• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Dokud te nesejmou jednou ranou tak je to uplne nesmrtelny, je tam naskladane co nejvic hp za hit a hitu to dava hooodne, ja mel obavu z toho ze to jede na dva spendery bez generatoru, ale uplne v pohode, dokud kolem tebe neco hori mana je. Jedine minus ze tam uz nejde nacpat had :-/ Plan je zkusit poskladat tu immortalku, ale necekam zazraky. Skoro bych rekl ze to je rychlejsi a tuzsi nez minioni, ale v endgame to ztrati dech, tak prejdu na firebolt, pokud to nepujde tak frozen orb
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já podobný firewall hrál na začátku a bylo to super, bavilo mě to.
    NESS
    NESS --- ---
    Preskocil sem na 52 na T4 cast hlt a byla 55 pak nm50 a byla 57 a pak pit1 a byla 59, skoda ze nemam cas to trapit kam az by to slo v pite, no tak v nedeli :-) Ta pit1 byla za 4 minuty a bez chcipnuti, je to super :-)

NESS
    NESS --- ---
    Zacal sem na T3 na 33 lvlu 15 minut hlt a jsem na 40 levlu, nemel sem cas na nic, jen sem sebral prvni zbran co padla po 35lvl a jel sem dal :-), ted musim rozdeli 8 bodu trosku to potunim a jedu da, stihl sem dve normalni truhly pac sem neumrel tak to slo :-) Jako je mi jasne ze to nepujde takhle porad, pac se ten rozdil levlu zacne stirat, tak nasadim mozna ted mozek at to zase nakopnu :-) levli to snad lip nez minion nekro :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: 😄😎
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak to jo :-)

KALTY: Tohle je bomba, sem si to musel zkusit, cap na T3 sem zacal na cistym 30 lvl zadne lekvary nic, nez sem to dojel sem na 32 a kurator nemel sanci, nevydrzel ani prd, sem zvedav jak to ted pujde na T3 a jak rychle budu na T4 je to totiz nesmrtelne, leci se to rychleji nez ti nandavaji a pokud te neoneshotnou tak je upalis :-) jede to bez generatoru na dva spendery a nejake CDecka, jedine co je faaakt skoda, neni tam had :-///
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Přijde mi že většina to řeší kvůli paragonu kde je bonus za každých 20% do max 100%
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja to cetl ale neverim tomu, ze to pro miniony plati. Nevidel jsem jedineho youtubera, ktery by to tak pocital, a budu jim verit vic nez Maxrollu. Ale muzu se plest samozrejme... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Fakt ne, jsou to dve oddelene hodnoty, fakt si to precti tady :-) https://maxroll.gg/d4/resources/attack-speed-mechanics Attack Speed (Gear Affix) je C1 a Frenzied Dead je C2 na C1 i na C2 muzes dosahnout 100% tzn v souctu 200% ale musis vedet co kam pada
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: pro miniony je to tak jak rikas, tyhle tri veci a max 100.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: sem 100!!!! :D Dik. Ja tam byl vcera, 10x a nic, jeden low lvl
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: o proti 925 tam prichazis jen o 0.5% do All Elemens, jinak zbytek je stejny.
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud nepocitam ubery tak mam z unikatek vsechno co padna pro barba/nekro/druida, ty zasadnejsi ve 2 kusech ty normalni v 1
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ramaldi vyhazuju, padaji u griga velmi casto, tak kazdy 2-3 grigo dropne jednu, pokud jsi aspon 80lvl tak ti ji dam, ja mam jen jednu s GA, griga pobezi jeste aspon 60x, tak asi bude z ceho vybrat. Mama na vic jak 80, ale zas takovy moral nemam abych to vybehal najednou.
    POEM
    POEM --- ---
    CUZMAN: Diky!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: jj, pravda. Ale i tak to nasira :D uz sem oblek. 49% critu,lovely :D

A jinak hura, uz sem to prezil do 100!!!ky taky :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak ten "můj" Tempest je pro lvl 65, takže když někdo bude lvlit, tak klidně přenechám...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY:
    CUZMAN: hoši jste hodní, zkusím si ji nafarmitu duriela a jak mě to přestane bavit tak se ozvu :-)

LIQUIDFREAK: u bižuterie nižší level ničemu nevadí Pokud je to nad posledním breakpointem 725 viz.:
    NESS
    POEM
    POEM --- ---
    CUZMAN: Tibaults will bych potreboval, tak jeslti si muzu dovolit cenu, tak bych to bral :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nemluve o GA vecech, prakticky mi padly jen dve pouzitelny max lvl, ale low lvl mi pada pekne obcasl. Kdyz padne GA vec, je to dycky lowka. Picne mne, viz. nize.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam