• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Z koho pada ramaldins opus nebo nema nekdo pripadne vykseftuju :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jen o tom mluvim hned z prvniho padly :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak du si udelat doubleswing ale zatim musim polootit Zira na yens blessing se zda...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo kuci padal mi 17. bedna od wolfu tak taky prispeju nakym matrem na ubery az zase jestli pudeme :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo ta sparka za lilith je fakt fixnuta, vcera mi tam po patchy naskocila 5ta
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: to uz je otazka par runu :-D chci si vyzkouset neco novyho druid bude na 100 jeste dnes to si piss!!! :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: dojet druida na 100? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak lvl 90 fpoho fpoho fpoho du na si zarobit sorcku nebo rogunu poradte co je vic funny?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Stormclaw bavi vic uvidim co PVP :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Pit mi zustala stejne tezka jako predtim, ted vyzkouseno, co mi zmizelo je ten zoom co je nove v tehle sezone, uz to mam zase velky, na poslednim WB to bylo jeste bliz sem si pripadal jako bych po HoMaM3 pustil HoMaM1, se mi na screen ani WB neveslo, jen moje giganticka postavicka a ocas WBcka.

Jina asi byl upraveny drop rate uberu, pac to padalo jak o zivot, ja dropnul granpa, melted a starlees, podobne ostatni, vyhral teda Belsambar s grandpa s GA v HP :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WB misto na par ran byl skoro na minutu, NM jsou ale porad stejny, MW uz je nahozeny. sem zvedavy na ten patch tohohle patche :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja teda nejak ztratil motivaci hrat, ale co ctu nas discord, tak tam toho nefunguje spousta, navic tam budou nejake neocekavane veci navic, protoze tam pisou lidi co farmili pit100 normalne ze se po patchi nemuzou dostat ani k bossovi...
    NESS
    NESS --- ---
    njn, zacatek gountletu je pokazde funny. :-)

BTW muze nekdo MW nebo je to po patchy jen u me ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: když jsem to zkoušel minulou sezonu tak na top1000 bylo potřeba dát minimálně 350k skóre .)
    NESS
    NESS --- ---
    Za barba krasne 8 misto :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    cool jak prase :-)

NESS
    NESS --- ---
    skipujeme :-)

BTW pokud si nekdo budete chtit vychutnat na machrovane borecky v pvp zone tak vrele doporucuju windshear druida, zatim 100% uspesnost, dokonce mi ted nejaky 100lvl barb zacal tokat do posty, ze si myslel ze sem neskodny lowlevel (coz jsem 88lvl) a ze ho prekvapilo kdyz sem ho kuchnul, coz se nedivim, ale tohle ujeduje kazdeho kdo stim nepocita :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Skipujete nebo čekáte u Temperingu? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dík, ale už mi padla hned po tom co jsem to celé přeskládal na variantu bez ní :-) ..takže už není potřeba.
    NESS
    NESS --- ---
    MISEC: Zbran je to nejdulezitejsi, tim bych zacal, jdes po nejvetsim dmg. Podle me nema cenu zustavat na T2 ale tlacit se dal, lepsi zbran ti padne jen na vyssim tieru, za me rozhodne jet na T3, nejlepsi cesta je jet helltide, bud seslat sam nebo pockat si az nekdo sesle Maiden tam mas nevetsi sanci na lepsi vybavu ikdyz to nejsi schopen sam vybojovat. Jak jen to pujde (max na 55lvl) preskocit na T4 a zase to same. T3 je jen prestupni tier, tam se nema cenu nejak dlouho zdrzovat.

Jinak chain light ma mizernou ucinost na bosse, pokud budes nicit mobky tak dobry ale jinak budes trpet :-) jako zkusenost a leveling dobry ale osobne bych preskocil bud na FW, nebo pokud chces zustat u blesku tak arclash, nebo ball light, tam ti staci jen gravitational aspekt aby to bezelo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam