Dneska/zitra PTR koncim tak uz sem nebudu spamovat, muj dojem je ze to dopadne jako S3, mesic je malo a na blbych zakladech nic dobryho postavit nejde. Koho by mrzelo ze bude na dovolene na S5, tak fakt nemusi, S6 to jisti :-)
Ten slibovany target farming, jako obcas neco padne, ale musi se toho vyfarmit kvanta, asi nejjistejsi je wispera tak mi prislo ze tak v kazde 3 kesce nejaka unikatka je, zameril jsem se na jednorucky a helmy, Lucion se mi dropnout povedlo 1 z 4 unikatek co sem v helm whisperach dropnul, mec buhuzel ne sel jsem po thirdblade a povedlo se mi dropnout par azuru. Takze kvanta nebo klika.
Druha moznost helltide truhly, tam se mi povedlo za celou dobu dropnout snad 2 nebo 3 unikatky z toho jednou Verathiel a jeste k tomu s GA takze klika, ale je to vic marny nez whispery
Treti moznost infernal hordes
https://www.wowhead.com/diablo-4/news/target-farming-sources-for-all-new-uniques-in-diablo-4-season-5-ptr-343639 a to je uplne ukazkovy provar, nejenom ze ta iventa stoji za prd, ale pokud nejsi uplne maslo tak ten Tier 6 das, sick je tak 125-+ bodu tzn 5 (za 25) v kazde 1-2 predmety, udelal sem tech hord asi tak 8 a dropnul jedinou unikatku, smula ? mozna, nevim. Jako je tam 5 spolecnych unikatek a 1 pro kazdou klasu takze pokud chces neco urciteho 1 z 6, da se tomu rikat target, no nevim :-)
Posledni moznost gambl, tam jsem vsadil na helmy a nic.
Jako pokud melo byt PTR o hledani chyb v hre jako celku tak asi uspech, sam sem jich par nahlasil, pokud to melo byt o testovani buildu tak uplne bez sance, co sem si tam uz neprinesl z minule sezony to jsem nemel, realne se mi povedlo testnou jen bash a to jeste na pul, starles a Paingorger's Gauntlets sem si prinesl, Shard of Verathiel, Crown of Lucion, Locran's Talisman jsem dropnul, Rakanoth's Wake bohuzel ne ikdyz jsem se na boty ted na zaver zameril, presne jak rikal ten panacek v tom videu, pokud nejsi nemecky streamer, wudijo nebo plesaty pan v mikyne, ktere krmi followeri tak jim nejaky feedback na buildy asi nedas.
Momentlani stav
Pita rozdrbana, progres zpomaleny, pokud nevyberes na prvnim patre kazdou potvoru riskujes ze na druhem uviznes a budes se vracet, bossove maji debuff mechaniky jako tormented bossove, takze IK je realita, pokud se dusledne nevyhybas mechanikam, nehlede na to jak namakany mas char.
Helltide, nerfnuty drop srdce, realne pokud otevres kazdou truhlu na obou mapach mas sanci na 6 srdci+- za jednu hlt, ceho budes mit ale vic nez chces jsou kompasy na hordy, nestakuji se a v kazde truhle je jeden
Hordy, skoda slov, to se musi zazit :-) jedine k cemu to jde prirovnat jsou snad valuty, jen koncentrovane na jednu mistnost, jak uz nekdo nekde psal, pokud je tematem peklo tak se jim to povedlo pac tohle je pekelna nuda :-)
jedina fajn vec jsou tu opakovane summony bossu, jinak vlastne asi ani nic :-)