• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Hledal sem po netu jak jeto v tehle sezone se sparkou a nasel jen ze bude z season jurney

Destroyer's Cache: Contains a Resplendent Spark and consumables, such as Opals, Elixirs, Scrolls of Amnesia and a Scroll of Restoration

Jinak nic, kdyby to nekdo nekde potkal hodte to sem. Zatim to vypada ze bude jen jedna, zkusim dojet vlky jestli tam nebude druha
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je mozny ze ten region je pristupny az po pribehu, dost mist se tam pak odemklo a mozna ze i tohle.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ok tak to vypada v pohode. Na tech normalni legion me desne sere jak musi furt behat podle signalu z minimapy, jeste navic na vic lokaci soucasne. Plus jak jsou ostatni skoro vzdycky rychlejsi nez ja, tak tam vetsinou beham jak hard na holi aniz bych si do neceho prastil... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako do tohohle regionu jsem se vubec nedostal, kudy tam jdes poprve? Ze vsech stran, kde to na mape vypadalo ze to jde, neslo projit.

NESS: ja normalne legie nechodim vubec, vzdycky jdu jednu za sezonu kvuli season questu... :) ale jestli to je novy tak kouknu no
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zkus ty mistni legie, sem zvedav co na ne reknes. Je to zase uplne nekde mimo nez legie v puvodni hre
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Tahle mrcha me potrapila nejvic https://platform.polygon.com/wp-content/uploads/sites/2/2024/09/Diablo-4-Screenshot-2024.09.27-20.57.27.58.png proste se tam ten oltar neukazoval https://platform.polygon.com/wp-content/uploads/sites/2/2024/09/Diablo-4-Screenshot-2024.09.27-20.57.20.43.png To jsem pak zkousel vsechno az jsem i opakovane vypnul hru a nic a najednou tam pak byl :-)

Jestli se uz ukazujou tak super :-), ceka me to same na HC a to uz sem si rika lze se na tovykaslu :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jo tak to bude ono :))
    Dneska po patchi se uz lvici ukzujou.
    Jen obcas nedespawnujou coruotion z oltaru :-D
    Tohle je dobry zlo :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak ja normalne beru questy nejak random, treba kdyz je nekde helltide tak cestou nasbiram questy a double-dippuju to. Takze ted beru vyhradne jen v tom regionu, a jak tam beham s tim hlavnim tak proste obcas je neco po ceste. Taky z toho maji hodne mercenaries. Takze delat questy mi jako nevadi, i kdyz jsou dlouhy.
    Jinak ten stronghold se svetlama byl fakt super, by meli toho cloveka, co to delal, poverit vic vecma, a ty ostatni vyhazet... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Vyjde, stejne ti staci jen predposledni rank, na paragony, ty oboly potom jsou dost jedno, ale pevnosti, WP a vsechny mista v regionu nestaci, kvesty jsou oser a dungy jsou dlouhe, ale zase celkem na jistotu. Jako nakonec udelam vsecno tak uvidim treba ty kvesty nejsou oser, ale zkusil sem 2 nebo 3 a meh :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to vypada jako hroznej oser... doufam renown vyjde nejak i bez nich? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Po skonceni hlavniho kvestu budes pravdepodobne na 60 tzn pak rovnou do pit20 a prepnout se na T1, ja sem hard expert i penitent proste preskocil. Pevnosti jsou to same co pribeh, je jedno na co to delas ty expy jsou stejne, tzn pokud skoncis pribeh a neco ti bude schazet doraz se pevnostma do plna a pak zase lvl60->pit20->T1

Obtiznosti budu resit az pojedu alta, tam zacnu nejdriv sezonim kvestem, pak skocim do hlt, dojedu ke klasovemu kvestu, pak az do 35-40 lvl hlt/sezoni zelene a pak pevnosti, je 6 regionu v kazdem jsou 3 pevnosti, kazda pevnost da 1.25 lvlu, tzn za pevnosti to je 22 levlu, to by melo tak nejak vyjit na 60 lvl a pak sup na T1
    NESS
    NESS --- ---
    Jelikoz tam jsou ruzne mechaniky co musis udelat tak je to dost nachylne na bugy, obcas se neco co se ma stat nestane a pak se to cele poto :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: na mape se ti ty oltare ukazou az kdyz je oznacis, do te doby jsou na mape neviditelne a ani Subo na ne nefunguje tady, ale bacha spojler alert, at mi nekdo nenadava ze si nato chtel prijit sam

All Tenets of Akarat locations in Nahantu in Diablo 4 | Polygon
    https://www.polygon.com/diablo-4-guides/457869/tenets-akarat-locations-all-where-to-find
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: je to jinej typ oltáře
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: wait, coze musis byt splneno? Me bylo divny, ze jsem zadnou tu novou "lilith" sochu jeste v novem regionu nenasel nejak nahodne, kdyz mam asi 80 procent odkryto a vesmes smejdim kazdej roh, je nekde fotka jak to vypada?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jen z dropu, dung nanej neni, ale padal relativne casto. Jako moje doporuceni je jet pribeh na normala :-) po skonceni hlavniho kvestu, odelat renowny a pustit se do klasickeho grindu

Pita=levleni glyphu, hordy=mw matro a ancestr itemy, bossove = ubery a unikatky, hlt + whispery + eventy = boss matro. Realmwolker= expy a ty grindovaci lektvary. Pak mas pro cileny grind v undercity, muzes si navolit co chces dropnout pres dve volitelne "obetiny", pak mas dark citadel pro grind v parte

Jako notu asi udava Pita jako dvere do dalsich tormentu ?
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: celkove je ta obtiznost u pribehu trosku zvednuta, bylo to i u SB klas kvestu, ja sem celou kampan projel na normala, hlavni expy tak jsou stejne za ukoly ne za kill a neskaluji se s obtiznosti. Jako i na ten normal me v jeden nestrezny okamziky jeden boss kuchnul :-) Uz se tesim az to pojedu na HC :-)
    Prekpapive jsou boostnuty i bossove v pevnostech, umeji nove mechaniky a vydrzi mnooohem vic :-)

Novy oltare se neukazujou az v okamziku ze mas splneno set i ukazou, musis hledat 3 sochy lva a u toho je schovany oltar, obcas je to bugnuty ze se oltar nespavne, obcas nejdou lvove kliknout, no pevny nervy az to pujdes :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: asi na tom neco bude :)

Since when did Angelbreath become the rarest material in the game? : diablo4
    https://old.reddit.com/r/diablo4/comments/1fziuc8/since_when_did_angelbreath_become_the_rarest/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je Unyield v nejakym dungu? Mi zatim nepadlo... :-( Ale i uplne bez aspectu jsem dojel nekam na 50 aspon za vecer. Zatim jedu proste tu novou pribehovou linii na hard, snazim se delat vse v tom novem regionu neresim moc dalsi veci, ale priznam teda jsem zmatenej trochu z toho co delat pak az to dojedu. Je nejakej z PTR doporucenej postup na jakou obtiznost prepnout a co v ni chodit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam