• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW za oboly jde ziskat i mythic, kamos dostal Shako kdyz je menil za rukavice... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jenze ho proste nema na liste uz, a neni tam nic co by to zakouzlilo nejak automaticky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW ještě jsem dokoukal to video se zvukem ted, a to je fakt hroznej clicbaiter jako, Pit 147, ale video není jeho, a krom toho, že samotný build ASI stojí na bugu, tak na konci nějak používá další bug, kde boss spawne jen s 10 procentama HP (bez vysvetlení jak to funguje), a rika bez toho by ho nedal, a i tech 10 procent mydli hodinu. Super build... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hele to sem presne resil s Bartucem a podle me to je kuliva te pasivce na poslednim ranku, Muj tip, jinak to nedava vubec smysl, ten reinforcment counterattack myslim. Pokud to rozlousknes tak to sem napis :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: hele vubec. Ja nemam treba ten skill na rukavicich vubec, zadnej kus legendary s vic GA, atd. Spiritborn je proste hrozne silnej sam o sobe, takze ty ani nic nepotrebujes.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Nejrychlejsi farma na vzacne runy jsou podle me uber bossove, kazdeho padne neco, pokud k tomu mas ten opal na runy tak to je uz docela zajimave.

Hele ono ikdzy to netrefis resolve s MW tak to jede slusne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw proc ma Rob v tom resolve stack buildu counterattack, neni na ani liste, kdy se jako pouzije?

Me se do toho swapnout nechce, mozna pockam par dni jestli to nebude vyhlasene za bug a fixnute, i jen s barierou tech 115 Pit davam celkem v klidu, takze si nejdriv udelam glyphy na 100, a pak uvidime. Stejne na to nemam equip, je krasny ze kazdej den maji novou verzi jeste silnejsi, ale vzdycky to ma jinej temper, coz je zrovna to, co nemuzes na tom stavajicim moc volne menit... :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ja sem se zatim dohrabal k tomu ze sem v T3 schopnej behat runovej Undercity na 4/4 abych zkusil ulovit nejaky uzitecny runy a.. asi to prohlasim za hotovou sezonu koukam. Trefovat v MW konkretni aspekty je mimo realitu (i kdyz mozna s tim pet trickem..)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: No spis nez nafarmeno to chce mit dostatecne velky paragon, chces mit kolonizovanych vsech 5 bordu/glyphu, to znamena aspon tu 200 a pak ty samotne glyphy chces aspon na 45, ekvip to chce take, ale pokud mas zakladni sadu klidne neancestr tak je to oka.

Na resolve stack quill (jak to vidim ted, ale to se muzem zmenit klidne dnes vecer :-)
    Z unikatek potrebujes kepeleke (nejlepe s 3), midnight (urcite s 50 + na prstenu resource gener tak na 20%), ebewaku (nejlepe s 30) a banishment (60 ideal), protoze budes bojovat s resitama tak na dost mistech res all, ja to hraju s Rakanoth, ale i Yen je oka. Jelikoz to uz nejede na armor tak staci capnout na 1000 v T4, jede to ale na OP, takze cim vic HP tim lepe, pokud mas vyreseny resisty a armor tak vsude HP nejlepe s GA. Klicem je natemperovat max resolve stack na cheste a kalhotech tyhle tempery pak trefit v MW, coz je znacny problem, MW ma tempera nejnizsi sanci se trefit, pokud ti to tam padne aspon jednou, neresetovat, nebo skoncis jako ja kdy sem zacal s jednom kritam na stacku na klahotech, resetnul to, protocil 300M, bajkoko 50 resetu a nedostal to tam ani jednou. Jak to tam dostanou 3x je mi zahadou, bud maji neomezene zdroje nebo neskutecnou kliku,ja nemam ani jedno evidetne :-)
    Aspekty: Aspect of Interdiction a Aspect of Redirected Force je zaklad na kterem to stoji, Aspect of the Moonrise a Duelist's Aspect ti pomuzou s rychlosti utoku, Aspect of Forest Power ti pomuze s reourcama a HP, jelikoz mam Rakano tak sem thle vypustil
    Runy, Poc+Que je zaklad, potrebujes tu barieru, ta druha e volitelna, nejdriv sem jel Tam-Kry, pro dalsi Vortex, ted jedu Xol-Xal na vic HP, dalsi varianta je Tam-Ohm, ale asi budes mit problem ziskat jak Tam, tak hlavne Ohm, tem mi nepadal vubec, ale na to mzas tolik nefrci :-)

Jede to na OP s Banished ale neni treba mit 275, ikdyz nemas OP kazdou ranou ale treba objednu tak to naklada neskutecne, co potrebujes je mix maximum stacku co jen jde a bacha, treba jedy Potence nezadrzi, pokud budes stat v louzi jedu s malo HP tak papa
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Předpokládám že tohle už chce hodně nafarmeno (správný GA gear) a po večerech a ránech kdy děti spí to je nemá smysl zkoušet?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sour sem tam nehral vubec porad vortex, zmena paragonu me poslala na 6-10x dmg, si rikam ze jim to smrskavani cisel moc nevyslo, kdyz i lama jako ja se posouva z jednotek na desitky G, ale jako fajn face tank pitbosse na pit105 se trema stackama debafu a ani se to nehle, v okamziku kdy ho to straggne tak konci, to ma resolve jen na 18ti, zkousel sem to MW ale nejsem schopny tam dosta vic jak jeden kritak, protocil sem na resetech uz 300M, asi se do toho opru a dolevlim glyphy na 100 nez to nerfnou, jedu na Spirit-Talon-Fulminate-managerist-colosal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak imho tohle je imho bug. Hra nema cap na block, protoze asi nepocita, ze bys mohl nejak ziskat hodne... Bych si tipnul fixnout. Teda je to Blizz, tak mozna dalsi sezonu az :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo jeste jsem jim oboum udelal zmenu, ze hraju misto Soaru Vortex rovnou na levym tlacitku. Prijde mi to jako QoL, predpokladam oni neresi problem move/action (Ace jsem videl hraje na ovladaci), zkusil jsem ruzny moznosti a skoncil u tohohle.

Rob uz ma video na ten novej meta build, hadam Ace bude mit brzo taky bo jsem ho videl to hraje tak taky:
    NEW RESOLVE STACKING META Spiritborn - PIT 147 DONE Vessel of Hatred Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=EOLBa-mGhvc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Rob ma Canny misto Fulminate
    NESS
    NESS --- ---
    Bohajeho sem si zapnul cisla a koukam na oranzovy 2.6G i se staryma paragonama
    NESS
    NESS --- ---
    Lisej se nejak paragonama ? co jede kdo za glyphy ? Spirit-Talon-Fulminate-managerist-colosal ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha na stacky to hraju a mam natemperovano, hodil sem banismenta zmenil aspekty z armoru a rebounding na resolva a jsem nesmrtelny :-) Tazke jdu take doexpit glyphy a prehodim paragony :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: prave ze ne, hrajou to s legendama jen, aby mohli temperem stackovat max resolve stack

Jinak jsem teda dal na pohotu Pit115, takze pecka, jdu si doexpit glyphy... :-) A defensiva tam drzi, takze dal uz to hadam bude spis dps check. Ale jelikoz to stejne od 81 uz dava jen +1, tak to muzu dojet na nizsim zatim.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo z griga treba za kill 6x krev :-)

EVILMIND: Bez tyraka ? super, porad sem ho nedropnul, ale zase to hrajou s Shako? tvl takze misto aby mi schazely 2 lith tak mi schazi 6 jinych :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mam otevreneho Ace i Roba, a koukam na jejich rozdily, paragony mam podle Ace. Navic oba ted presli na verzi bez Tyraelu, mi jebne... :-)

Kazdopadne i s celkem random equipem to funguje jako masakrozne, ted ve 4 Duriel a konecne jsem byl jednou ten hlavni zabijak, co ho dava na T4 za vterinu! Jdu zkusit jak vysoko muzu tahnout ten Pit, tipuju ty zmeny co tam oni delaji budou prave o tom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam