Torment4 dobry, presny opak toho tutorialu do 59 lvlu, mometalne mam 60/203 tzn jeste bez 1/3 paragonu, tzn hotovo ze 2/3, celkove svet je pomerne tuhy ale ne tim ze by si te vsechno podavalo ale tim ze je vsecho dmg sponge, na jednu ranu nedas ani netopyra, natoz bezny mobky, ani elity a ani bosse, hlt je jeste o fousek tuzsi, souboj s marenou je na minuty, zkusil jsem normalniho zira a daval jsem ho na 4x nez sem ho upizlal, tormented jsem ani nezapinam, mam spear sorcku co si v S5 dava tormented bosse k svacine, tady holt ne. zkusil jsem WB, 15 minut sme do nej v 5 busili aby nam utekl, laguje to uplne stejne jako na ostrem, pridam momentku. jako jasny porad to neni uplny char, takze jtam dost prostoru k zlepseni
Mozna sem neco prehlidnul, ale neprisel sem proc vlastne tu T4 jet, drop oproti T1 mi prisel uplne stejny, expy budou tezko lepsi kdyz do vseho busis jak hluchej do vrat.
Co se samotne dropu tyce,i na T4 pada stale magic, tezko rict proc, ted jsem dal jeden T4 nmd a drop za komplet dung: 5x magic, 15x rare, 10x lege, 1 unikatka, 0x ancestr, tzn komplet salvage, zisk 0. Na druhou stranu co se tyce ziskaneho summon matra 4x zelezo, 4x krev, 6x strach, 6x srdce
Jo a runovy slova taky fajn, funguje jak ma , jen skoda ze muzes mit jen 2, runy sem tam padnou, nejcasteji z goblinu, defakto co goblin to runa zae na T4 ma mzati mskore na 1 lege runu, 4 rare runy a 5 magic, tzn to pujde ale dost pomalu