• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DAVIDOWITCH: Ony ani některé oltáře už nejdou nakliknout. Protože taky proč, že jo...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SITH: v Infernal Hordě level 3+ je na konci bedna speciální a tam vždycky nějaká věc s hvězdičkou vypadne
    SITH
    SITH --- ---
    EVILMIND: ok dik, myslel já si. Padá to náhodně
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: rika se tomu GA, greater affix, a kdyz je rerollnes tak misto nich bude obycejnej
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: tyhle osmihvězda roll, nevím jak se tomu říká, se dají někde reroll nebo jsou fixle?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: A kdyz je toho na zemi moc, tak dalsi veci "propadnou".. takze treba nekomu padl fialovej a.. proste skoncil nekde kde nesel sebrat.
    NESS
    NESS --- ---
    Vcerejsi ulovek, zkusim heartseeker rogunu, jako shaku s cs v ga co dropnul Bartuc se toinevyrovna, ale jinak dobry :-)

KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: jsou to namyšlení blbové, za 90e prodali nehotový produkt a jen to čechraj. Mělo to být free a subscription, aby se trochu snažili. Ono už dneska tam skoro nikoho nepotkám a včera jsem byl na bosse sám.
    NESS
    NESS --- ---
    Taky sem koukal ze maji zaplacene top stremery, neopuzivam a rikal jsem si to same, proc rozdavaji kompy a plati Raxxe kdyz by jim to fungovalo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pouzivate nekdo ten Crimson Market pro trade veci? Jsem koukal to streameri docela propagujou, ale vypada to tak podezrele, a prijde mi tam zatim zretelne neni dost lidi na to, aby to fungovalo...
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jo to mas uplnou pravdu, navic maxroll tam v "FAQ & Mechanics" vysvetlivky proc a jak, co se jinde nedoctes ala "Earthquake Duration, and why it is bad." nebo "What does and doesn't scale ‍Calm Breeze's damage?" Celkove tu jejich rpaci dost ocenuju, ikdyz to ctu kazdou seznou tak mi prijde ze pokazde neco prehlidnu a pak zase objevuju :-)

BTW prvni amulet s quickshift +2 a to jsem 98 :-) akorat ze ty dva dalsi staty uplne vedle

Njn Roba musis umet cist, ale aspon je to dobre na premysleni pac obcas to moc nechapu co tim vlastne chce rict, teda pokud to neni uplny error :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: chápu jak to myslíš, ale vzhledem k tomu že maxroll projíždím každou sezónu a nikdy tam neměli víc jak dvě pasivky na amuletu, tak z toho spíš usuzuju že je to reakce na změny v sezóně 5 a boost pasivních skillu a v tom co jsem vykopiroval jde vidět že na prvních místech jsou 4 pasivky a až pak je Attack speed. Crit je až pátý. Takže skoro až "zbytečný" coz je v téhle sezóně typické, že se na předmětech ani crit nenosí kolikrát (landslide co ted hraju). Logicky pak na ten hlavní obrázek dáš první tři priority a to jsou pasivky. Přesně jak píšeš nesmíš se na něho upínat a spíš se podívat na celý guide a číst dál :-)

A to je právě věc proc mám potřebu maxroll obhajovat. Na 99% webech nebo YouTube guidech si říkám "co tam mám dát místo toho co ukazují?!?". Na maxroli vždycky vím, protože to vypíšou všechno, mají tam i čím nahradit unikatky než padnou atd. Celkově mi tohle pomůže i v orientaci s lootem, vím co je priorita a loot filtr mi ani nechybi a k pochopení celého buildu.

Srovnání s Robem neberu, protože to je pravý opak. Ty jeho buildy jsou pro většinu lidí nefunkční protože prostě nemají ty god roll itemy. Maxroll ti přesně napíše co tam hodit už na levelu 51 nez ti padne něco pořádného .)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Tohle fakt ne, ale v sezone uz zase neco mam, tam jo :-) zase to slozime dohromady
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Hodlas to vybehavat ? :))
    Ze bych si zaskocil na par behu a pridal svych par susnu. Trebas by padlo neco na transmog :))
    NESS
    NESS --- ---
    Sem vlezl na eter ze tam uklidim :-) Jako pro uplnost to neni vsechno matro, pokracuje to v druhe zalozce, aneb nemas nejake matro na summony :-)

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Ja mam pocit ze minulou sezonu sem na 8 100lvl charu dropnul jeden neck se 3 pasivkama :-) bohuzel absolutne nepouzitelnyma :-)

Jako rozepsane to maji perfektne otom zadna :-) ale stejne jako nemaji na kazdem itemu plny pocet GA, ale 1, tak si ty necky muzou odpustit a dat tam rovnou variantu s jednou top pasivkou, pac to je tak realne co tam dostanes :-)

Ale jako prijde mi to spis usmevne nez cokoliv jineho, asi jako kdyz Rob povida o 5 sec CD na spearu, za cimz je schovane shako s CD v GA a 3x krit na CD :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já mám problém dropnout nebo natočit jednu pasivku :D

A zrovna maxroll je v popisu buildů naprostá špička. A úplně dole máš rozepsané priority pro celý gear. Takže člověk perfektně vi z čeho ten build má největší benefit a čím nahradit "god roll" item na který upozorňuješ. Navíc tyhle itemy se nefarmi ale kupujou (bohužel) Viz:

Amulet: ‍Unsatiated
    Ranks to Clarity ↑
    Ranks to Envenom ↑
    Ranks to Quickshift ↑
    Ranks to Nature's Reach
    Attack Speed
    Critical Strike Chance
    Movement Speed
    %Willpower
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pokud jedete nekdo podle navodu ala maxroll a vidite tam u buldu na nahrdelniku 3 pasivky jako treba tady https://maxroll.gg/d4/build-guides/lightning-storm-druid-guide nebo tady https://maxroll.gg/d4/build-guides/andariels-puncture-rogue nebo https://d4builds.gg/builds/a4d84a36-e85f-4d9a-b22b-d8ecab46f5a3/?var=2 tak se na to vubec neupinejte, dropnou neck s pasivkou +2 je svatek (ten co potrebujete samo :-), pokud je s GA muzete oslavovat, dve pasivky na jednom necku uvidite parkrat ikdyz pojedete multiple chary a tri neuvidite pravdepodobne vubec a sance ze budou 3 a jeste s GA je uz uplne 0. To same sance natocit pasivku na neck je bud neskutecna klika nebo se pochybujete ve 100+ pokusu :-)
    Uprime moc nechapu proc to do tech navodu vubec davaji, asi nejaky interni vtipek :-) Realne je cilit na jednu pasivku + to co build potrebuje CD, AS, CSC, CSD atd
    NESS
    NESS --- ---
    Delve deeper into Nahantu with Mercenaries, Dark Citadel, and More — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24128995/delve-deeper-into-nahantu-with-mercenaries-dark-citadel-and-more

Diablo IV | Vessel of Hatred | Inside the Game | New Region + Game Features
    https://youtu.be/qAD0Py0I-PM

A rob https://www.youtube.com/watch?v=i6eNtFI-nH8 nejak nerozumim jeho nadseni na svitek retemperingu, jako misto aby to zrusili tak na daji dalsi farmu a budes mit sanci to bricknout i po druhe ?
    Ten strom u mercu na skilly vypada pekne
    NESS
    NESS --- ---
    Barbo vs mnd100, uplne ciste, pokud bych tam jak na potvoru nepotkal butchera tak iebz umrti, bohuzel butcher se ukazal namd me sily, zacal jsem na 43lvl skoncil na 51, bohzuel nepotka cestou jediny glyph :-/

Build vlastnorucni le frog, trip shouita, is a ancestri, jinak jen leapa ktera ma cd 5.04 tzn perma leapa

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam