha jen trosku.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Vsechno na shadowblight key passive ?

No ja to jedu bez letvaru, sem si rikal ze je budu setrit (blbost co :-) a Barba sem zatim dotahnul na 76. Sem si rekl ze na lekvar naskocim az narazim, k cemuz se ted blizim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je vicemene to co ted stavim se svym grandmasterem, ale 90 procent damage tam dela proste lektvar. Kazdej necro build tohle da, kdyz bude zkouset Pit tak dlouho, nez narazi na bosse s addama. Vic se mi libi ten stunovaci zero dps necro, ten ma hodne blizko k tomu cooldown stackerovi co hraju na mainovi, to zkusim do toho swapnout, je to jako v podstate podobnej princip (cilem je nesmrtelnost), a zase je to jen o tom jak vysoko te ten lektvar vytahne.
    IMHO je bez nej strop tak kolem 70.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejnovejsi varianta miniona https://d4builds.gg/builds/4c364427-65c5-4749-ba9b-c86260afa515/?var=1 zatim pit126 sem zvedav kam to az dotahnou, pripadne i video https://www.youtube.com/watch?v=LcM_rOJsczY
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud mas manualy, coz po tak dvou hodinach v hlt urcite mas, tak neni duvod proc netemperovat, uz jen z provoznich duvodu jako treba resisty, armor a move speed, ten zbytek je jen tresnicka na dortu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: dobry na temperingu je, ze je zadarmo (toho matrose pada naprostej prebytek). Takze se cokoliv vyplati nejdriv temperovat, a kdyz to nahodou vyjdu, tak teprve dal investovat. A spousta tech affixu z temperu je fakt hodne silnejch, nejvic jsem litoval, ze jsem je na prvnim charu nedelal hned, ale setril jsem si je az padne neco s GA apod. Ted tam naopak mam min GA equipu nez na zacatku, protoze lepsi mit 3 staty co fakt chci, a jak to je neco specifickeho jako +skill apod, tak neni celkem co resit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: ta možnost "ponechat" u temperingu by to moc zjednodušila. Takhle když k tomu kováři nesu nějaký pěkný předmět na "tempering" tak mu úplně čumím přes rameno když to ková a napjatý sleduju jestli se to podaří vykovat a pak si řekneš že už nemá cenu do toho radši jebat .))

klasicky jsem level 70zatim. Takže equip měním často, až si "bricknu" nějaký top předmět tak budu mluvit jinak :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jj, to sme ted udelali s druidama, prutah na T4 a od 55 hltd, ale ty odmeny od vlku sme teda nedotahli do konce. Jestli 4-5 hodin tak to je dobry cas, mozna to zkusim s dalsim charem, to pojedu sorcku, tak bych udelal wolf speedrun :-)

Jo ty Styg stony mi v pite nepadaji, zatim nejvic sem dostal z kesek, tezko rict jestli se to s vyssi pitou nejak dramaticky zmeni, v PTR to zaclo padat az kolem Pit100 a tam jeste vazne nejsem.

Njn aspon ze to fixujou, konecne bude mit smysl behat Pit61+ ikdyz potrebujes prostredni matro, do ted sem to resil behanim pit60

EVILMIND: jj s 4-5 pokusama to obcas jeste risknu ale nevyplati se to pokouset, beres prvni co padne a na cisla nekoukas, pokud by tam byla moznost ponechat, stim ze jen spalis pokus, tak znacka ideal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: nevim co myslis tim "gold issue".

Jediny problem, co ted vidim u crafteni, je, ze u temperovani chybi moznost "ponechat", jako je to u enchantu. Diky tomu realne beres prvni pouzitelnej affix, protoze pri omezenem poctu pokusu nema smysl riskovat uplnej brick.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dokud nefixnou ten gold issue tak to nema ani cenu hrat natocit specificky affix na itemu jako je neck nebo ring je nemozny nemluve o tom kdyby jsi tam chtel tocit maxroll.

Nechapu tuhle filozofii kdyz moc dobre vedi z D3 ze tohle proste nefunguje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako dobrý jo, ale jsem docela vytočenej, jak každej jejich hotfix opravuje jen 1 věc. A konkrétně tohle je třeba přepsání nějakého čísla v tabulce jen. Předtím to bylo že nepadá jeden konkrétní meč (opět někde záznam v tabulce). Kolik na tom jako dělá programátorů, že nejsou schopný opravit ani ty největší nahlášený bugy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam