• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: "utracené peníze" :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: není to tím že se spawnuje v novém regionu který ještě nemáš otevřený?

KOKES: já to zapl dnes poprvé a stačila mi první hodina ve hře, dvě intra z kampaně a věděl sem že dobře ztracené peníze :-) ..ale tak já si obecně to D4 docela užívám hlavně díky tomu že už jo moc nehraju .)
    KOKES
    KOKES --- ---
    původně jsem vessel chtěl koupit až za rok, ale když tu vidím ty nářky, mám pocit, že o něco přicházím:-)
    stojí to za to?
    Když už to nebude bricklý, bude to vybalancovaný a teda nuda, čekám
    KOKES
    KOKES --- ---
    když hra řekne že je za 4minuty boss, ale neukáže kde na mapě, hledal jsem to po internetu a všichni byli postižení stejně:-) říkaj jméno a timer, ale ne kde.
    Aspoň jsem to za ty 4min nenašel..
    KALTY
    KALTY --- ---
    Where To Farm Diablo 4 Endgame Explained
    https://youtu.be/J-U4iqCW7Iw?si=oBnvMQx3XplaJITQ

Jinak tady uvnitř je super tabulka co se kde nejlépe farmí. Takže jsem si našel KALTY: info a vypadá to moc pěkně :)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Protoze Rob :-) Teoreticky tam ma Amoredhide coz je gorila a po castu tohohle to bezi jeste 3 sec, ale spis chyba, U robovych buildu musis vedet co to ma delat a proc tam je co tam je pac Rob ta miva drobne ale dost zasadni chyby :-)

KALTY: Ja mam roba momentalne lvl60paragon102, ale misto na orla to jedu na gorilu, runove slova tam nemam pac nemam runy a aspekty tam mam jinam, pac mam na sobe co padlo. Paragony ale jedu presne jak ma on
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak v tomhle lvling buildu nechápu, proč má Aspect of Unyielding Hits když jede v primary Eagle.
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/c8a45aa4-daf2-4b30-8249-adb56403d12d/?var=0
    Vždyť to funguje jen na Gorilla skillz? něco mi uniká?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: ta je dobrá. padla mi a od té doby ji tam držím.
    Kombo ígl skok + vortex + hunter je mocný :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ahoj, díky. No já už jsem v podstatě dolevelovanej (55lvl), takže jsem spíš myslel jestli už někdo má postavený právě Ace, Roba nebo Wudija.
    Stejně uvidím co mi napadne no. Wudijo tam má tu unique chestu co ti bere HP, ale do toho se mi moc nechce. Ale guide je zpracovaná mooc pěkně a fakt postupně.
    Zatímco Rob to má naflákaný na paragony a musíš si to trochu oklikávat no :)
    Ale tak uvidím podle toho co mi padne.

A tedy po konci Qtu + Renown tedy přehodit na penitent a jít ten Pit 20 na odemknutí?
    Co dál? Glyphy v pitu, matroše (obducite) v NMD a Undercity dle situace (jestli mi chybí matroše, gold nebo equip)? Jaký je nejlepší poměr co chodit? Protože je toho dost nového.
    Navíc ty aspekty na věci stojí dost no. Nebo má to někdo někde hezky ve videu? Já jen že jsem vůbec teď nestíhal před vydáním projíždět hodiny videí :D

Jinak když ti padne kosmetika, kterou můžeš použít jen na tom charovi co může mít meče, to ještě beru. Ale tvle ono je to lvl 47 :D Takže mi to bude zabírat místo dokud si na to nevylvluju rogunu :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ty turbulence sem vubec nepouzil, ale rad bych, to mi prijde jako super kombo, ze nemusis mit vortex na baru a pritom si je pixelujes.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ta pozdejsi verze je vlastne ta robova levlovaci bez trashe, ale s soarem. To je mozny v okamziku kdy mas kepeleke a neresis manu. Mam v planu zkusit to prehodit dneska na test jenze mam hrozne mizerny midnight, tzn je velka prda bude jen obcas, jinak sice budu spamota jak ozivot ale jen na 70% dmg :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak to mi prijde takhle na zacatku jako nejzabavnejsi cast hry, ze beru random legendarky co mi padaji, co maji aspecty ktery bych asi neplanoval mit a jsou uplne novy pro me, a pak to najednou zacne delat neco, a jako wtf, nechapu kde se co deje, ale je to pekny a dava to dmg... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: ja jedu od Goblina tohle, ciste jen nastrel levelingu do 60 - nicmene jsem 51 a z tech 4 aspectu co pise jsou treba mam jeden jen :-) takze to funguje i bez niceho, a jsou tam jiny zabavny aspecty co jsem nahodne nasel, treba ten vortex na Soar je super

https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/086d8ff5-aa64-4f0c-a476-302a0a16f8a2

Plan je postupne swapnout do tohohle

https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/dcfdf4c6-a63a-4c71-906d-b01f34aaffd3
    NESS
    NESS --- ---
    pak je tam jeste rozdil mezi soar + rushing claw vs armorhide + scourge. Soar a claw je mobilnejsi, armorhide a scourge jedou na jistotu, kde se pohybujes se defakto trashem a evade
    NESS
    NESS --- ---
    quill, ja jel roba, ale ono to je dostpodobne, nejvic ez, ma to dobre aoe a bosse to take kraji. hlt, hordy a pit friendly, aspekty potrebujes jen unyield, pak se hodi jugge, nebo disob, ale neni nutne, z utocnych rebounding ti to hodne usnadni, tot vse
    zacinas na orlu, kdyz najdes unyielding prehodis na gorilu, jaguar v sekundaru
    Rozdil mezi maxrollem a bytkem je v basic skillu, maxroll jede Thunderspike a zbytek Trash, rozdil jev tom ze thunder je na miste a trash se pohne, trash je lepsi, pak maji rozdil v ultimatce, kdy Hunter je lepsi nez Seeker
    Pokud nepotrebujes vedet proc to tam je jed Roba, pokud te i zajima proc totam je a nevis to tak maxroll

maxroll
    Quill Volley Eagle Spiritborn Leveling Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-leveling-guide
    rob
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/c8a45aa4-daf2-4b30-8249-adb56403d12d/?var=0
    ace

https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/086d8ff5-aa64-4f0c-a476-302a0a16f8a2
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele a jaký (případně od koho) pojedete Spirit build?
    Něco má AceOfSpades, ale ten paří xy hodin v kuse a na guidy nemá moc čas. Pak něco má Wudijo na Maxxrollu (Quill nebo Crushing nebo Evade eagle (který je ale podle mě nehratelný na ovladači díky totálnímu spamu dodge))
    Já to dnes doleveluju konečně, tak bych chtěl slyšet názor někoho, kdo je už napřed.
    Co je nejvíc funny? Nemusí to být úplně top top. Spíš tak s čím se dobře pojede na začátek.

Stejně v pátek začínám novou postavu kvůli kámošoj, co začíná hrát až v pátek. Asi Rogunu nebo Sorcku. Ještě netuším :(
    NESS
    NESS --- ---
    Hledal sem po netu jak jeto v tehle sezone se sparkou a nasel jen ze bude z season jurney

Destroyer's Cache: Contains a Resplendent Spark and consumables, such as Opals, Elixirs, Scrolls of Amnesia and a Scroll of Restoration

Jinak nic, kdyby to nekdo nekde potkal hodte to sem. Zatim to vypada ze bude jen jedna, zkusim dojet vlky jestli tam nebude druha
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je mozny ze ten region je pristupny az po pribehu, dost mist se tam pak odemklo a mozna ze i tohle.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ok tak to vypada v pohode. Na tech normalni legion me desne sere jak musi furt behat podle signalu z minimapy, jeste navic na vic lokaci soucasne. Plus jak jsou ostatni skoro vzdycky rychlejsi nez ja, tak tam vetsinou beham jak hard na holi aniz bych si do neceho prastil... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam