• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele já taky sháním Kry jak divá svině. Co to přerolování - jakože za 3 magic dostanu jeden random magic? Zkoušel někdo?
    NESS
    NESS --- ---
    Doufam ze neco udelaji stema runama, to ze nepadaji je oka, ale je to v inventu hrozne neprehledny, pokud to nechytnes pri dropu tak vlastne vis pendrek, rozhodne by bylo prehlednejsi pokud by to byl takovy grid jako byl u pavouka, ze by bylo jasne vdet co mas a co ti schazi, vcera sem konecne drpnul bulwarka a fakt nevim kdy a kde, mozna delam neco blb ale bez toho abych defakto jel runu po rune nevim co tam mam, podle obrazku poznam max kvalitu atyp jestli je to generovaci nebo konzumovaci, ale to je trosku malo, tazke pekne kurzorem prejet a zjistit, si tak rikam jak to zvladaji nasi bratri s ovladacema, kdyz i s mysi je to oser ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    To zvednuti obtiznosti je super, o proti ptr znatelne prituhlo. Jedine co ze to je dost skokove, muzes T2 uber bosi defakto oneshotnout a T3 te vyklepe jak koberec, capnuty resisty ani armor nestaci, je treba mit hp, barieru a DR, zkusil sem vcera T4 hordy a celkove sem to daval az na jedy, i pres capnuty res me to rozpoustelo instatne, holt jen 3K HP a resisty jen na soft capu, chce to asi hard cap.

To jak si nas vcera podavala icbeasta, uplna basen :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jediny co ze se ti pri prepnuti T vyresetujou portaly a bezici bossove
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: jj, podle T mas obtiznost a jen v pite si ji muzes upresnit, stejne tak nejsou normal a tormented bossove, vse je tormented, na hordy mas klice stejne jen tam je uvedene kolik kol a je jedno na jakem T je pustis, jedine cim to je omezene zeto nepustis na normal obtiznostech jen T1+, co je prijemne tak whispety a hlt odmeny jsou prenostitelne, mzues nafarmit whispery na T1 a vybrat na T4, stejne tak hlt muzes nafarmit na T1 prepnout se na T4 a vybrat truhly
    WASQ
    WASQ --- ---
    Brýtro, mám otázku k datáči.

Tiery na hordách, nightmare dungách už nejsou? Teď je to všechno jen podle toho v jakém jsem tormentu? Jediné co škáluje obtížnost je Pit?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dneska začíná ten kámoš, takže dokud nedoleveluje tak pojedu s ním znovu příběh s rogunou.
    Ten dance na něm, to se musí spamovat jako WW nebo stačí držet? Já jen že po minulé sezóně spamu WW na dual sence se mi už do ničeho takového moc nechce :D
    NESS
    NESS --- ---
    Ha prvni T4 Wb :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dali jsme tu Citadelu pro ctyri, a jako... neni to spatny, ale je to uplne mimo cokoliv ostatniho v D4 mi prijde. Dost jsme se jako nasmali a hrat to uplne random parta musi bejt prdel maximalni, kdyz tam je nekdo kdo treba nevi.

Odmena ovsem uplne nula, a za ty coiny nejde u NPC koupit nic zajimaveho. Aspon ale je garantovana odmena jezdici puma, kdo si nekupoval levharta...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Cca dve hodinu rotace 100x ruzny bossove T3-T4 (vsechno jen za kamosuv matros, nedovedu si predstavit kolikrat to pujdem az budeme hrat vsichni ctyri) a neudelal jsem jedinej upgrade na charu... :-) To je sila. Jinak 200m goldu jen za prodej vseho co nemelo GA, a je docela fajn ze se do mesta nemusi tak casto.
    Sice mam aspon 4x GA Tibaulty, ale to je upgrade az za dlouho.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Kepeleke Resource Gen - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzW0p5RSo-uD4CF0XgYtym5kQopqULWP-ziQ-Jz3eWY/edit?gid=0#gid=0
    Kalkulace na vigor
    Stačí uložit kopii
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Rád bych ale nemám moc matra. Jinak jsem T3 a tormented celkem pohoda
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ja večer nemůžu, bohužel
    NESS
    NESS --- ---
    Nastesti to neresetuje predmet ale jen pokusy, tzn mas predmet kde dostanes jednu temperu a na druhe to bricknes, tak pouzijes svitek a mas zase plny pocet pokusu, tzn zaklad a +1 za ga, tazke sance zetam dostanes ten druhy je pormene dobra. Pokdu tam jeste zapracuji volbu, nechat puvodni hodnotu, tak to snad bude i pouzitelne.
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem me prijemne prekvapilo kolik pada tech retemperovacich svitku, jeden uz sem pouzil a ted uz mam 6 dalsich

DAVIDOWITCH: Staci mit matro, zbytek se sfoukne v parte :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Já mám 41 a stejně nevymyslim dost regen. Ale Grigora na T2 pizlam dlouho a na T3 si vůbec nevěřím. Ale já vzal build z netu a klasicky na to nemám gear. 😀
    NESS
    NESS --- ---
    Byl by dneska nekdo na boss rotace, odhadem 10-11hod vecer a rekneme T2+ ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tvl 305 :-)))

This build is made great by consuming all your resources with the Rod of Kepeleke, ensuring a critical hit with a massive multiplier. With the use of Banished's Lord's Talisman we can guarantee the damage will be Overpowered. To do so we have to reach at least 275 Maximum resources.Base 100
    Kepeleke 65 (With 3 GA and +12 MW)
    Paragon 69 (Level 100 Glyph)
    Elixir
    Spiritual Attunement 40
    Tibault 31
    Total 305
    You need at least Level 50 Managerist Glyph with 2 Masterwork on GA Kepeleke on Resources.If you can't reach 275 resources, use the casual friendly version first.For the Casual Friendly Version click HERE .For the leveling Guide click HERE .As with every build, you might have to make minor adjustments if you lack certain stats, items, or Paragon levels.
    NESS
    NESS --- ---
    JJ, nevim jestli od startu ale je to tam dlouuuho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW nevim, jestli to tam bylo driv uz, pro me to je novinka, ale primo ve hre v detailu charu je ted videt, kolik hodin na nem mate odehrano.

Je to dobry na to, kdyz vysvetlujete kamosovi, co ma dva dny po spusteni hry 30 hodin nahranych, proc s nim vas po vecerech hranej char s 10 hodinama nedrzi krok... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam