• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Po skonceni hlavniho kvestu budes pravdepodobne na 60 tzn pak rovnou do pit20 a prepnout se na T1, ja sem hard expert i penitent proste preskocil. Pevnosti jsou to same co pribeh, je jedno na co to delas ty expy jsou stejne, tzn pokud skoncis pribeh a neco ti bude schazet doraz se pevnostma do plna a pak zase lvl60->pit20->T1

Obtiznosti budu resit az pojedu alta, tam zacnu nejdriv sezonim kvestem, pak skocim do hlt, dojedu ke klasovemu kvestu, pak az do 35-40 lvl hlt/sezoni zelene a pak pevnosti, je 6 regionu v kazdem jsou 3 pevnosti, kazda pevnost da 1.25 lvlu, tzn za pevnosti to je 22 levlu, to by melo tak nejak vyjit na 60 lvl a pak sup na T1
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jen z dropu, dung nanej neni, ale padal relativne casto. Jako moje doporuceni je jet pribeh na normala :-) po skonceni hlavniho kvestu, odelat renowny a pustit se do klasickeho grindu

Pita=levleni glyphu, hordy=mw matro a ancestr itemy, bossove = ubery a unikatky, hlt + whispery + eventy = boss matro. Realmwolker= expy a ty grindovaci lektvary. Pak mas pro cileny grind v undercity, muzes si navolit co chces dropnout pres dve volitelne "obetiny", pak mas dark citadel pro grind v parte

Jako notu asi udava Pita jako dvere do dalsich tormentu ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je Unyield v nejakym dungu? Mi zatim nepadlo... :-( Ale i uplne bez aspectu jsem dojel nekam na 50 aspon za vecer. Zatim jedu proste tu novou pribehovou linii na hard, snazim se delat vse v tom novem regionu neresim moc dalsi veci, ale priznam teda jsem zmatenej trochu z toho co delat pak az to dojedu. Je nejakej z PTR doporucenej postup na jakou obtiznost prepnout a co v ni chodit?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja narazim na zvlastni problem co jsme predtim v kampani nemnel.
    Ve “svete” davam elity a vsechno na pohodu, ale jakmile prijde prinehivy boss tak jsme v haji a davam mu za 1-2.
    Takze neustale musim ke sloupu a prehazovat obtiznost z experta na hard. Pak je boss dole s prstem v nose.
    Nechapu cim to je :)) prece v kampanivem pribehu nemuzou byt ty bossove zas tak mlc preboosteni. Ne ?
    A teda ty novy oltare se mne neukazujou vubec.
    Jsem zvedavej jak je budu obehavat pak :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Jako za me dobry :-) Skocil sem vcera nejak lehce za stovkou myslim ze na 102 paragonu a az na citadelu vyzkousel vsechno, pokud by ji vecer nekdo chtel zkusit tak jsem vsema 10ti pro :-)

Kdyz vynecham fail na startu tak celkove dobry, samo tu tunu bugu budou vychytavat tydny, nektere mozna i sezony, ale to se dalo cekat.
    Pribehova linka neprekvapi ani neurazi, jako sem tam vata nudi, stejne jako u hlavni linie sem si obcas rikal "uz tam budem", kdyz sem po nekolikate obihal lokality jen kuli tomu "aby to nebylo kratke". Jako nikam se nespechal tu hlavni liinii sem skoncil na 59 levlu, bral sem to i stim co slo okolo, kdyz sem sel okolo pevnosti tak sme ji udelal, zadny spech.
    Je to celkem podobne jako kdyz vysla expnaze s novym regionem na D3, vsechno tam bylo roztahnute, tak tady je to stejne, nove pevnosti fakt neudelas i s cestou z nejblizsito WP za 3 minuty, ale je to na desitky minut, nejake napady fajn (ten se svetlama), nektere na pest (hrnce a kytky), to same ty nove dungy, ten prvni sem dobehnul sebral posledni klic vymydlil elity a cekal na aspekt a az pak sem zjisti lze to byla jen odbocka a bossroomu je o kus dal. Dost podobne jako realwolker, kde ulovis potvoru s portalem, dojes do dungu, kde se portalem dostanes do dalsiho dungu kde jsou dalsi portaly do dalsich sub mistnosti, a neni to malo Antone Pavlovici ? :-)
    Renowny jsou utahane take a zabugovane (dojel sem to jen po paragony na ten posledni rank uz sem nemel nerva), abych mohl splnit Tenety Akaratata tak jsem musel opakovane restartovat hru, nez se mi povedlo ty dva posledni sebrat.
    Nasledovne kvesty v novem regionu jsou taky utahane, tim nemyslim side kvesty, ale ty "ucici" co ukazuji mechaniky, jako jeden kvest je udelej 10 whisperu v novem regionu, nebo zabij marenu klejmni 5 truhel v hlt, jako vazne ? A uplne nejlepsi je info kvest o tormentu potom co sem jel uz nekolik hodin v tormentu me to donutilo dojit do Kyova a kliknout na sloup s menenim obtiznosti, to uz bylo uplny wtf. Ty kvesty s uplne novyma mechanikama chapu jako undercity to je taky utahane, ale aspon to je nove, tenhle zbytek je divny. Co muzu pochvalit jsou nove legie s vozikama, docela prdel :-)
    Zkusil sem na tormentu lilith a bosse, mimo to ze jsem dropnul z duriela pomerne peklnou normal lege kepeleke, tak nic co by stalo za rec.
    NMD jsou vata uplna, jako nevidim smysl to behat kdyz jediny co to dava je MW matro, ktere v hordach je rychleji.
    Hordy zase super, zkusil sem jedny na T1, vzal sem ty nejlepsi na 10 kol, udelal jsem 981 fufnu uplne EZ, vzal truhlu za 200 a i s dropem od concilu dostal 2 uniatky, dva normalni ancestry a 10 normalnich lege, za zbylych 781 fufnu vyfasoval 520 mw matra, jako NMD se muzou jit zahrabat, jen skoda ze dropy kompasu jsou lehce podvazane.
    Sezoni journy sem dojel na Slayera, tzn sem dva pred koncem, championa a Destojera mam tak na pul spis zapulkou, schazji mi ty repetitivni ukoly.
    Nekde sem musel dropnout 2 svtity rerollu, predpokladam ze z season journey
    Merci mam Subo texne pres 10, Reinharda na 8, babu s klukem sem sebral ale zatim nelevlil

Jako na loot sem celkove kaslal a hazel to jen do truhly, az do T1 sem pouzil jediny aspekt a to Unyielding hits abych mohl prehodit Gorilu do prvniho domu, koukal sem ze je ted capnuta na 1500, nez sem sel na Lilith a ubery tak jsem nahazel nejaky tempery ale do te doby sem mel jen co sem sebral, takze name dneska vecer ceka 5 zalozek plnych nevytrideneho 750 lege, jednu zalozku uz mam plnou unikatek a a ancestru, nakoenc sem to spocital a 5 anc unikatky, 24 normal ancestru z toho 2x s 2ga, zbytek jen 1ga

Jel sem quilla podle roba https://d4builds.gg/builds/c8a45aa4-daf2-4b30-8249-adb56403d12d/ a spokojenost
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PHOW_SAATCH: Já jedu na Xboxu. Ale jestli opravili ten problém s licencí, zbylo jenom pár menších chyb, které se dají přežít a nejsou tak otravné (jako třeba to, že některé questy nejdou dodělat) a dá se s tím žít.

Ale ta chyba s licencí je fakt ostuda, která ukazuje na to, že QA si dělají vývojáři sami, jinak by na to přišli.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KID_MCHUTT: Mně to zatim jede na GeForce Now naprosto bez problémů.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak na konzole byl v noci fix na ten problém s licencí.
    Ještě jsem to nezkoušel, ale doufám že funguje. Včera jsem byl pěkně nasraný, když ti spadne licence po tom co se dostaneš na dlooouhý konec nějakého questu a musíš celý "dungeon" projít znovu a přišel jsem tak i o dost těch elixírů na EXP co je za walkera.
    Dost jsem přišel i o raportů pro mercenary. Totiž vám najednou zmizí. Tak se dá poznat, že vám licence odešla do věčných lovišť. Ale EXP za quest dostanete a zároveň to nechcete celé opakovat. Tak to doděláte (když to jde) a odlogováváte.
    No hezký start

Ale jinak tedy mě to baví. Až na tenhle problém a bugy (jako teleport mimo expansion atd.)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sparky za uber lilith ani tormented bosse na T1 nejsou, sundal jsem az na andy vsechno aspon jednou, zir, grigo, beasta, varshan a duriel a prdlajs
    NESS
    NESS --- ---
    Se divim ze Duriel nema nutkani postavam sdelit ze je jejich osud zpeceten a rovnou se jim vrha po krku, urcite ma nejaky motiv nebo aspon vnitrni pnuti o ktere jsme pripraveni :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ty dialogy u npc spatnaku musi delat nejaky totalni magor, proc proboha mi nekromant musi rict ze musim umrit, nebo nejaky kapitan kharkov si da x minutovy monolog (behem ktereho tam do nej rezu na prazdno) otom aby nasledne chipnul v 10 sekundach :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Zatím to na velké hraní moc nevypadá - hra se odmítla spustit dokud neaktualizuju ovladače na GeForce a od té doby mi hra co 5-10 minut sestřelí Windows do BSOD. To jsem nezažil roky, zkusím stáhnout trochu starší ovladač a nebo budu muset počkat jestli to Blizzard nebo Nvidie neopraví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HULIK: Hele jednoho teoreticky muzes dostat. Alespon se mnou se v podstate tahne od zacatku “jednorukej stitonoz” a chova se jako mercik.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PHOW_SAATCH: no vidíš, já si to koupil, protože to chci hrát. Ale kurva, pokud to stojí to, co to stojí a vysrali se na QA, je to nepráce. Pak člověk čte, jak si studia stěžujou na to, že je lidi nesmyslně hejtujou - jasně, hejtujou, je to nepříjemné a všecko, ale kurva, možná kdyby si dali víc práce s tím, aby dodali produkty bez kritických chyb, možná by se jim to nestávalo tak často. Za posledních několik let jsem nenarazil na jedinou hru, která by neměla odfláklý testing.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dal jsem si to od začátku s příběhem a jsem celou dobu bez mercenary, takže je dostanu až skončím na lvl 60 :-D LOL to někdo vymyslel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A ty Tenaty of akarat jsou prekvapive zabudovane, obcas jsou jen 3 lvi sutry ale alotar ne, pa kje treba se portnouat vatit, obcas ani to enzabere
    NESS
    NESS --- ---
    Hele neni ta intenzita monster v tom novym regionu trosku husta, mistama to je nastosovane rameno na rameni tlapka na tlapce :-) ti menjde projit, njde kliknout na sloupek nejde se od teleportovat jen to mzues rezat hlava nehlava :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Mě akorát nefungujou skilly u mercenary. Ta grafika nejspíš nedává něco jako windowed, možná v kombinaci s víc monitory, ale zkoušet se mi to nechce. Počkám až vyjde plná verze
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KID_MCHUTT: Já si to taky koupil jenom proto, abych moh nadávat, jaká je to sračka :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    To je ale zabugovaná stračka, to snad není možný. Pokaždé, když dodělám libovolný quest, hra si usmyslí, že nemám expanzi. Kopnout je, čuráky, fakt už do držky.
    NESS
    NESS --- ---
    Pak mi napiste jak ste na tom angelem, ja lekvar z 50 lvl udelal az na 60lvl35 paragonu
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: jj, taky si me smlsnul v prvnim dungu za poortalem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam