• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sour sem tam nehral vubec porad vortex, zmena paragonu me poslala na 6-10x dmg, si rikam ze jim to smrskavani cisel moc nevyslo, kdyz i lama jako ja se posouva z jednotek na desitky G, ale jako fajn face tank pitbosse na pit105 se trema stackama debafu a ani se to nehle, v okamziku kdy ho to straggne tak konci, to ma resolve jen na 18ti, zkousel sem to MW ale nejsem schopny tam dosta vic jak jeden kritak, protocil sem na resetech uz 300M, asi se do toho opru a dolevlim glyphy na 100 nez to nerfnou, jedu na Spirit-Talon-Fulminate-managerist-colosal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak imho tohle je imho bug. Hra nema cap na block, protoze asi nepocita, ze bys mohl nejak ziskat hodne... Bych si tipnul fixnout. Teda je to Blizz, tak mozna dalsi sezonu az :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo jeste jsem jim oboum udelal zmenu, ze hraju misto Soaru Vortex rovnou na levym tlacitku. Prijde mi to jako QoL, predpokladam oni neresi problem move/action (Ace jsem videl hraje na ovladaci), zkusil jsem ruzny moznosti a skoncil u tohohle.

Rob uz ma video na ten novej meta build, hadam Ace bude mit brzo taky bo jsem ho videl to hraje tak taky:
    NEW RESOLVE STACKING META Spiritborn - PIT 147 DONE Vessel of Hatred Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=EOLBa-mGhvc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Rob ma Canny misto Fulminate
    NESS
    NESS --- ---
    Bohajeho sem si zapnul cisla a koukam na oranzovy 2.6G i se staryma paragonama
    NESS
    NESS --- ---
    Lisej se nejak paragonama ? co jede kdo za glyphy ? Spirit-Talon-Fulminate-managerist-colosal ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha na stacky to hraju a mam natemperovano, hodil sem banismenta zmenil aspekty z armoru a rebounding na resolva a jsem nesmrtelny :-) Tazke jdu take doexpit glyphy a prehodim paragony :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: prave ze ne, hrajou to s legendama jen, aby mohli temperem stackovat max resolve stack

Jinak jsem teda dal na pohotu Pit115, takze pecka, jdu si doexpit glyphy... :-) A defensiva tam drzi, takze dal uz to hadam bude spis dps check. Ale jelikoz to stejne od 81 uz dava jen +1, tak to muzu dojet na nizsim zatim.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo z griga treba za kill 6x krev :-)

EVILMIND: Bez tyraka ? super, porad sem ho nedropnul, ale zase to hrajou s Shako? tvl takze misto aby mi schazely 2 lith tak mi schazi 6 jinych :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mam otevreneho Ace i Roba, a koukam na jejich rozdily, paragony mam podle Ace. Navic oba ted presli na verzi bez Tyraelu, mi jebne... :-)

Kazdopadne i s celkem random equipem to funguje jako masakrozne, ted ve 4 Duriel a konecne jsem byl jednou ten hlavni zabijak, co ho dava na T4 za vterinu! Jdu zkusit jak vysoko muzu tahnout ten Pit, tipuju ty zmeny co tam oni delaji budou prave o tom.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem objevil asi nejlepsi pouziti tech obolu na boss materialy - davat je na farmeni bossu pri rotaci. Protoze je to jak jsem mel podezreni - je to vzdycky jen random par potvor za mechaniku, a jen ty maji dropy, takze na bossech se to paradoxne funguje mnohem lip nez v NM treba.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ci jedes ted variantu ? No ja cisla vypnul pro jistotu vsechny, nic sem zase nevidel :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: já bílé vypínám automaticky :-) ..takže možné to je, mně tam vadí :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, fixnul jsem regeneraci a jako bezi to krasne, pit100 nic mi tam nedelaji. Ale furt mam tak pulku bilejch cisel.

Jen me napadlo... nebyl by prece youtuber tak drzej, ze by si v nastaveni vypnul vsechno krome overpower cisel aby to vypadalo ze nic jineho nedela, a tim me zmatl? :-) Protoze cast tech mejch bilejch budou asi bud mercenaries, nebo damage z jinejch skillu apod.
    KOKES
    KOKES --- ---
    a runy z itemů se předpokládám vyndavaj jako šutry? nějak to nenacházím
    KOKES
    KOKES --- ---
    Crater of Lost souls - unlocks dark citadel: "cannot progress due to party's campaign state"
    jak posunu kampaň? nikde quest, nic..
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Sadu myslim mam komplet.
    Alespon na evade a quill.
    Na op quill mne myslim schazi katata, ale to prijde casem. Stejnak na to nemam paragony jeste.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MAESTRO_007: Jj vraci, ale porad je to takove “meh”.
    Nekde v tom delam chybu, ale zaboha nemuzu prijit na to kde :))

Ale hold je to pandulacek co mne tolik nesedl. Jak roguna. Ti taky poradne nezvladam uklikat :))

Zlata barbina ci negr :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: i Beasta je bugnuta, obcas proste hodis klic a neobjevi se, se nam to stalo tak 10x, pak jsem ji odbehal radsi solo kde to nedela.

Jsem vybehal vsechny bosse co jsem mel (krome Duriela-Andariel kde cekam na ostatni), a jako asi nejlepsi na runy, nakonec 5x Lith jen, takze jsem jednu musel koupit, ale treba tech run na Shako asi 15, takze proste jen smula.

Jsem to teda preklopil, mam 305 s lektvarem takze velka rezerva - a vubec to nefunguje. Tady na to cumim, tak jsem si sel do kalkulacky spocitat vigor generation, a i s 50 ringem mam malo, bo to pako Ace tam mel nejakej nesmysl a ja to bez premejsleni nacraftil taky... Navic to ted vypada, ze jsem mohl proste pouzit radsi puvodni ring.
    Ale kazdopadne i s tim, ze nefunguje ten overpower, jsem projel Pit97 uplne s pocitam bezpeci, akorat pomalu.
    NESS
    NESS --- ---
    S Evade Eagelem se ukazala Andy absolutne marna, na T4 me slusne potrapila, pac mechaniky, samotna Andy v poho ale ty sloupky co jsou chranene stitem , pri solo hre total oser, musis behat uvnitr toho stitu kolem sloupku, pri stesti minimal 6 sloupku pri smule mnohem vic, to ze andy je v te dobe uz mrtva nezajem, musis udelat sloupky a pak muze umrit. Vidim tam podpis toho borce co delal mechaniky uber Lilith
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jestli chces celou sadu vcertne ebewaky tak napis ve hre dam ti ji
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EXSECRABILIS: já sice hraju Touch of death, ale to hlavní kombo je tam podobné. Vrací ti ten prsten full vigor?

Mrkni na maxroll. Ten je prostě top. Perfektně rozepsané detaily jak a proč to funguje. 5x build verze buildů podle toho v jaké si fázi hry atd.
    Fakt má smysl se do toho začíst. Je to vymakané.

Here are a few data points showing ‍Ring of the Midnight Sun roll and the required Resource generation to fully restore Vigor:

35% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 186% resource generation
    40% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 150% resource generation
    50% roll on ‍Ring of the Midnight Sun requires 100% resource generation

Quill Volley Eagle Spiritborn Endgame Build Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-guide
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam