• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jop

Much like in Diablo 3, Pets will pick up currencies and materials for their accompanying adventurer. In Diablo 4, this includes:
    Gold
    Herbs
    Ore
    Gem Fragments
    Crafting Materials
    Forgotten Souls
    Murmuring Obols
    Aberrant Cinders

Pets Now Available in Diablo 4 with Patch 1.4.2 - Get Your Free Dog! - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/pets-now-available-in-diablo-4-with-patch-1-4-2-get-your-free-dog-342781
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem ho nevidel, ale na prej sam lootuje jo? :-) To je dobry.

Kazdopadne teda rozhodne nikomu nedam 40 euro na slepo, po predchozich zkusenostech, pockam si na reakce a co ti vlastne zustane, kdyz si datadisk nekoupis. Protoze presne takhle jsem prestal hrat i D3, kdyz vysel datadisk s novou postavou, ale realne jsi nemohl hrat hru bez nej...
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak tormented Andy lehke zklamani, skoro to vypada ze ma nastavene mechaniky tak, ze ty 3 sloupky musi vyhodit aspon jednou, ikdyz ji sejmes jen co vyleze.
    Skoro mi to pripada jako 1 faze uber lilith, kdy tam svini ikdyz je uz mrtva dokud ji nedobehne nastartovane kombo mechanik
    Jeste ze Dur je tak slusny ze umira v okamziku kdy mu dojede HP a nemusi si pred smrti odkocit do diry :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Trailer dobry, na Spiritborna sem zvedav, ikdzy bych radeji crusadera :-) jako 40e za zaklad, no nejsou z levneho kraje

Novy pety taky fajn, cokl zdarma pro kazdeho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v trailerech teda Blizzard nema konkurenci

Diablo IV | Vessel of Hatred | Official Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=mtM0WpHEjWU
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak kdo si uz koupil novou klasu? :D
    NESS
    NESS --- ---
    By me zajimalo jak delaji ty 10tky G, pri bleed ticku 160M to da tak 4.5G, vic sem zatim nevidel

NESS
    NESS --- ---
    Lilith je ted simulatro hry na honenou, druha faze aka "az te chytim tak te snim" a nahaneji tam slusne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jaky behani, asi ti nerozumim :D
    NESS
    NESS --- ---
    Teoreticky je ten build pripravenej na lilith tak pokud to budete chtit dat tak si to musite odbehat, zabit to neni problem, ale jako bezec sem mizerny
    NESS
    NESS --- ---
    Tormented duriel za 28 sec od zalozeni, tzn dva se nejdriv vyprdnou a pak az dur,coz je asi nejdelsi cast boje :-))) 98lvl flay bleed barb
    NESS
    NESS --- ---
    Zatim teda na 98lvl a neni to doladene ale vypada to nadejne, tech 60M v popredi je bleed 2x do sec a to zatim 1.4G je raptura :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mno prave proto tse ptam, protoze novou sezonou cdr zabili. A vzhledem k tomu ze treba sorcka (a dalsi) to potrebuje vsude, navic to ani nepada temer vubec, je to jen zbytecne zabity a dulezity stat. Aneb, zas se neco nedomyslelo.
    Sem tak za 300m v tomdle toceni cdr, a nikde nic proste... Je videt, ze kdyz neco zlepsi, dalsich x veci nedomysli.
    Proste blizzard incompetent bitches, bohuzel s tim bojuju pres dvacet let.
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak uz js zmeneny drop rate v pitu na stony, ted jsem vyfarmil 3 jen za 13 runu (6/3/4), tzn super a bude se zase bossit
    NESS
    NESS --- ---
    No sou affixy co se narolovat daji a pak ty co ne a CDR je jeden znich, ma cenu zkouset krit sanci, AS, Lucky, HP, main stat ale cdr nebo +2/3 passivky fakt ne, to musis byt bud hodne bohaty nebo hodne zoufaly :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Podariloi se uz nekomu narolovat cdr na helme nebo necku? Mi ani za boha :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jsem koupil "vinaře" pro druida. Po 30 letech u PC her první skin.
    Líbí se mi a díky tomu že nemám srovnání s PoE tak jsem i spokojený :-) psychologie funguje, už přemýšlím nad dalším pro sorcku .)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jj vidim to podobně. Mám toho v PoE taky nakoupenýho docela dost. Léta jsem na něj sice nesáhnul, ale když jsem hrál aktivě, tak jsem sezóní packy kupoval, protože to prostě bylo zajímavý. Dalo se to různě combit, bylo to vidět a hlavně jsem to mohl obléct na jakoukoliv postavu. V D4 no way. I když některý vypadaj pěkně v shopu, tak to je jedno z mála míst, kde bych si to užil. Ne díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hlavne D4 nepochopitelne vlastne nenabizi za ty penize nic, co je nejak videt. Kone vypadaji vsichni stejne. Zbroj muzes machrovat tak max na loading screench se svou partou, ve hre je videt prd. Namakanej batoh s vlkem na zada neni videt vubec nikdy nikde. Apod. Jsem nedavno pocital, kolik jsem uz nechal dobrovolne treba v POE (jak letela ta fama ze do prvni bety dvojky pujdou jen lidi co utraceji pres 500), a jsem v tom skoro za 800 dolarů. A duvod je jasnej - kdyz si tam neco koupim, tak si to minimalne uziju ja, a to jako fakt hodne, a v lepsim pripade i vsichni, co vlezou do meho hideoutu... Takze fakt nechapu, ze zrovna lakotnej Blizzard tohle uplne ignoruje.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: jakože nejde pro jinou classu? To je za mě asi ok. ten skin je jenom na druida/druidku a můžu ho pak obléct v eternalu klidně nebo ho mít na dvou druidech zároveň atd. To jde ne? Jinak by to byla ultra zlodějina :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam