• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    CUZMAN: Už tady mám prťe. Tak to bohužel nedám a večer je hokej. Tak pokud nevadí zítra můžeme klidně něco spáchat
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo jen tak na random mi spadl spectral charger peknej konik :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo uz to tady urcite probehlo ale nejlepsi vydelavani penez je kdyz si date 4 body do chance na URN OF WHISPERS do greater rewardu u stromu whisper a delate do nej repky nekdy vam muze padnout az 20 mio...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tak to bylo tim, ze vsechny ubery vyzral moloch :-D Me padla "jen" Andariel helma
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dal sem pit 3 :-D ale vic si netroufam :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EXSECRABILIS: Okok jen pod pod ja jedu dneska odted az do rana!
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Rád se přidám ke komukoliv. Jak mám teďka s rakovinou ruku můžu hrát pouze levou tak jsem strašně marný. Nějaký materiál snad seženu. :)min z vlků mam.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Rad se tady s nekym zucastnim pekelnych neresti jedu rnado drooida vsechno uz mam lvl 80 so far a nudim se sam tak kdo by me potesil svou pritomnosti jsem i pro pokec na dis nebo pres voice ingame... muj battletag pro tpripad je: Ravenscar#21984
    Tak se kdyztak tesim mam spoustu materialu na beasta a Zira a mensi bossy na ty vysii dofarmim(e). Sem pro kazdou srandu ve svete Sanctuary...
    HULIK
    HULIK --- ---
    LUCIEN: A není 100% pro všechny postavy, nemůžeš získat manuály co jsou pro jiné classy, ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WOLFBANE: Nene. Jen 40%
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak ted hraju bash barba takhle, vyhodil jsem CotA a dal Iron skin https://d4builds.gg/builds/a551d6b5-b7cc-44d4-b3ef-282a41977f7c/?var=2 varianta Shako+Tyr prubezne optimalizuju paragony, presel jsem z varianty se 7 boardama na variantu se 6, prisel jsem sice o nejake redukce a jeden glyph, ale naberu 24% do HP, uvidim jak se to osvedci, kdyz ne tak to vratim. Je to priohnute tohle Robovo https://d4builds.gg/builds/23ae9cbb-933e-4a88-999c-2241654cc8e2/?var=6 jen sem to optimalizoval pro svoje potreby :-)

Mam tam pripravenou i variantu s Melted ale to az/jestli padne
    NESS
    NESS --- ---
    LUCIEN: Tyjo nechci te nejak zklamat ale pro me (bash barb) je Lilith drsnejsi nez tormented Dur nebo Andy a to jen diky mechanikam ktere hraje a ktere te IK pokud nebudes hrat podle jejich pravidel. Solo tormented dur i andy dam bez zavahani a ani se nebudu muset moc snazit, ale na lilith se budu muset pripravit a pravdepodobne me to bude stat tak 10-20 pokusu nez ji dam a nez zase dostanu do ruky ty jeji mechaniky z druhe faze, aka klickovani kolem puchejru a utikani pred firebalama, prvni faze je +- ok.

Zkus ji a uvidis, nebude te to stat nic nez opravu zbroje, pokud nejedes HC :-)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    LUCIEN: a nemas je uz vsechny?
    POEM
    POEM --- ---
    NESS: Take se rad pridam. Materialu moc nemam, ale muzu pridat co mam (3 Styg stony a asi 20 vajec a 20 shardu). Treba jeste neco dofarmim do ty doby
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NESS: tak je fakt, ze Marenu sam nedam a vcera tam nebyl nikdo s kym ji dat a v hlt jsem byl dohromady o neco min - tu hodinu tak...

A jeste bych se chtel zeptat kdy ma smysl jit na Uber Lilith, jestli treba pokud dam torment Duriela solo (coz nedam), tak se da uz jit na UL...?
    NESS
    NESS --- ---
    LUCIEN: 0 za hodku a pul v helltide ? To by musela byt sakra smula. Nabehni na Accursed Ritual tam kde summonuji Marenu alias Blood Maiden, takovata rohata ikonka na mape, fakt bych byl prekvapem ze byti za jednu heltidu nepadl jediny manual, za jeden summon mas sanci na nekolik pokud se bude darit a nekdo tam procne hlt meter.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NESS: Včera za hodinu a půl ani jeden manuál. 😢
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Nic neočekávám, spíš tak nějak budu mít splněno a viděno něco k čemu bych se sólo nikdy nepropracoval, pač zase tolik mě ladění postavy nebaví :-D
    Takže děkuji za možnost.
    NESS
    NESS --- ---
    ja taky dneska nebudu a pokud jo, tak az pozde vecer, jen ale necekat zazraky, ja to sice rychlejsi, 5 odmen na raz, ale 5x prd je stale prd :-), nevim kolik sme toho zabehali vcera, asi 7 nebo 8 a nedropnul jsem jedinou uberu :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Moc rad připravím material :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam