SITH: jako tohle bude uplne poprve, co budu mit glyphy na 21 vsechny, diky tomu jak jsou NM dungy lehky - poprve jsem tam rovnou vlezl na 100 protoze mi neprislo, ze bych musel chodit neco jineho, a mel jsem pravdu. Takze me to ani nesere, a navic tam porad jako expi slusne. Plus kdyz to dava expy rychleji, tak me to nezacne frustrovat hned.
Obecne mi ted prijde, ze ted je D4 ve stavu, kdy je super zkouset nove buildy apod, pokud to je to co cloveka bavi, protoze staci mit jednoho kamarada co vas protahne capture dungama na zacatku a pak s vama hodinu da helltide, a mate plne funkcni char. Co snadno dojedete do 100 za 2-3 vecery, je to zabavne stavet a koukat na ruzne styly hry. Ale...
Ale pak nastava problem - protoze dostat predevsim legendary equip se spravnyma GA je cire rng, a jeste navic je muzete ripnout pri temperu. Coz mi prijde jako hrozna nuda, nekde par hodin saskovat na necem, co neni challenge, a vlastne za to nedostavam zadnou odmenu a nevylepsuju se (coz je zakladni princip arpg her).
Coz mimochodem znamena, ze se ted vyplati davat prednost buildum, co maji co nejvic uniq equipu, ktery se cilete farmit da.