• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: no moje sorcka to uhlodá, můžeme to zkusit. Nevím ale jak vypadá Zir pro čtyři, ale asi OK. Žádná rychlost to ale nebude
    NESS: že jo? Já jsem to zjistil až včera, že to je změněný

EVILMIND: mě třeba mrdá, že PC hráči můžou mít otevřené staty a zkoušet kolik jim naskakuje many, regen, dmg atd. a my na konzolích jsme v číči bez zavřeného Gui nic nezakouzlíme :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak me potesilo, ze kdyz se resetuje helltide, tak ta zprava, co se napise nekam nahoru na obrazovku, zavre vsechna otevrena okna v GUI... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukal jsem na redditu popis dvou zasadnich chyb:
    - torment ice beasta nemaze ten debuff mezi wipy :-) to bych ale osobne videl jako spravedlivej trest za to, ze nekdo pouzije kameny na bosse, co nema uber uniq dropy
    - ten rozbitej Grandfather ve skutecnosti neni, ze by masterwork/GA vubec nefungoval, ono to je pravdepodobne tak, ze tam porad je jako neviditelnej ten affix, co mu sebrali (durabilita), a GA/25% se do nej muze trefit :-) programatori Blizzardu jsou fakt kralove, ale pro me teda dobra zprava, aspom vim, ze to muzu zkusit, a nemusim cekat na opravu
    NESS
    NESS --- ---
    Stim Bossingem mi pripomina, ze ted kdyz se vyresetuje dung s portalem uvnitr tak je portal nenavratne ztracen. Jeste minulou sezonu slo z dungu skocit do mesta, v meste vyresetovat dung a skocit hned zpet dovnitr, dung byl resetnuty, port vedl na zacatek dungu a usetril se jeden port.

Ted je nutne vyskocit pred jeskyn, teprve od tama se portnout do mesta a resetovat.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: KALTY: Ok tak dame dneska vecer na zahrati 20 Ziru a uvidme jak to pujde, to mame do pul hodky hotove. :-)

Kalty ses schopny ho strilet sam ? Mame lemro Druidy, zatim ve vycviku :-) Pripadne se muzem tocit na pozici oneshotera (nekro/barb) :-)

Kdyby nekdo chtel mame jedno volne misto :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jedu Frozen Orb build a ten co dělal ten build pěkně zpracoval otázky (hlavně mana issues) k FO Sorcce
    Frozen Orb Sorcerer FAQ: Top 5 Questions Answerer - Mana Problem, Two-Hand vs Wand, Tal'Rasha, etc.
    https://youtu.be/Rm0Fb1A-cro?si=DgItpSM8FGVvJ_h3

Kdyby někdo chtěl mrknout.

NESS: určitě jsem pro. Krve teď už žádné nemám, Beasta jsem taky běhal včera a je to bohužel pomalé a Esus nic.
    Jsem pro. Jen je u mě problém, že sice mám klávesnici k PS, ale musíš vždy odklikat na ovladači nejdřív, tak je to se mnou s komunikací horší :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Zrovna jsem hledal, kde ty botky padaj, diky :-D Jeste potrebuju Griga/icebeastu na Hunger's Zenith :-) Na vsechno mam taky tuny matrosu, tak pak nekdy dame boss party :-D
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak se dohodnem az budem vybehavat Zira a vezmem te do party, zatim mam na 43 kolecek, potrebuju znej pro druida ‍Wildheart Hunger, pro sorcku Fractured Winterglass a pro rog Scoundrel's Kiss

Jestli chces Esu se muzem taky dohodnout, musim vybehat nejake icebeasty tech uz mam 47 ale jak jsou pomale tak necekam ze jich dame vic jak 20 v rade, chci zkusit Paingorges na maxu, ted mam 170% a jo je malo :-)

Jinak prubezne tocim varshany a griga, ty jsou nerychlejsi, kill se da dat pod 1 minutu s portama tam a zpet takze to tocim po 10 kolech za 10 minut, pak mesto. Jen je to trosku magorina :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak tady presne nekdo popisuje co jsem psal, enchant affixu je tak weighted, ze skoro nema cenu to tocit

Results of rolling for amulet cooldown reduction: Don’t do it : diablo4
    https://old.reddit.com/r/diablo4/comments/1cwkhpy/results_of_rolling_for_amulet_cooldown_reduction/
    KALTY
    KALTY --- ---
    Kurňa mě nechce spadnout lepší Glass s Conjuration Mastery +2 sakra...
    Respektive zatím mi spadl jen jednou ze Zira... A Esu's taky :D
    Kurňa už :D

Jinak díky za včerejší Duriely a darování Tempestu pro alta :)
    NESS
    NESS --- ---
    Vidim to stejne, reset max 4 rank, pak uz se stim smirim :-)

Jo problem s truhlou, o tom mi povidej, 3 klasy, 1 a 1/2 zalozky unikatek + 1/2 zalozky vyrobniho matra. To mam jeste 2 klasy pred sebou, predpokladam ze ty nepouzivane klasy zakonzervuju, jako minulou sezonu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja mam teda hellbenty asi tri, resp. automaticky si schovavam cokoliv s +2/+3, kdybych to v budoucnu nahodou chtel. Reset mastercraftu 12 fakt nehrozi, na to nehraju dost... :-) Zatim jsem resetoval jen 4/12 kdyz jsem dostal neco uplne shit co mi nedela nic, ale u dalsich se s tim proste smirim. Kazdopadne diky te strategii, ze nejdulezitejsi stat tam musi byt jeste nez zacnu craftit, nemam ani problem s goldama.
    Ale zase diky tomu mam presne stejnej problem s mistem v bance jako kazdou sezonu, sice uz si neschovavam zadny rare, ale pro zmenu tunu equipu s dobrejma rollama, i bez GA. Takze klasicky nemuzu hrat nic nez necra, protoze fakt nevim kam bych daval dropy pro jinej class.

NESS: btw jsem se seknul, ten dalsi kus na craft unique je az v predposledni bedne za wolfy, tj.a tak o 1-2 helltide navic.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Me to treba dela porad a v nastaveni jsem nic nemenil. Delalo to stejne s low fx i bez nej (ano, mam doma starecka dychavycnyho :-D)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Treba to je neco jineho, ale podle popisu sem presne tohle zazival pri plne vramce, sleduj na druhem monitoru vytizeni v okamziku kdy se ti to stane jak na tom jsi s prostredkama a pokud budes mit plno tak neco lehce serizni a uvidis :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Taky se mi to posekava, ale da se s tim zit. Snad to nejak fixnou
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Kouknu no. Je to ale pěkně otravný, mám 3070 8GB, hra když jede, tak šlape 60 FPS. V nastavení jsem od poslední sezóny nic neměnil
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Nevidel jsem padnout jedinej neck s Hellbend Commander od zacatku ligy ano s +2 natoz s +3.

Takze strategie dobra ale pravdepodobne to nikdy neuvidis pokud nebudes lucky.

mimochodem az budes parkrat resetovat Mastercraft 12 pac tam skocej upgradnuty maly lify nebo jine hovno co tam nechces tak me pochopis.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: cg, ja dneska tyraela ale toho si dam jen do vystavky :-)

WASQ: To semi delo v S1 a na zacatku S2 kdyz mi to vytocilo vramku pac sem jel na utra, stacilo seriznou detaily na prijatelnou uroven, koukni se kolik vramky ti zustava volne, ono se to nestane hned, postupne se ti zaplni a zacne se to prave v tehle situacich sekat, port prechod map otevirani inventu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Od začátku nový sezóny trpím na děsný lagy a game freezy. Když někam portim, něco se mi objevuje, nebo prostě jen když běžim. Stává se mi, že otevřu menu / inventář / social a celá hra se buďto na chvíli drbne, nebo se to celý sekne a musim shodit. Ingame mám normálně 60fps. Nesetkal jste se / nedočetl jste se někdo při brouzdání D4 kanálů o podobným problému / fixu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako podle me nema cenu moc tocit za draho neco vzacnyho, kdyz mas ted jen 3 affixy, ja proste cekam az mi padne ta jedna rare vec (hellbent na amuletu napr), a pak dotocit k tomu life nebo int uz je snadny... tocim zasadne jen do 1m za pokus, pak to balim a vezmu jinej base
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam