• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    ten list stačí, vím že jsou tam největší hustoty a nemusím minutu chodit prázdnou jeskyní, díky
    NESS
    NESS --- ---
    Dost teoreticka otazka, pac odpoved je: ty na ktere mas sigili :-), jinak https://maxroll.gg/d4/tierlists/nightmare-dungeon-tier-lists ani tahle tabulka neplati, zalezi dost na buildu a pak rnd statu dungu a na co chcipas, pro zabare/lowlevly je dost smrtici poision, pokud nemas dost hp neudelas stim nic, pro ranged muze byt oser suppesor, pro pomale chary bane, nebo shadow atd ... :-)

Nejrychlejsi je si vzit nejakeho velkeho brachu co to probehne za tebe. Vcera sme takhle Mela vytahli ted nevim na 76 pomerne rychle, kombo nmd a hordy
    SITH
    SITH --- ---
    ok, jaky nmd je ted nejefektivnejsi jezdit?
    NESS
    NESS --- ---
    Nejrychleji na nmd eventach, prokleta shrine, studna, truhla, mrtvola atd..., tam kde ti to da vlnu za vlnou, cim vice vln tim vice exp, momentalni rekord 32, che je to rozpoustet hned jak se spawnou, ne kazdy build je toho schopen.
    Druha nejrychlejsi je horda ale za predpokladu ze zase rozpoustits potvory hned jak se spawnou, pak hlt marena, zase rozpustis. Jinak povsedne je to bud hodra nebo mnd zalezi na buildu a richlosti killu.
    Moje doporuceni je jet mnd nabrat glyphy a udelat potrebne na 15 a pak hordy, ale je to dost mono, nmd jsou rozmanitensi, v hordach se hodis po malem dvorku

SITH
    SITH --- ---
    mi přijde že nejvíc xp mi padá z helltide když je tam ten oranžový / bílý symbol toho démona, plus s flaškou na +10 lvl nepřátel, případně pak méně xp za tu lokaci kde v aréně bojuju proti 6 waves. Chápu to správně nebo se dá někde expopvat víc? ty nm dungeony mě dost nebaví, je to furt to samé dokola pomalé questy typu dones kámen z konce mapy na začátek atd.
    NESS
    NESS --- ---
    Slusny provar, je to jedna keska na ucet, debil sem to zkusil s barbarem a odmenou sekera s 2 ga, tzn salvage, pak sem to zkusil s dalsima a u ctvrte sem to vzdal, nema vliv jestli to je 100 nebo neni.
    Pokud si jich dropnul vic tak si s toho pravdepodobne ani nevsiml.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: no tou "21+ rank" jsem myslel tu infinite. Nevypadlo nic, a nepadl z ni zadny GA, takze urcite nebyla nicim specialni.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Keška vypadne s další seasonal keskou. Buď tou infinite, nebo tuším tou poslední se sparkem.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Taky keska zadna, dvakrat me to vykoplo na time out, pak ukrutne lagovalo, defakto zamrzl obraz a nakonec rozebehlo, na sc je to asi jedno, na hc bych byl mrtvej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na zacatku byl desnej loading time, pak se to opravilo... ale zadnou extra cache s GA jsem teda nedostal, u NPC jsem si vybral nejakou co tam cekala za 21+ rank, ale v ni nic nebylo.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak komu to nabehlo po patchy ? Ja se dostal do hry, ale nejdriv se to cukalo a pak to umrelo.
    NESS
    NESS --- ---
    tohle je ten buglej focus co pada bez minimalu, pokud padne tak schovat, nejlip kdyz padne na 925, pokud budete alterovat do nekra/sorc pomuze to hoodne, jde to nosit od lvl1 :-)

NESS
    NESS --- ---
    Sem chtel pustit hordy 3 , si rikam sou nejak drsny a v druhy vlne si konecne vsimnu ze to je 5tka, tak sem to dojel ale drelo to hlavne ty tri na konci :-)

NESS
    NESS --- ---
    Sorc v testu lvl1-nmd100 moc neobstala, start T3aT4 bylo slibne, na 44lvlu sem pustim nmd100 a s nejakyma 1.3K zivotu me oneshotovalo defakto vsechno vcetne mobek, postupne sem klesal a zkousel to uchopit z ruznych uhlu, blizzad, ballka, firewall, chain, problem byl ze na dalku to pocita stim ze ta potvora zustane na miste, blizzard/firewall, nebo ze brzo umre ball/chain, nejslibnejsi se ukazala ballka, ktera byla aspon schopna vyprodukovat dostatecne dmg aby to neco delalo bohuzel close range, tzn rip, v sacred a s 1.5K hp to neslo, tzn sem se profailoval az na mnd61 kde sem byl schopny konecne zaskorovat s ballkou na 53lvlu, pak uz to byl jen krok na 55 a do ancestru a pak to samo slo, predtim sem zase prorotoval buildy, ale bez zmeny, tzn zase zpet baalka a na 57lvlu uspech nmd100 hotovo, jako porad nekro co se rychlosti a drsnosti v tomhle middlegame absolutne kraluje, ranged rog lepsi sorcky ale taky nic moc, zkusim i druida a barba, ale necekam ze by tam to bylo zasadne lepsi ale treba jo. :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: spadl mi mjolnic ring a instable fury, tak jsem to chtěl zkusit a předělal l toho landslide druida na cataclysm a čistí to dobře. Když se podaří resetovat dobře cooldown ultimatky tak slušný spam, skoro nuda :-) Asi to nebude tak výkonné ale je to rychlé

Lightning Slide Druid Endgame Build for Diablo 4 (Season 5) - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/guides/earth-bear-landslide-caster-druid-build/
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pokud chcete zacit novy char tak je dobry cas ho minimalne ted zalozit, dneska vyjde patch 1.5.1 a planujou rozdat kesky s GA, pacht vyjde dnes

Luckily, the Spoils of Greater Equipment from Infernal Hordes was corrected in a recent Hotfix. However, as a part of Patch 1.5.1, which releases August 20th, Blizzard is going a step further and compensating players who have already opened these rewards.

Blizzard
    All players will receive a cache of Legendary items with guaranteed Greater Affixes, to make up for the issue seen with patch 1.5.0 where players were not getting items with guaranteed Greater Affixes from multiple sources.

Players Will Receive Legendary Cache of Greater Affix Items Next Week - Diablo 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/players-will-receive-legendary-cache-of-greater-affix-items-next-week-diablo-4-345906
    NESS
    NESS --- ---
    Jako za zavercna bitva byla epicka, ale bez smrti cista jizda, slo by to rychleji kdyby se ty tri postavili vedle sebe, zisk 188 eteru z toho ale moc vydelecny podnik nedela, no coz na 90 lvl slusny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Slusnej pain, si rikam zkusim push hordou abych otestoval stabilitu buildu tak to napalim na hrodu7 ze toho nic nebude a on butcher v 5 kole, tzn rog90 vs butcher180, bez ztraty kyticky ale je to proste videt ze to ma ukrutne male aoe, takovej barbar :-) jako v tom kolecku co dela umbrax dobry ale zbytek areny nic :-) barrage andy vizaz rog

SITH
    SITH --- ---
    Ok díky :) já uměl jen baalruns :)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tak to rozjed firewall, pokud budes mit kliku a najdes brzo starlight aspekt tak mas vystarano, pak uz jen na vsechno hp per hit, projedes do t4 jak namydlenej blesk, ale jde to i bez toho. jak se narodis vem sezoni kvest, nejdriv ten sklep pak naber gifty a hned jak se ti otevre dalsi sezoni kvest tak ho ber, ten mezicas je asi nejlepsi hlt, jak se ti otevre klas kvest tak ho udelej, klasika, vychazi to +- tak ze kolem 30 to mas z pohledu sezonich kvestu +- hotove a pak uz jedes jen gifty, je tech kvestu 6 ale staci klidne 5, ten posledni je meh, dej bacha jak ti skonci zeleny tak pak sezona pokracuje v bilejch to ti otevre hordy pokud je to tvuj prvni seozni to se projdes na exkurz do pekla, ale to je lepsi az na T3, ty sezoni kvesty/truhly nepodcenovat obcas tam padne neco pomerne zajimaveho, zatim sem to projel 5x a jednou mi tam padla zakladni fist of fate co mi vydrzela az do 80lvlu :-) Jako kdyz tu FW budes mit pekne postavenou tak bych se nebal toho prejit z T3 rovnou do T4, to je pak lepsi se prisrat lk nejakym borcum na hlt k marene pokud chytnes dobrou partu vytahnou te zadarmo, nebo pokud chces ultra rychlika chytni nekoho online a jses na 55 lvlu do hodinky, na 80 tak do 3 zalezi na nasazeni protahujiciho, pokud budeme levlit srocky tak te muzeme vzit to pak jen behas prazdnym dungem pac nebudes mit tak rychle nozicky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam