• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: 925ilvl zbran mas ? :-) me padla pomerne rychle, tak je to treba tim :-) Sem mel do zasoby zase par asi 15 whisper kesek vcetne myslim 4 s 2h zbrani tak bylo z ceho vybrat :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Tak sem to taky zkusil a.. nemam zadnej damage mi prijde. :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: naposled sem otevrel kolem kehjistanu nakyhc 16ks s tou low rogunou
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: No je na case to vyzkouset :-), predpokladam ze ji budem efektivne oneshotovat, ktomu truhla za 100, tzn je treba zjistit kolik tech truhel na mape je ,pac nabrat vic jak 1K cinderu neni problem. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Ja si rikal, proc na T2 beha tuna 50+ charu a farmi marenu :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a narazil sem na nejaky tip ze wolfy je nejrychlejsi delat na T2, jsou tam levne truhly slaba Marena a odmeny stejne. Zkousel to nekdo ?
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak dnes by mel vyjit patch 1.4.1 je tam par pomerne peknych veci napr drop prismu by se mel zvednout, cena masterworkingu by mela klesnout, ktom u i nejaky ty fixy jako neviditelne stejny u hlt worma, invit krvavych splubojovniku a podob :-)

Diablo 4 Patch 1.4.1 Patch Notes Now Available - Masterworking Gold Cost Reduced - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-patch-1-4-1-patch-notes-now-available-masterworking-gold-cost-reduced-341844

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    NESS
    NESS --- ---
    Prisel uz nekdo na to jak farmit Styg stony ? Se nejak tajne doufal ze s Pit100+ se to nejak protrhne ale bud mam smulu nebo proste ne. V souctu se mi jich povedlo nafarmit ani ne 40, nejvic je z sezony journey a od vlku, obcas to padne z WB, jinak dost pusto a prazdno, v Pitu je to snad od 55+, sam sem to nejniz dropnul na 60, asi si udelam statistiku u tech vysoko levlovych pitu.

Skoro to vypada ze se vracime k oneshot normal durielovy, jako 4 se daji udelat asi tak za 6 minut, ale je to hrozna magorina, neco jako udelat 40 grigu za sebou v kuse, kde je cesta k nemu nasobne delsi nez samotny fajt, ikdyz s to da cele sfouknout pod minutu tak porad je to oser. Jako jestli se jim fakt neco nepovedlo tak je to tenhle grind, pokud by mi nekdo dal sanci jedni otocenim protahnout x-set matra tak potom hned skocim. To same hromadky po 50 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by se v tom nekdo ztratil, tak vysvetlujici noticka, pro nekro miniony je jeden paragon legendary nod zvany cult leader , ktery dava maximalni bonus pri attack speed 100% je jedno z ktereho capu to je, pak je samotny attack speed ktery je rozdeleny na dve hromadky a kazda znich lze teoreticky vytahnout na 100% separatne, je teda mozne dosahnout attack speed na 200%, ale do cult leadera se samozrejme zapocita jen 100% a je jedno odkud :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tim padem je to oka :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: vzdyt tam ale rika uplne to same co ja, sice zacne tim, ze jsou dva capy a frenzied je v tom druhym, ale staci ti pro cap i tak 100 dohromady ze souctu vseho
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak presneji tady https://youtu.be/pnWTmCjkBAc?t=687 jinak pry udela dalsi video jen o attack speedu tak pak muzes posoudit jak to obhajil :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nesouhlasim s tim u necra. Jestli mas nekoho, kdo to pro necra pocita zvlast, rad se podivam jak to haji v diskusi.
    POEM
    POEM --- ---
    POEM: Mimochodem, ten stejnej typek co postavil tendle build hraje i Frozen Orb na levelu 100+ (hraje to pres infinite flame shield)

T100+ Immortal Frozen Orb Best Sorcerer Build Guide. Permanent Flameshield, T100+ Pit for Season 4
    https://www.youtube.com/watch?v=CuP_5KSQy9o
    POEM
    POEM --- ---
    Tak pro ty, co hrajou Sorcku a treba rovnou Frozen orb. Hral jsem do ted pres Maxroll guide, nez mi zde KALTY dal tip na trochu jinak postavenej build (viz ten link, brutalne hodne AS a jede clovek na stagger). Dal jsem tomu vikend, musel sem si najit lehce jiny predmety a zaver - misto Pitu 61 davam (se stestim) 72. Ale uz mi viditelne chybi damage, 3x stagger nestacil na zabiti a zbytek bossova zivota sem musel uplacat nejak

Jeste bych chtel pochvalit Blizzard za mechaniku kolem toho, ze jdou rozlozit uber uniques co clovek nechce a postavit si za 4 uber unique co chce. Diky tomu mam Shako :) Jeden matros byl za sezonu, druhej mi (myslim) padl pri zabiti Uberbosse a dalsi dva sem ziskal rozkladem dvou Uberuniques, co sem nechtel
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jinak tenhle borec je fakt dobrej, nevidel se od nej vsechno, ale co sem videl, mel supr zpracovane.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Vzdyt sem ti rikal ze oka, jaky ma smysl kdyz ti napastuju druheho co to pocita zvlast ? :-) Je pro zajimavost, nesouhlasis se dvouma capama jako celkove nebo jen u nekra ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tady treba max minmaxera, co to pocita jako jeden attack speed

Season 4 Best SOLO Necro 4.0 - New Aspect & Tempering for Maximum Damage - Diablo 4 Guides
    https://www.youtube.com/watch?v=-7kxUKjGvHM
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    10x andariel, 10x duriel a tuskhelm nikde. Jebat
    NESS
    NESS --- ---
    Jako je to silene ,ale aby to cele fungovalo tak musis vzit barbskou zbran, dat ji rogune a ta ti tam muze natemperov crit dmg (to jiny char nemuze), to ani tu zbran nemuze pouzit, takze roguna udela kovare, nacpe tam crit da zbran barbovi a ten v spolupraci s holyboltem zacne davat neuveritelnou bleed dmg a voala pit139+, coz resi muj problem ze samotny bash proste od urciteho momentu uz nedava tolik

tady video https://www.youtube.com/watch?v=cybOyuA0uKs zajimave konecne bude pouzitelny gushing wounds (snad poprve:-), jako ten cinan tam ma 6k krit dmg :-), tzn roguna vykova zbrane zbrane, nafarmit ringy s crit dmg a je to hotove, pak samo shako,melted a grand :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam