• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Stormclaw bavi vic uvidim co PVP :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Pit mi zustala stejne tezka jako predtim, ted vyzkouseno, co mi zmizelo je ten zoom co je nove v tehle sezone, uz to mam zase velky, na poslednim WB to bylo jeste bliz sem si pripadal jako bych po HoMaM3 pustil HoMaM1, se mi na screen ani WB neveslo, jen moje giganticka postavicka a ocas WBcka.

Jina asi byl upraveny drop rate uberu, pac to padalo jak o zivot, ja dropnul granpa, melted a starlees, podobne ostatni, vyhral teda Belsambar s grandpa s GA v HP :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WB misto na par ran byl skoro na minutu, NM jsou ale porad stejny, MW uz je nahozeny. sem zvedavy na ten patch tohohle patche :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja teda nejak ztratil motivaci hrat, ale co ctu nas discord, tak tam toho nefunguje spousta, navic tam budou nejake neocekavane veci navic, protoze tam pisou lidi co farmili pit100 normalne ze se po patchi nemuzou dostat ani k bossovi...
    NESS
    NESS --- ---
    njn, zacatek gountletu je pokazde funny. :-)

BTW muze nekdo MW nebo je to po patchy jen u me ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: když jsem to zkoušel minulou sezonu tak na top1000 bylo potřeba dát minimálně 350k skóre .)
    NESS
    NESS --- ---
    Za barba krasne 8 misto :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    cool jak prase :-)

NESS
    NESS --- ---
    skipujeme :-)

BTW pokud si nekdo budete chtit vychutnat na machrovane borecky v pvp zone tak vrele doporucuju windshear druida, zatim 100% uspesnost, dokonce mi ted nejaky 100lvl barb zacal tokat do posty, ze si myslel ze sem neskodny lowlevel (coz jsem 88lvl) a ze ho prekvapilo kdyz sem ho kuchnul, coz se nedivim, ale tohle ujeduje kazdeho kdo stim nepocita :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Skipujete nebo čekáte u Temperingu? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dík, ale už mi padla hned po tom co jsem to celé přeskládal na variantu bez ní :-) ..takže už není potřeba.
    NESS
    NESS --- ---
    MISEC: Zbran je to nejdulezitejsi, tim bych zacal, jdes po nejvetsim dmg. Podle me nema cenu zustavat na T2 ale tlacit se dal, lepsi zbran ti padne jen na vyssim tieru, za me rozhodne jet na T3, nejlepsi cesta je jet helltide, bud seslat sam nebo pockat si az nekdo sesle Maiden tam mas nevetsi sanci na lepsi vybavu ikdyz to nejsi schopen sam vybojovat. Jak jen to pujde (max na 55lvl) preskocit na T4 a zase to same. T3 je jen prestupni tier, tam se nema cenu nejak dlouho zdrzovat.

Jinak chain light ma mizernou ucinost na bosse, pokud budes nicit mobky tak dobry ale jinak budes trpet :-) jako zkusenost a leveling dobry ale osobne bych preskocil bud na FW, nebo pokud chces zustat u blesku tak arclash, nebo ball light, tam ti staci jen gravitational aspekt aby to bezelo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Me sere sharpshooter, ikdyz na tech low pitech to je v pohode, ale nejvic me sere shaman a pak ten jak dava tu chaos sprsku, ted nevim jak se jmenuje, ale ja jim to nandam :-D
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Tempestu ti dam, mam jednu zalozni, jestli to chces zkusit i s ni, nema ani uplne mizerny roll myslim 23% ?, zrovna vcera sem dalsi vyhazoval
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Presne kdyz chytnes blbyho bose si v prdeli. Nejvic mi dela problem ten sharpshooter a nejaky frost hajzlik. Navic ty areny sou ukrutne male, casto clenite no hruza. A mne konecne pad posledni aspect HURAA :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    protože Tempesta nepadla za vikend, tak jsem to celé předělal na Human Tornado, paragony atd. testuju dmg a samozřejmě že padne po 30 minutách :D

Human Tornado je silne dost, není tam tam mobilita moc velká, ale má to super feeling jako starý pet doctor z D3. V kombinaci s Godslayer helmou to háže mobky na hromadu, do toho poison creeper. Tornáda a peti k tomu. Úplně na mě dýchla nostalgie. V popisu je i odkaz na maxroll. Je tom podrobné jako Storm, ale daleko zábavnější

Human Tornado Druid No Tempest Roar Build Guide Season 4 Diablo 4
    https://youtu.be/LsCYNKW790o?si=M_ojgLnkKQ3oDgCi
    MISEC
    MISEC --- ---
    NESS: vdaka za tipy. Zacal som rovno na T2 a nemal som nejaky vyraznejsi problem, zo zaciatku trosku ked som siel helltide ze som malo vydrzal a musel si viac davat pozor ale ako som nasiel vybavu co mala na sebe life on hit, tak som bol vysmiaty a uz som velmi neriesil len rozsieval skazu :).
    Preto ma ten prechod na T3 zaskocil, ze som uplne ako z papiera.
    Sacred mam snad uz kazdy kus vybavy, aj ked okrem zbrane a tusim amuletu pouzivam vsetko skor oranzove veci lebo sa mi zdaju ze maju lepsie staty.

Oplati sa mi zostava tna T2 a behat helltide, pripadne world bossov, mam sancu ze mi padnu pouzitelne veci alebo uz nie je ina lepsia cesta ako na T3 sa prepnut a zatat zuby?
    NESS
    NESS --- ---
    MISEC: Prechod mezi T2-T3-T4 sebou nese ze cim vyssi T tim vyssi penale na resisty, tim padem mene vydrzis elementarni dmg, pak se zveda mlvl potvor, takze oni vydrzi vic, maji vic HP a davaji vic dmg a tobe se zapocitama mene armoru (musis ho mit vic aby jsi mel maximalni dmg redukci). Co je dulezite obmenovat zbran, aby jsi mel co nejvyssi dmg, posilovat resisty a armor.

Chainlight sorc je jedna z nejlepsich levlovacich sorcek, jen FW je lepsi.

Prechod T2 na T3 sebou nese ze se musis prevlict do sacred (minimal lvl 35) a pak pri prechodu na T4 zase do ancestru (min lvl 55) pokud to neudelas, aspon u zbrane, tak proste nebudes davat dost dmg a nic nevydrzis. Armor vyresis tim ze si tam nekam hodis Juggernaut aspekt. Resisty vyresis sutrama, statama na vybave ale hlavne dej sacred amulet a sacred ringy, zbytek zbroje neni tak podstatny pokud armor zvedas pres Jugg.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Hate list pit bossu mam momentlne kratky, sharpshooter a pak je mi to jedno :-) Pritom ten malas ma nejmi HP ze vsech, ale je to marny, sere me neskutecne :-)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja asi nieco robim zle, mam Chain Lightning Sorcererku, na lvl50 to bolo relativne rychle, ale iste viac ako 3-4h. Potom som spravil dung aby som si mohol dat T3, dung bol v pohode. Problem zacal v T3 ked som siel na helltide, problemove boli aj obycajne zhluky enemakov ked ich bolo viac alebo s mini bossom, nehovoriac o hlavnom fighte, tam som sa len tak motal na okraji a prezival kym si ma nevsimli a enemaci a to som siel hned k zemi. Prehodil som sa skoro na T3?
    Vratil som sa na T2 a vcera v helltide (pohoda ziadna smrt) za 3h ale iba 2lvl pribudli. Nejaka rada ako na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam