• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, fixnul jsem regeneraci a jako bezi to krasne, pit100 nic mi tam nedelaji. Ale furt mam tak pulku bilejch cisel.

Jen me napadlo... nebyl by prece youtuber tak drzej, ze by si v nastaveni vypnul vsechno krome overpower cisel aby to vypadalo ze nic jineho nedela, a tim me zmatl? :-) Protoze cast tech mejch bilejch budou asi bud mercenaries, nebo damage z jinejch skillu apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: i Beasta je bugnuta, obcas proste hodis klic a neobjevi se, se nam to stalo tak 10x, pak jsem ji odbehal radsi solo kde to nedela.

Jsem vybehal vsechny bosse co jsem mel (krome Duriela-Andariel kde cekam na ostatni), a jako asi nejlepsi na runy, nakonec 5x Lith jen, takze jsem jednu musel koupit, ale treba tech run na Shako asi 15, takze proste jen smula.

Jsem to teda preklopil, mam 305 s lektvarem takze velka rezerva - a vubec to nefunguje. Tady na to cumim, tak jsem si sel do kalkulacky spocitat vigor generation, a i s 50 ringem mam malo, bo to pako Ace tam mel nejakej nesmysl a ja to bez premejsleni nacraftil taky... Navic to ted vypada, ze jsem mohl proste pouzit radsi puvodni ring.
    Ale kazdopadne i s tim, ze nefunguje ten overpower, jsem projel Pit97 uplne s pocitam bezpeci, akorat pomalu.
    NESS
    NESS --- ---
    S Evade Eagelem se ukazala Andy absolutne marna, na T4 me slusne potrapila, pac mechaniky, samotna Andy v poho ale ty sloupky co jsou chranene stitem , pri solo hre total oser, musis behat uvnitr toho stitu kolem sloupku, pri stesti minimal 6 sloupku pri smule mnohem vic, to ze andy je v te dobe uz mrtva nezajem, musis udelat sloupky a pak muze umrit. Vidim tam podpis toho borce co delal mechaniky uber Lilith
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jestli chces celou sadu vcertne ebewaky tak napis ve hre dam ti ji
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EXSECRABILIS: já sice hraju Touch of death, ale to hlavní kombo je tam podobné. Vrací ti ten prsten full vigor?

Mrkni na maxroll. Ten je prostě top. Perfektně rozepsané detaily jak a proč to funguje. 5x build verze buildů podle toho v jaké si fázi hry atd.
    Fakt má smysl se do toho začíst. Je to vymakané.

Here are a few data points showing ‍Ring of the Midnight Sun roll and the required Resource generation to fully restore Vigor:

35% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 186% resource generation
    40% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 150% resource generation
    50% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 100% resource generation

Quill Volley Eagle Spiritborn Endgame Build Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-guide
    POEM
    POEM --- ---
    MAESTRO_007: Dik. Sem doufal, ze tam bude neco jako ze ty prvni tri dostanu za neco pribehovyho/season :) Ale asi ne, skoda :)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: nn, runa lith, potrebuejs jich 6x na tyraelku, hele ziry jsou ted stejny, vyplati se behat hlavne dur a andy, nejvetsi sance na drop uberu, pak je to jedno zalezi ejstli lovis nejakou unikatku

Evade je nesmrtelny dokud nezastavis, ale neni to tak silne jako quill ten je na tistotu, navic bose honis a to doslova, lidat jako magor v kruhu :-) Pak ma proble mpri ventu kde ne neco nesmrtelnyho a musi vykosit nejaky poskoky tam to cili bose misto poskoku, jinak to ej fajn na farmu nejlepsi, dung nebo hlt projedes nestkutecne rychle
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    POEM:

Unlocking The Pit
    The Pit can be accessed by interacting with the obelisk in Cerrigar, Scosglen. Players can enter The Pit after reaching Level 60. Artificer's Stone Artificer's Stones can be earned from endgame activities such as Whispers, Helltide, Legion Events, and Nightmare Dungeons. 3 Artificer's Stones are needed to start each Pit run
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: 6x lilith ? To myslis na kazdy torment ?

Jinak vyplati se nejak behat ty varshany, ziry a podobne na co nejtezsi torment ? Je tam nejaka vyznamne lepsi samce na nejaky drop ?
    Sam jsem na t3 a nechci vas jeste brzdit :)) a prijde mne zbytecne vas temahle slabsima pak otravovat.

Jinak porad mne prijde, ze mam strasne slabej dmg :-/
    Kepeleke i tu masku s prstenem uz mam, ale porad mne prijde ze kazdej druhej jouda s polovinou paragonu mne predjede jak prd. (Mam 170)
    Je na ten build nejakej trik ? - jedu klasickej robuv Quill build.

Jinak zkousel jsem i evade a prijde mne to silene. Na tom clovek odvari mezernik. Ne ? :-D
    A netusite jak si to stoji u bosu ? Zatim jsem s tim probehl jen pitu na t3 a pak helltide a prislo mne to fajn, ale ne tak zabavne jako quill. Tak jsme swapnul zpatky :))
    POEM
    POEM --- ---
    Hoj, prosimvas, pochopil jsem, ze na Torment 1 potrebuju jit pres Pit level 20. Ale kde sezenu klic? Jsem ted dosel na level 60/hard, v podstate sem jel vyhradne pribeh jen
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Uz mas 6x lith ? Ja mam zatim 4, sparky mam, vcera sme protocili zase hafo bossu, mimo to ze uz mam obe ty SB uber zbrane tak prd, ten drop je nejak podvazany oproti minule sezone, jedem to na T4, jen durielu sme dali v rade 20, girigy a varshany ani nepocitam. Mimochodem Varshan je nejak bugnuty, dostane stit ktermy mu nezmizi je imuni vuci kritaku je to slusne otravne a nejde to zrusit, normalne ma stit jen kdyz ma ty tri sasky tak envim jestl ise spawnou mimo an s dosah nebo co se deje ale je napul nesmrtelny

S preklopeni na OP build vaham mam na to uz neco pripavene, tabaulsky s max resousrama s GA, bohuzel perfektni kepeleke na max resource zatim ne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: to jsem si puvodne rikal, ale pak jsem si vzpomnel na glyphy na 100... :-) To jako zabere, ted treba pit85 vs pit92 je pro me dvojnasobek casu, takze nevim kam az to budu muset posunout abych aspon treba na 70 procent byl schopnej to levelovat... Resp. hraju ten armor stack build furt, a uz mam skoro vsechno na craft tyraela, tak to mozna zkusim swapnout do toho AS/overpower s Banished talismanem, to ma sanci na vetsi level pitu asi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty sutry bys narazil ze je problem i bez toho, aspon kamos to tady mel uz pred par dny, jak hraje hodne. Je to voser a doufam to zmeni, nedava to smysl.

Ja vcera z sestkovy hordy vybral 20k, a pak jsem prestal bo jsem vedel mi to staci a sebral zbytek, a jeste tam furt lezelo 136 kulicek... :-) Psa muzes vypnout od zacatku, ono to tam vydrzi, je bacha na to zustat afk, veci na zemi mizi s casem pokud jsi moc daleko - takhle mi zmizela dolni pulka dropu kdyz jsem zustal stat u truhly.

Jsem si na to udelal i extra set na movement speed, bo jsem jinak celkem pomalej. Rikam si min oser verze by byla hrat to uplne normalne, ale prioritu davat tem efektum, kdy kulicky padaji az z bosse na konci, takze jich sice budes mit treba jen 20-30, ale to je furt treba 10k navic, a nikam nebehas, jak pises.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dobrý trik :-) ...ale já to dělat nebudu...neměl bych pak co farmit :D
    NESS
    NESS --- ---
    Vedlejsi efekt ze mam plne zasobniky sutru, 999K je pomerne malo, neco sem udelal do zasoby, ale 10M goldu za sutr je dost penez
    NESS
    NESS --- ---
    Trosku sem to optimalizoval a za jednu 6kovou hordu 40k matra, jen to chce evade build a je to oser, ale evadka je rychlejsi nez kun takze +-ok, pak jeste pri sbirani presnou ruku.

Pro nemagory jen jedna rada na hordach vypnou psa pred zaverecnym fajtem toho posledniho kuratora kuchnout kousek od mista kde se spawne truhla, po zabiti vybrat odmenu/matro a tech par bobku co vyhodil posledni council sebrat az pak a po jednom, ty vymenovat za 320 matra, jde to rychle a nemusi se nikam behat
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Slusna vochcavka, diky z tip, sem to udelal vcera 2x a 60K matra :-), ktere NM se vyplati, ja jich tolik nenabehal a prislo mi to meh
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: je tam z prehledem nejvic matrose na masterwork. Ono se to nezda, ale z full T4 runu na desitkovou hordu mas, kdyz se zadari, rekneme 5k. Ale z NM dungu to je klidne 1k, a kdyz si vybiras tak jich das 5 rychlejc. No a pak je tu tohle... :-)

Zrovna to zkousim, je to mimoredne otravne, ale staci proste vypnout psa (já to udělal až předposlední vlnu stejně nedokažete sbírat po 1 co bude na hromadě), na zemi zůstane tak 100 kuliček, a za každou je 320 obducidu, protože to je minimum co dropuje. Měl jsem si teda vzít equip co ma movement speed na všem na to běhání, ale každopádně to je prostě o parník nejefektivnější, několik desítek tisíc za 1 run.

BROKEN Obucite FARM GLITCH Masterwork all 12/12
    https://www.youtube.com/watch?v=zr0wLiJGW08
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Já to zkoušel v Pitu a funguje to. Ale dá to málo. (Koukl sem kolik toho mám, příběhl sem jen pit, koukl).
    NESS
    NESS --- ---
    Ty se fakt nedokazou poucit, potom co jim varili servery devil dusty, ze je museli eliminovat, si pustili dalsi sezonu do hry light spearku co jim varila servery a ted pusti do hru build co evadne nekolikrat do vteriny a pritom vypusti hejno blesku, prekvapive to na hromadnych akci neni kamarad a nezvladaji to utahnout
    NESS
    NESS --- ---
    Podle Blizzu na MW matro, podle hracu na prd :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam