• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MISEC
    MISEC --- ---
    NESS: vdaka za tipy. Zacal som rovno na T2 a nemal som nejaky vyraznejsi problem, zo zaciatku trosku ked som siel helltide ze som malo vydrzal a musel si viac davat pozor ale ako som nasiel vybavu co mala na sebe life on hit, tak som bol vysmiaty a uz som velmi neriesil len rozsieval skazu :).
    Preto ma ten prechod na T3 zaskocil, ze som uplne ako z papiera.
    Sacred mam snad uz kazdy kus vybavy, aj ked okrem zbrane a tusim amuletu pouzivam vsetko skor oranzove veci lebo sa mi zdaju ze maju lepsie staty.

Oplati sa mi zostava tna T2 a behat helltide, pripadne world bossov, mam sancu ze mi padnu pouzitelne veci alebo uz nie je ina lepsia cesta ako na T3 sa prepnut a zatat zuby?
    NESS
    NESS --- ---
    MISEC: Prechod mezi T2-T3-T4 sebou nese ze cim vyssi T tim vyssi penale na resisty, tim padem mene vydrzis elementarni dmg, pak se zveda mlvl potvor, takze oni vydrzi vic, maji vic HP a davaji vic dmg a tobe se zapocitama mene armoru (musis ho mit vic aby jsi mel maximalni dmg redukci). Co je dulezite obmenovat zbran, aby jsi mel co nejvyssi dmg, posilovat resisty a armor.

Chainlight sorc je jedna z nejlepsich levlovacich sorcek, jen FW je lepsi.

Prechod T2 na T3 sebou nese ze se musis prevlict do sacred (minimal lvl 35) a pak pri prechodu na T4 zase do ancestru (min lvl 55) pokud to neudelas, aspon u zbrane, tak proste nebudes davat dost dmg a nic nevydrzis. Armor vyresis tim ze si tam nekam hodis Juggernaut aspekt. Resisty vyresis sutrama, statama na vybave ale hlavne dej sacred amulet a sacred ringy, zbytek zbroje neni tak podstatny pokud armor zvedas pres Jugg.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Hate list pit bossu mam momentlne kratky, sharpshooter a pak je mi to jedno :-) Pritom ten malas ma nejmi HP ze vsech, ale je to marny, sere me neskutecne :-)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja asi nieco robim zle, mam Chain Lightning Sorcererku, na lvl50 to bolo relativne rychle, ale iste viac ako 3-4h. Potom som spravil dung aby som si mohol dat T3, dung bol v pohode. Problem zacal v T3 ked som siel na helltide, problemove boli aj obycajne zhluky enemakov ked ich bolo viac alebo s mini bossom, nehovoriac o hlavnom fighte, tam som sa len tak motal na okraji a prezival kym si ma nevsimli a enemaci a to som siel hned k zemi. Prehodil som sa skoro na T3?
    Vratil som sa na T2 a vcera v helltide (pohoda ziadna smrt) za 3h ale iba 2lvl pribudli. Nejaka rada ako na to?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Bossove v pitu davaji kazdymu. Kdyz chytnes blbyho bosse, tak se muzes jit klouzat obcas. Ja treba vcera na nejakym 89. lvlu probehl pit 61 celkem v pohode a pak me instantoval boss, takze chapu tvoji frustraci :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Jj expeni luxus, tuna legend velmi rychle taky luxus. Spousta veci je ted luxus. Ja jen trpim v kazdy sezone ze mi nepada jeden dva dulezity aspecty. Nastesti ted je moznost tradovat coz je taky uplne bomba. Sem velmi spoko s S4, jen nesmim byt takova lama, bosove v PITu mi davaj hroznej coud :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako tuhle sezonu jde expeni uplne brutalne. Nejprijemnejsi to bylo s barbinou, kdy jsem na 51 (jasne, jde to vyrazne driv, ale ja jsem linej) preskocil na T4 svepomoci za cca 2 hodky hrani a pak uz to letelo a za cca 4 hodky hrani jsem byl na priblizne 75. lvlu a to jsem se polovinu casu flakal :-)

Musim rict, ze az na par drobnosti, ktery me iritujou je ta hra ted fakt super. Pokud by takhle vysla, tak mel blizz zne jak svina
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: BARTUC: 37min
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako byli jste hodne rychly. Imho ani ne jednu helltide
    NESS
    NESS --- ---
    Kolik nam to zabralo, ja to nesledoval, 1-55lvl pod 3/4h ? T3 T4 a 3x NM100
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: Neni problem, levelingova agentura Nessie a spol. jsou ti k sluzbam :-D Snad mi bude slapat net a budu moct pomoct :-D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: nevim co je z den, vyjde to dneska 28.5. :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak došlo i na mně. S těžkym srdcem opouštim FO sorcku. Nostalgie super, ale bez dmg to stojí za houby. Budu rád, když mi někdo helfne něco vylevlit. Nejspíš rogunu..

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kluci je treba vyuzivat boostu od nas. Ness mne vcera vytah na lvlu 35 na dva capstony a dve 100nm a hned sem byl 55+ a mel tunu wearable 925 itemu, vcetne zbrani. A s tim uz de opatrne pizlat neco
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Já to asi zalomím někde kolem 55, jde to ukrutně pomalu, na 50 jsem byl relativně za chvíli ale teď už to zas je čirý opruz. Aspoň bude víc času na Tempest v opovrhovaném DI, kde je upřímně té zábavy a nových věcí násobně vic
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: nn, ja sem dojel nekam na level 47 a prave me to nebavi pizlat.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: 925ilvl zbran mas ? :-) me padla pomerne rychle, tak je to treba tim :-) Sem mel do zasoby zase par asi 15 whisper kesek vcetne myslim 4 s 2h zbrani tak bylo z ceho vybrat :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Tak sem to taky zkusil a.. nemam zadnej damage mi prijde. :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: naposled sem otevrel kolem kehjistanu nakyhc 16ks s tou low rogunou
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: No je na case to vyzkouset :-), predpokladam ze ji budem efektivne oneshotovat, ktomu truhla za 100, tzn je treba zjistit kolik tech truhel na mape je ,pac nabrat vic jak 1K cinderu neni problem. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam