NESS: chápu jak to myslíš, ale vzhledem k tomu že maxroll projíždím každou sezónu a nikdy tam neměli víc jak dvě pasivky na amuletu, tak z toho spíš usuzuju že je to reakce na změny v sezóně 5 a boost pasivních skillu a v tom co jsem vykopiroval jde vidět že na prvních místech jsou 4 pasivky a až pak je Attack speed. Crit je až pátý. Takže skoro až "zbytečný" coz je v téhle sezóně typické, že se na předmětech ani crit nenosí kolikrát (landslide co ted hraju). Logicky pak na ten hlavní obrázek dáš první tři priority a to jsou pasivky. Přesně jak píšeš nesmíš se na něho upínat a spíš se podívat na celý guide a číst dál :-)
A to je právě věc proc mám potřebu maxroll obhajovat. Na 99% webech nebo YouTube guidech si říkám "co tam mám dát místo toho co ukazují?!?". Na maxroli vždycky vím, protože to vypíšou všechno, mají tam i čím nahradit unikatky než padnou atd. Celkově mi tohle pomůže i v orientaci s lootem, vím co je priorita a loot filtr mi ani nechybi a k pochopení celého buildu.
Srovnání s Robem neberu, protože to je pravý opak. Ty jeho buildy jsou pro většinu lidí nefunkční protože prostě nemají ty god roll itemy. Maxroll ti přesně napíše co tam hodit už na levelu 51 nez ti padne něco pořádného .)