• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Byl by dneska nekdo na boss rotace, odhadem 10-11hod vecer a rekneme T2+ ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tvl 305 :-)))

This build is made great by consuming all your resources with the Rod of Kepeleke, ensuring a critical hit with a massive multiplier. With the use of Banished's Lord's Talisman we can guarantee the damage will be Overpowered. To do so we have to reach at least 275 Maximum resources.Base 100
    Kepeleke 65 (With 3 GA and +12 MW)
    Paragon 69 (Level 100 Glyph)
    Elixir
    Spiritual Attunement 40
    Tibault 31
    Total 305
    You need at least Level 50 Managerist Glyph with 2 Masterwork on GA Kepeleke on Resources.If you can't reach 275 resources, use the casual friendly version first.For the Casual Friendly Version click HERE .For the leveling Guide click HERE .As with every build, you might have to make minor adjustments if you lack certain stats, items, or Paragon levels.
    NESS
    NESS --- ---
    JJ, nevim jestli od startu ale je to tam dlouuuho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW nevim, jestli to tam bylo driv uz, pro me to je novinka, ale primo ve hre v detailu charu je ted videt, kolik hodin na nem mate odehrano.

Je to dobry na to, kdyz vysvetlujete kamosovi, co ma dva dny po spusteni hry 30 hodin nahranych, proc s nim vas po vecerech hranej char s 10 hodinama nedrzi krok... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo... ale potrebujes na to trefit nejaky masterworky a mit ten glyph nelevelenej (pise tam min 50)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze uz jsou tam kde sem predpovidal NESS ala pokud mas 275 dej tam banished ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam to Ace vylepsil, ty oranzovy cisla jsou uklidnujici :)
    je dobry muzu dal hrat co mam, a snadno do tohohle swapnout jakmile naexpim glyph a dropnu tyraela

ORANGE QUILL - Actual STRONGEST Diablo 4 Spiritborn Build - TRILLION DPS
    https://www.youtube.com/watch?v=qRi6pW9tKgQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem teez in a sem z toho jelen zatim :D a ofc sem neodolal, spiritborn
    KALTY
    KALTY --- ---
    No mě padla z Hellidu Kepeleke a prsten s GA critem a 45%
    Ale hlavu nemám a ještě jsem nešel žádné bossy. Dodělal jsem ten council quest a jasně no. S tou stafou plus prstenem to prostě je takové zatím že čekáš na plný vigor :(
    Chce to doladit, ale na 750 itemech to nechci lulat takhle :)
    Spíš zkusím vyšší T2 a uvidím co a jak :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja to holt jedu s 2GA klackem misto kepeleke a farmim griga, prstenu uz mam kopu a jeden i s ga, ale max na tom 38%, ono to padne, jako na runy samotne mam celkem smulu zatim jen jedna lege, zbytek modre a zlute ale same na pikacu, to jedu stridave T2 a T3, to ze bych mohl za sparky fyfarmit Tyraka to nevypada uz vubec na Tyraka pry Lith (mam 0), Feo (mam 2) a Met (mam 0), predpokladam ze To spis dropnu z bossu nez to vykraftim

Jinak sem zaseklej u destrojera nevim ktery z tehle 3 grindovacich udelam jako prvni, 8 slotu ancestr unikatkama nezaplnim schazi mi jeden slot, WBcka se mzatim kuchnul 4 a glypnh sem na 45 taky zatim nedotahnul :-)

The Bigger They Are: Defat 10 World Bosses
    Glyphmaster: Improve 1 Paragon glyph to Rank 45 in The Pit
    Avatar of Sanctuary's Might: Equip at least 8 Ancestral Unique items simultaneously
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: to bych toho moc neuhrál, zmazat se během hodiny tak, že bych na to už neviděl :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: Kup si neco dobreho a pri kazdem padu ci nutnem portu domu, aby ti to zacalo fungovat. Tak se napij.
    Jo a na zitra si zarid HO a nebo volno. :))

Jinak ja je hledal pomoci teto mapy :

https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary

Da se vvyfiltrovat primo na oltare a jsou dobre oznaceny.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: to mě čeká večer, vzhledem k tomu, že jsem před hodinou dodělal story line a šel do práce :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja si teda nemuzu stezovat, bulwark runa byla prvni co mi padla :), boty a hul mi dal kamos, a pro ring a helmu jsme dosli spolu, jeden run stacil na kazdy, skoro perfect rolly. Absolutne nejdyl jsem cekal na ten Unyield aspect, ten jsem ziskal az daleko po 60, kdy uz jsem mel uniqy a hral jsem to bez nej proste. Jinak i bez paragonu to funguje docela v pohode, sice mam jen 2k HP ale v podstate nikdy se mi nehnou na T1. Takze asi budu hrat T1 dokud nevyresim resisty, si projedu ty boardy vecer jestli tam neni nejakej peknej. Coz je btw super na ty zmene paragonu, ze uz neni nutny kopirovat nejaky super optimalizovany od youtuberu, co zaberou silenej cas vyladit, ted to muze naklikat kazdej sam jak mu vyhovuje.

Jinak jsem vyjimecne neskipoval story, a jako zase to konci cliffhangerem, hadam pokracovani za 40 dolaru za rok? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem to preklopit do endgame quilla s neprefektnim mindnightem (mam 38%) a jak to neplni manu instatne tak to nedava, spamovat quilla muzu jak o zivot a je presne videt kdy kepeleke sepne na plny vykone (full mana) a kdy to jen tak solicha

Rozhodneto chce Bulwark runu (nemam), pac je to bez bariery strasne papirove, jak uz ruby nedavaji HP tak mas jen HP co naberes na ekvipu a maximum life se stal pomerne potrebny stat, ktery neni radno podcenit (ja ho podcenil a total papir) HP fakt chces na kazdem kusu vybavy kam jde nacpat, teda samo mimo necku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejrychlejsi ancestry v horde, nemusi to byt ani ta na 10 kol staci 8 a nejspis i 6, proste udelat 200 na truhlu a picnout councily + je tam nejvic expu
    NESS
    NESS --- ---
    Fixy 2.0.2 a next version update client patch (2.0.3).

Blizzard
    View Original
    HOTFIX 2 - October 9, 2024 - 2.0.2
    GAME UPDATES
    Boss monsters and elites now have an increased chance to drop Bundled Herbs and Angelbreath. Example values
    Dungeon Boss level 30-49: Will drop 10 bundled herbs + 2 Angel Breath
    Campaign Bosses level 50-60 will drop 30 bundled herbs + 7 Angel Breath
    All elites in Torment difficult have 10% chance to drop 4 bundled herbs and a 2% chance to drop 4 Angel Breath.
    BUG FIXES
    Fixed an issue where the Citadel Community Challenge would pop-up continuously.
    Fixed an issue where progression could be blocked during the Undercity: The Promise quest if the area was left before completing the Survey phase.
    Various stability improvements.

HOTFIX 2 - October 9, 2024 - 2.0.2 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-2-october-9-2024-202/194142

A sparka za lilith

Uber Lilith Resplendent Spark Bug Fix Incoming - Diablo 4 Vessel of Hatred - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/uber-lilith-resplendent-spark-bug-fix-incoming-diablo-4-vessel-of-hatred-347739
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: no takhle. Na to musíš mít správný tribute, který dává equip
    Alespoň tak to chápu já + opaly na equip nejlépe bych řekl
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: jsem tuhle tabulku videl vcera, a sel jsem teda do Undercity pro ty ancestraly, a asi jsem to nejak nepochopil, bo mi nepadlo jako ale vubec nic... :)

Jinak bach, ancestraly jsou rare as fuck! Mam 60 (80) po vcerejsku, a mam JEDEN kus ancestral equipu. Jestli mi jich padlo dohromady 10 tak to je hodne, hraju na T1-T2. Coz je problem, protoze ty 750 veci maji mnohem mensi rolly, a diky tomu mam malo resistu, takze nemuzu rozumne hrat na T3, i kdyz odemcenej ho uz mam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: na Pity prehazovat obtiznost nemusis, ono te to prepne samo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam