• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Zatím to na velké hraní moc nevypadá - hra se odmítla spustit dokud neaktualizuju ovladače na GeForce a od té doby mi hra co 5-10 minut sestřelí Windows do BSOD. To jsem nezažil roky, zkusím stáhnout trochu starší ovladač a nebo budu muset počkat jestli to Blizzard nebo Nvidie neopraví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HULIK: Hele jednoho teoreticky muzes dostat. Alespon se mnou se v podstate tahne od zacatku “jednorukej stitonoz” a chova se jako mercik.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PHOW_SAATCH: no vidíš, já si to koupil, protože to chci hrát. Ale kurva, pokud to stojí to, co to stojí a vysrali se na QA, je to nepráce. Pak člověk čte, jak si studia stěžujou na to, že je lidi nesmyslně hejtujou - jasně, hejtujou, je to nepříjemné a všecko, ale kurva, možná kdyby si dali víc práce s tím, aby dodali produkty bez kritických chyb, možná by se jim to nestávalo tak často. Za posledních několik let jsem nenarazil na jedinou hru, která by neměla odfláklý testing.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dal jsem si to od začátku s příběhem a jsem celou dobu bez mercenary, takže je dostanu až skončím na lvl 60 :-D LOL to někdo vymyslel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A ty Tenaty of akarat jsou prekvapive zabudovane, obcas jsou jen 3 lvi sutry ale alotar ne, pa kje treba se portnouat vatit, obcas ani to enzabere
    NESS
    NESS --- ---
    Hele neni ta intenzita monster v tom novym regionu trosku husta, mistama to je nastosovane rameno na rameni tlapka na tlapce :-) ti menjde projit, njde kliknout na sloupek nejde se od teleportovat jen to mzues rezat hlava nehlava :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Mě akorát nefungujou skilly u mercenary. Ta grafika nejspíš nedává něco jako windowed, možná v kombinaci s víc monitory, ale zkoušet se mi to nechce. Počkám až vyjde plná verze
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KID_MCHUTT: Já si to taky koupil jenom proto, abych moh nadávat, jaká je to sračka :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    To je ale zabugovaná stračka, to snad není možný. Pokaždé, když dodělám libovolný quest, hra si usmyslí, že nemám expanzi. Kopnout je, čuráky, fakt už do držky.
    NESS
    NESS --- ---
    Pak mi napiste jak ste na tom angelem, ja lekvar z 50 lvl udelal az na 60lvl35 paragonu
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: jj, taky si me smlsnul v prvnim dungu za poortalem :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Zlatý GeForce Now, nemusim stahovat nic :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    jako potkat na lvl 8 butchera..koncepce brečí:-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: úplně stejný problém, mám to kvůli rychlosti načítání na relativně malém SSD a tyhle updaty to spolehlivě zahltily. Banda lemplů
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam jsem dosel domu, a nejen ze se stahovalo 40gb znova. Ono se stahovalo navic, takze muj D4 adresar ma uz 250gb, a doslo misto proste... se vsadim, ze to ty kopyta po sobe proste jen nemazou, a ze bude rychlejsi dat uninstall a znova... schvalne o kolik min to pak bude mit.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dobry az na ty velbloudy zase :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Když je to Spiritborn. Tak jsem si udělal postavu holku do zelena a dál jí jméno Absinth. :-p (Zelená víla) ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    oldies but goldies, v prubehu kampane dostanes transmog ktery nejde sezrat protoze neni pro tvoji klasu :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    Vtipny , to ze sem si cestou odkocil udelat pevnost mi vyresetovalo linii hlavniho kvestu, zrovna takovou s totalnim oserem ze me to hodi po cele mape
    NESS
    NESS --- ---
    Ten prvni char je vetsinou na tomhle bitej pravidelne :-) Nez dojedu 60 tak snad ten 50tkouvej lektvar udelam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam