• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    To oslabeni pitbossu je fakt znat na pit101 kde se predtim s bashbarbem stravil u bose neco jako 1/2-1min je to ted defakt na par ran, jeste vic je to viditelny u nejakych tezsi treba u pit118 i s posranym sharsooterem to ted byla asi jen 1 a 1/2 minuta, rozhodne je to plus
    NESS
    NESS --- ---
    patch zabral, to co bylo pres chvilkou 7 je ted 9 :-)))

NESS
    NESS --- ---
    BTW sem jedinej kdo prehlidnul Allowance Caches u Alchemisty, nebo je nas vic ? :-)

Players within the level range of 20 to 50 have the unique opportunity to craft an item known as the Allowance Cache. This special cache grants the ability to randomly generate legendary aspects. Therefore, if you're advancing an alternate character or starting your journey with your first character, make sure to collect these Allowance Caches. They are a key to farming legendary items efficiently, enabling you to quickly obtain the aspects you desire.

Important Reminder: The Allowance Cache feature is only available to characters who are between levels 20 and 50. Characters outside this level range, either above 50 or below 20, will not have the option to craft this item. So, take advantage of this feature while your character is within the eligible level window to gather all the aspects you need.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: + i ten "pull" barb co stahuje moby vypadá pěkně. Kdyby třeba nová Spirit Born class uměla healovat atd. Tak se rýsuje konečně zábavná parta. Healer, scout + crowd control a aeo dmg dealer a boss Killer :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: když už druid tak ten support :-)

Teďka ho komplet předělali na maxrollu. Místo bulwarku a petrify se to jede přes Shred movement a lacerate ultimátku + flickerstep. Poskládal sem to a normálně farmil helltide stím. Během.chcile nevěděl co se cindrama , jak to háže všechno na hromadu. I ta mobilita super.

Ten původní byl takový tank, teď je to ještě zábavnější. A hlavně ho všichni chtějí do party. Takhle je to konečně zábava pro všechny, jak se doplňují na vzájemně. V pitu 100+ to ještě budu testovat ten nový build, ale myslím že to bude šlapat luxusně a hlavně rychlost o level jinde. Dmg dealer jinak spokojený když má celou obrazovku nachystabou na hromadě a jenom to odpraskne a jde se dál. :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo no :) By bylo poprvé co ho dám na sto...
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak pak uz jen druida a mas to komplet :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já mám po Sorce, Barbovi a Roguně teď Necra. Včera jsem za celý den to hodil na 76ku a tedy Ebon-piercer a tedy fakt super...
    Lvlil jsem to s minionama (které nesnáším), ale těch pár hodin se dá přežít :)
    Takže dnes podle mě tak čtvrtá 100ka :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a ten immortal shatter firebolt sice pitclear 150 (a bez lekvaru) ale funguje to jen na jedineho pitbosse :-), takze to nejenom je defakto nehratelne z pohledu vybavy, ale jeste musi stravit asi pomerne dost casu pri rybareni v pite, takze takovy lidovy build :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem zvedavej jak hodne se Rob trefi https://www.youtube.com/watch?v=l7jG9Puhaqs aneb odhad tierlistu po mid patchy https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bN8C_Fe9nrWv__jUc_Vdbl220g4NM0mlux-ga_s_-5s

Skokanem rozhodne Rog, nekdo tam nad ni musi drzet ruku, ani naznak fixu multidipu u Victomize (heartseeker), o 25% bufnuty radius u Kissu (rapid) a nova Adny punctura https://maxroll.gg/d4/build-guides/andariels-puncture-rogue s buffnutou Andy vizazi.
    Barb i tuhle sezonu podle me nejlepsi, siroky vyber a je celkem jedno jestli bash, flay, thorn, pripadne DD, bleed WW, nebo support. Z pohledu mid patche asi nejzajimavejsi flay, uz ted nejlepsi boss killer a pvp duelant, kde te ani smrt nezastavi abys kuchnul toho druheho, pokud nema immune, tak to ve vetsine pripadu neuhealuje, vykrvi se a chcipne taky :-)
    Nekro (minion) si uzilo svou pulsezonu slavy a z S+ se propada na A :-)
    Sorc ma jediny (nejlepsi S++) build immortal shatter firebolt, ktery je schopna hrat jen Mekuna :-) Zbytek prinejlepsi B, kupodivu nejvyssi pitclear si zatim drzi Ballka Pit117
    Druid no :-) nato jaky tam byl hype u Tornada (B tier a Pit120) tak best Windshear (A tier) s pit clearem na 122 ktery ted jeste bude buffnuty pres boony a passivky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vim, ze tady jste na to zvykly, ale vcera me prekvapilo, ze de na 85l stihnout s nahodakama v 15:55 legion a v 16.00 wb :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Nevidane, take sis vsiml ze jejich bufy nerfy postradaji brain? :D
    NESS
    NESS --- ---
    celkem vtipny ze bafnou nejvic dva nejsilnejsi buildy, shatter fireboltku a flay u ktereho i ja se svym naprd vybavenim dam 7G :-) zadne boostery/ lektvary, jen cisty build, sem si rikal ze to zkusim u dummy nez to zitra zvednou abych videl rozdil

NESS
    NESS --- ---
    Robuv rozbor dopadu nerfu lektvaru na buildy https://www.youtube.com/watch?v=-L78Ulz8j9o, minion nekro je vitez, pak bleed bash barb, na druhou stranu flay barb zase bufnuty, ne ze by to flay nejak potrebovala, ale proc ne, zajimavy bude bufnuty tryrak s bleed barbem.

Osobne jedu direct bash na pit farm a flay na bosskill, takze me se to nijak nedotkne
    NESS
    NESS --- ---
    Po 100x pit101 mi to vychazi na 12%, aneb za 100 pit jsem dropnul 12 stonu, nejdelsi doba 19 a nejkratsi 1, prumer na jede sutr tak tech 8-9 runu a asi tak 1/2h

Jinak jsou novy patch notes https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes s patchem co vyjde zitra, za barby boost ww a flay

Tohle ok "Health and damage levels have been reduced in the Pit. The adjustment is most significant as players approach tier 60, so more players can fully participate in Masterworking."
    tohle ne moc pochopitelne, uz ted je strilime od boku "All Tormented bosses have had their health reduced by 30%. This includes Blood Boils from Tormented Echo of Lilith."
    Tohle nepotesi nekra :-) "Fixed an issue where Holy Bolts Elixir's damage was scaling unintentionally high when it was triggered from pets such as Necromancer's Minions."
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Skoro to tak vypada ale podle tohohle sem myslel ze to je pevne 18%

The chance to receive a Stygian Stone on completion of the Pit has been increased.
    Examples:
    Tier 1: 5%
    Tier 40: 10%
    Tier 100: 18%
    Tier 200: 30%
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Nepsali ze to zvednout o 18%? Takze kdyz to bylo treba 1%, tak to bude 1.18%? (Klasickej rozdil mezi procenty a procentnimi body, kterej nikdo neresi)
    NESS
    NESS --- ---
    Mozna mi neco unika ale chape nekdo blizzardi matiku ohledne % dropu ? V patch notes rikaji ze pit100 18% drop, ale posledni 2 stony me to stalo 15 a 19 behu, zkusim jich nabehat 100 (kdyz uz jsem v 1/3) a uvidim kolik toho bude, ale mam znacne pochybnosti

Na druhou stranu uz jsem 2 ubery dropnul mimo Uber bosse Dur/Andy, Dooma v NM dungu a Starless u Icebeasty

Jinak to vypada ze start S6 posouvaji na rijen na release expanze a S5 tim padem bude kratsi.

Diablo 4 Season 6 Will Launch with Expansion - Vessel of Hatred Interview Roundup - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-6-will-launch-with-expansion-vessel-of-hatred-interview-roundup-342939
    NESS
    NESS --- ---
    Hele nevratila se pita stim dropem pred ten predposledni patch ? ted mam 16kol pit100 a 0 stonu, jako to neni 18% drop, nebo mi neco unika :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak schvalne jestli nejak vyresi brickovani u temper a zrusi omezeni na matro v pite v parte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam