• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: je tam z prehledem nejvic matrose na masterwork. Ono se to nezda, ale z full T4 runu na desitkovou hordu mas, kdyz se zadari, rekneme 5k. Ale z NM dungu to je klidne 1k, a kdyz si vybiras tak jich das 5 rychlejc. No a pak je tu tohle... :-)

Zrovna to zkousim, je to mimoredne otravne, ale staci proste vypnout psa (já to udělal až předposlední vlnu stejně nedokažete sbírat po 1 co bude na hromadě), na zemi zůstane tak 100 kuliček, a za každou je 320 obducidu, protože to je minimum co dropuje. Měl jsem si teda vzít equip co ma movement speed na všem na to běhání, ale každopádně to je prostě o parník nejefektivnější, několik desítek tisíc za 1 run.

BROKEN Obucite FARM GLITCH Masterwork all 12/12
    https://www.youtube.com/watch?v=zr0wLiJGW08
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Já to zkoušel v Pitu a funguje to. Ale dá to málo. (Koukl sem kolik toho mám, příběhl sem jen pit, koukl).
    NESS
    NESS --- ---
    Ty se fakt nedokazou poucit, potom co jim varili servery devil dusty, ze je museli eliminovat, si pustili dalsi sezonu do hry light spearku co jim varila servery a ted pusti do hru build co evadne nekolikrat do vteriny a pritom vypusti hejno blesku, prekvapive to na hromadnych akci neni kamarad a nezvladaji to utahnout
    NESS
    NESS --- ---
    Podle Blizzu na MW matro, podle hracu na prd :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NM dungeony, pardon
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    k čemu jsou dneska NM?
    NESS
    NESS --- ---
    Ten evade je mocna farma, sem dal jednu T3 hlt, pri ktere sem si odskocil na WB, vybral sem vsechny truhly a zastalo mi jeste 271 cinderu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: me teda nejvic brzdi resisty, na T4 mam damage, ale dva resisty na nule - pokud nemas Tyraela rovnou, tak je dost tezky to nasbirat aby to aspon trochu bylo capnuty no...
    NESS
    NESS --- ---
    neslibovaly nahodou ze pite budou padat i glyphy ? udelal sjem 60tkovy char, vlezl do pit 50 projel ji jak rychlik, sem na konci a glyph nepadl ani jediny
    NESS
    NESS --- ---
    Jaguar potenci, 1 z 4 Hunter CD, 13 pokusu v rade a ani jednou to tam nepadlo, svitek pouzity, predmet s GA bricknuty.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Hoj

Je mozny, ze to, zenam kepeleke a ebewaka mne brzdi v prechodu z t1 na t2 ?
    Pac at se snazim jak chci tak nemam proste dmg. V t1 zas neni co by mne brzdilo a jen beham skrz pravy tlacitko svetem…
    A dalsi postup na t3-4 je pak uz jen o minmaxu itemu ? Nebi je tam neco co to ovlivnuje dal (mam cca 80 paragonu a jedu quil dle roba - zkousel jsem jak detskej tak dospelej build - levelovaci/standart).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    já jedu kampaň a pár věcí okolo na expert (lvl45) a takový rozumný kompromis. Ten penitent to bylo přesně jak píšeš, tlačit do zdi. Zase nespěchám a chci challenge. Takže ty vyšší obtížnosti cením.
    NESS
    NESS --- ---
    Druha 60tka hotova neco kolem 5 hodin ale pokud by to byl speedrun tak za 2-3 by to asi slo, zkousel sem si kill/obtiznost na ty pvp abominaci a prijde mi ze rozdil mezi expertam a penitentem zas takovy neni. Nejlip se mi expilo na hard takove to hit&run, u experta potamozo penitentu uz se celovek zastavuje a neni to plynule. Pokud je cielm mit pocit ze se deres proti proudu tak petient to jisti jinak spis ten hard nebo normal obzvlast u aktivit kde je garantovana odmena teda u pevnosti.
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem levlit na Penitentu a podle me to nema cenu, idkzy jsem fanda power levelingu, tak tohle je dost zbytecneny, mam masterworknutou sbiritborn uberu ten Shattered vow, vsechny aspekty a dobry build a pritom je to jak tlacit do zdi, jako jde to ale pokud bych jel experta tak pormer cena vykon je o hodne lepsi tohle za tech 50% expu navic nestoji, jako jestl itohle jede nekdo normalni ekvipem tak si musi priapdat jeste marneji :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: klavesnice je lepsi, rozdel a panuj :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja mam rozdeleny utok a move a funguje to super bozsky. K tomu jeste pouzivam force move na toceni koleckem a je to uplne snovy oproti tomu, kdyz to ma clovek spojeny :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: právěže klávesnice:-(
    MAESTRO_007: zkusím to, dík. na to bych si mohl zvyknout:-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: já mám z tohoto důvodu "Force move" nastavené na zmáčknutí kolečka. Jde to i na točení ale to mi nevyhovovalo. Po chvíli si na to člověk zvykne a je to super. Když normálně chodím po mapě tak používám levé a v boji automaticky kolečko a zároveň kouzlim tlačítkama.
    NESS
    NESS --- ---
    Jedu alta a prvni zluta runa co dropnu a hned Que, jako skoda ze uz mam 4 jinak by to bylo fakt super. Portesujici info pevnosti jsou po 5 sezonach konecne fuxnute, zkusil sem to maximalne prasit a nepovedl osemi zaseknout jedinou, to sem pritom sel primo potech zasekavacich mechanikach.

Skoro mi prijde ze po 50 lvlu ty expy za pevnosti uz jeou seriznute, nedava to ten deklarovany 1 a 1/4 levlu, tezko rict jaka strategie je lepsi jestli pred 50 nebo po 50tce, mam vseehcno na stare mame hotovo a 53 lvl, ted uz jen 3 v novem regionu, schalne kolik to da, zatim 4h ale dost prerusovane a afk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak co me stve uplne maximalne jsou Opaly. Prijde vam, ze fungujou? Na tom NPC se jasne pise, ze bud zabijet Realmwalkera, nebo COKOLIV s aktivnim opalem. To nefunguje ani ve snu teda, dostavam ty +1 zakarum monstra vyhradne u Realmwalkera. Mam i pochynost, jestli neco dela ten jeho sekundarni efekt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam