• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: a měl bys nějaký early bash build? Já mám ty rukavice pro base dmg na lvl80.
    Dá se tedy i normálně předtím jet? Musím si projít nějaký videa. Vůbec jsem se ještě nenachytřil. Nemáš něco?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: ja to expil kombinaci thorna a bashe a je to naprosta pecka. Nejsnazsi a nejbezpecnejsi pruchod hrou ever. Ano pomohl mi doombringe trochu, ale na zacatku ten boost HP neni tak brutální, jako pak s vyssimi HP. Urcite doporucuju bash co nejdriv, protoze je to neskutecne relaxing expeni :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele lvlím teď barba. Jsem 40lvl. Bohužel nemám ty dustový aspekty zatím a s oboltama čekám na WT4 až.

Přemýšlím, jestli mám jet do 80ky DSwinga a pak tedy skočit na ten bash? Dá se to složit takhle při levelení, nebo je lepší skládat si DS dusta a až pak udělat druhý regear?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ahaa, tak ten ring este nemam tak asi mozna dobre :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: aha tak super, taky mam sparku navic. Opet diky nessovi :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Tak to vysvetluje, proc mi padla sparka :-) Tak pecka, to ji chodit ne usim :-D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No neni to tak jednoznacne, nekdo ji nedostal vubec, nekdo ji nedostal ani kdyz ji killnul znova a nekdo dostal dve :-) Rob udelal statistiku (v tom predchozim videu) podle nej 58% je ok, 34% nedostalo nic a 8% dostalo dve.

Ja myslim ze blizzard se jen snazi udrzet kvalitu na stabilni urovni a S4 byla az moc dobra, tak to vylepsili patchem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak podle videii ten patch vyhrala roguna, konkretne rapidfire je ted total rozekany :-) S kissem to vypada jak kdyz male dite cura do nocniku, pada to vsude jen ne tam kam ma :-) https://www.youtube.com/watch?v=Ir2eLTwsyHI
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: kurnik, tak to sem se s ni nemusel morit, sem ji dal v kazde sezone :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jak jako? Dal sem ji predtim tak mam sparku? Kde? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak fixnuta... naskocila by ti, i kdybys ji nedal, pokud jsi ji dal v libovolne sezone predtim :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ja ti jeden dam, od nesse
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Z koho pada ramaldins opus nebo nema nekdo pripadne vykseftuju :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jen o tom mluvim hned z prvniho padly :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak du si udelat doubleswing ale zatim musim polootit Zira na yens blessing se zda...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo kuci padal mi 17. bedna od wolfu tak taky prispeju nakym matrem na ubery az zase jestli pudeme :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo ta sparka za lilith je fakt fixnuta, vcera mi tam po patchy naskocila 5ta
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: to uz je otazka par runu :-D chci si vyzkouset neco novyho druid bude na 100 jeste dnes to si piss!!! :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: dojet druida na 100? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak lvl 90 fpoho fpoho fpoho du na si zarobit sorcku nebo rogunu poradte co je vic funny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam