• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem to preklopit do endgame quilla s neprefektnim mindnightem (mam 38%) a jak to neplni manu instatne tak to nedava, spamovat quilla muzu jak o zivot a je presne videt kdy kepeleke sepne na plny vykone (full mana) a kdy to jen tak solicha

Rozhodneto chce Bulwark runu (nemam), pac je to bez bariery strasne papirove, jak uz ruby nedavaji HP tak mas jen HP co naberes na ekvipu a maximum life se stal pomerne potrebny stat, ktery neni radno podcenit (ja ho podcenil a total papir) HP fakt chces na kazdem kusu vybavy kam jde nacpat, teda samo mimo necku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejrychlejsi ancestry v horde, nemusi to byt ani ta na 10 kol staci 8 a nejspis i 6, proste udelat 200 na truhlu a picnout councily + je tam nejvic expu
    NESS
    NESS --- ---
    Fixy 2.0.2 a next version update client patch (2.0.3).

Blizzard
    View Original
    HOTFIX 2 - October 9, 2024 - 2.0.2
    GAME UPDATES
    Boss monsters and elites now have an increased chance to drop Bundled Herbs and Angelbreath. Example values
    Dungeon Boss level 30-49: Will drop 10 bundled herbs + 2 Angel Breath
    Campaign Bosses level 50-60 will drop 30 bundled herbs + 7 Angel Breath
    All elites in Torment difficult have 10% chance to drop 4 bundled herbs and a 2% chance to drop 4 Angel Breath.
    BUG FIXES
    Fixed an issue where the Citadel Community Challenge would pop-up continuously.
    Fixed an issue where progression could be blocked during the Undercity: The Promise quest if the area was left before completing the Survey phase.
    Various stability improvements.

HOTFIX 2 - October 9, 2024 - 2.0.2 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-2-october-9-2024-202/194142

A sparka za lilith

Uber Lilith Resplendent Spark Bug Fix Incoming - Diablo 4 Vessel of Hatred - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/uber-lilith-resplendent-spark-bug-fix-incoming-diablo-4-vessel-of-hatred-347739
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: no takhle. Na to musíš mít správný tribute, který dává equip
    Alespoň tak to chápu já + opaly na equip nejlépe bych řekl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: jsem tuhle tabulku videl vcera, a sel jsem teda do Undercity pro ty ancestraly, a asi jsem to nejak nepochopil, bo mi nepadlo jako ale vubec nic... :)

Jinak bach, ancestraly jsou rare as fuck! Mam 60 (80) po vcerejsku, a mam JEDEN kus ancestral equipu. Jestli mi jich padlo dohromady 10 tak to je hodne, hraju na T1-T2. Coz je problem, protoze ty 750 veci maji mnohem mensi rolly, a diky tomu mam malo resistu, takze nemuzu rozumne hrat na T3, i kdyz odemcenej ho uz mam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: na Pity prehazovat obtiznost nemusis, ono te to prepne samo
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tady je ještě jednou ten scrnshot

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: Pockej az se budes snazit delat oltare :))
    Lidi co to mneli/maji na starost by si zaslouzily to plnit kazdy den minimalne mesic v kuse. A domu by nemohly driv nez to splni trikrat za den.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: Jo ony nefungují ani jiné questy. Banda debilů.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Je v Undercity něco zajímavého? Já jenom abych věděl, jestli mě má hodně srát, že nejde dokončit quest na otevření, zasekne se na loading screen...
    KOKES
    KOKES --- ---
    MAESTRO_007: nebylo, bylo to kousek ode mě:-) ale občas se mi stává, že se na mapě nezobrazí. po relogu ano
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: "utracené peníze" :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: není to tím že se spawnuje v novém regionu který ještě nemáš otevřený?

KOKES: já to zapl dnes poprvé a stačila mi první hodina ve hře, dvě intra z kampaně a věděl sem že dobře ztracené peníze :-) ..ale tak já si obecně to D4 docela užívám hlavně díky tomu že už jo moc nehraju .)
    KOKES
    KOKES --- ---
    původně jsem vessel chtěl koupit až za rok, ale když tu vidím ty nářky, mám pocit, že o něco přicházím:-)
    stojí to za to?
    Když už to nebude bricklý, bude to vybalancovaný a teda nuda, čekám
    KOKES
    KOKES --- ---
    když hra řekne že je za 4minuty boss, ale neukáže kde na mapě, hledal jsem to po internetu a všichni byli postižení stejně:-) říkaj jméno a timer, ale ne kde.
    Aspoň jsem to za ty 4min nenašel..
    KALTY
    KALTY --- ---
    Where To Farm Diablo 4 Endgame Explained
    https://youtu.be/J-U4iqCW7Iw?si=oBnvMQx3XplaJITQ

Jinak tady uvnitř je super tabulka co se kde nejlépe farmí. Takže jsem si našel KALTY: info a vypadá to moc pěkně :)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Protoze Rob :-) Teoreticky tam ma Amoredhide coz je gorila a po castu tohohle to bezi jeste 3 sec, ale spis chyba, U robovych buildu musis vedet co to ma delat a proc tam je co tam je pac Rob ta miva drobne ale dost zasadni chyby :-)

KALTY: Ja mam roba momentalne lvl60paragon102, ale misto na orla to jedu na gorilu, runove slova tam nemam pac nemam runy a aspekty tam mam jinam, pac mam na sobe co padlo. Paragony ale jedu presne jak ma on
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak v tomhle lvling buildu nechápu, proč má Aspect of Unyielding Hits když jede v primary Eagle.
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/c8a45aa4-daf2-4b30-8249-adb56403d12d/?var=0
    Vždyť to funguje jen na Gorilla skillz? něco mi uniká?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: ta je dobrá. padla mi a od té doby ji tam držím.
    Kombo ígl skok + vortex + hunter je mocný :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam