NESS: btw to tak nesleduju, resi Blizz nejak budoucim prislibem item filtery? Jsem vzdycky mel pocit, ze to neni tak hrozny tady, sice nevim proc bych mel videt bily/modry/v endgame zluty, ale dobre, nepada toho tolik jako jinde. Nicmene to jsem nechodil na torment bossy. To se normalne jako neda. Par vterin fight, a komplet batoh lootu. A nejhorsi je, ze ho musis sebrat, protoze NENI KURVA VIDET VSECHNO, takze pokud je na zemi pro tebe vic jak nejaky max, tak se pri sbirani porad objevuji nove veci, co tam nechces nechat.
Pak mi bylo vysvetleno, ze neni cas behat s tim do mesta (ostatne pri 6 tabech to stejne neni kam dat, a to jsem tam byl na lvl 50 takze jsem mel taby prazdny), takze se vybiha ven z boss mistnosti, a kazdej si vybere jeden roh, kam ty veci vyhaze zase na zem. A TENTOKRAT JE VIDET VSECHNO, a to vcetne veci, co hodili na zem ostatni! Jsem dostal zachvat smichu z toho normalne. Plus jako zabijes neco trikrat a uz neni venku pred mistnosti ani k hnuti, zde jsem objevil dalsi novy tech, ze tusim ctrl+click rovnou hodi vec na zem - resp nevim ted ten hotkey presne z hlavy ale je to stejnej co v PoE presune vec do trade okna, to urcite udelali naschval! :-)
Takze ted mi kamos psal, at se pripravim ze v 9 jdeme zase tormenty, a uplne se mi orosilo celo. A nejhorsi je, ze musim, protoze krome prstynku, kde mam jen na hovno mastercraft, je zbytek meho equipu na hovno komplet, a tohle bude bude nejlepsi sance to zmenit. Napriklad hadej kolik chest z cca 15, co maji 2-5 ke skillum, melo minule roll 5. Spravne, zadna. Zadna taky nemela ani 4, tu jsem si dropnul v helltide.