• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Citadela jen v parte, mas tam goup finder, nebo zahlas v klanu a nekdo pujde, do prbehu to nepotrebujes, jen je tam tydeni odmena. Dalsi pribeh a s dalsim rozsirenim. :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: aha, těšil jsem se teda na delší příběh..
    oki, díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: solo udelat nejde, minimalne ve 2 asi. A jako neni to do hry potreba myslim? Hlavni linie skonci driv nez tam jdes - ja to taky mam jako posledni nesplnenej fialovej quest, protoze jsem ji dal dal driv, nez jsem si ho vzal, tj. znova tam muzu az dalsi tyden (resp. uz asi dneska).
    KOKES
    KOKES --- ---
    plácám se na místě. Fakt nejde udělat Citadela solo? zastavil jsem se u těch dvou nášlapů a vypadá to, že solo mám smůlu.
    bude vůbec příběh pokračovat bez Citadely?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jo mas pravdu, ja koukal na ty klasicky OP buildy
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To pak jede bez vortexu ? V tom novem setupu nema vortex na runach, tam ma HP Xol-Xal, jako vortech chces cim vic tim lepe :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja mam s 3 bodama ve vigorous vigor regen 107, takze jeden bod muzu dat pryc. Jinak rob vetsinu casu ten counterattack na baru ma kdyz hraje si myslim. Je to super, mas 3s 100% dodge
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Napis mi ve hre, talisman ti dam Trikatu#2700
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja koukam ze na to nemam ani ten talisman, ani generator runy. Ale mam zato mam Lith na trade! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tipnul bych cinani to budou mit spocitane detailne na svuj equip (dival jsem se translatorem do cinske diskuse a tam cinan vysvetluje proc mu staci jen 240 vigoru napriklad, nebo proc pouziva lucky hit CC efekty), a naopak Rob to tam pali od boku jak mu to prislo... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No prave podle toho ringu bych si myslel ze v tom body nepotrebujes mit a ze ty 3 skill pointy pouzijes jen kuliva tom x30% z reinforcment counterattack, protoze pokud by jsi tech x30 nechtel tak ti staci ring a mas 3 skillpointy k dobru, jako jestli je nekde pouzijes lepe ? Tezko rict, ja to nemam taky uplne opsane. Rob ma v https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=0 jen 1 bod ve vigorous ja ta mam 3 ale mam na cheste +3 do denenzive skillu tim padem nepotrebuji mit 3 body v Armored hide a mam tam jen 1 bod a tak ty dva muzu pouzit prave na vigorous. Uprime nedokazu rict jestli to maji faktspocitane nebo to strileji od oka :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je teda otazka, jestli za ty 3 body neni mozne ziskat vetsi hodnotu jinde no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ono je to hlavne vlastnost toho ringu. Akorat ja si nikdy ten druhej radek predtim neprecetl.. :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jj a asi to funguje i na ty rozsireni proto jede az na ten reinforcment counterattack, tohle vysvetleni mi dava jediny smysl :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: HA! už jsem na to přišel, asi. Counterattack má totiž (stejně jako další Spiritborn skilly bo byl asi málo OP bez toho) i pasivní část! Takže i když ho vůbec nepoužíváš, tak se pasivně použije ta dodge část jeho popisu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na tom toceni me mimochodem sere, ze je mnohem min pouzitelny nez bylo pro realne ziskani equipu, protoze sance na legendary s GA je miniaturni - jestli mam treba 1 na tri plne batohy. GA na uniq dava casto, ale to je uzitecne jen uplne na zacatku. To driv jsem z toho casto fakt vytahnul 925 co pouzit sla...
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Aha podstatny vypadlo, tocim chestu, pac je jen a 25 a s ashem to jsou za 25 dva dropy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: dokonce i kdyz nemas generovani vigoru jak pise Ness tady dole, tak to stejne funguje, akorat proste nemas overpower damage pokazdy. Nez jsem na to prisel ze to mam blbe tak jsem stejne farmil pity 100+ s tim... :-)

Jinak tady je na to kalkulacka:
    Kepeleke Resource Gen - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jqq12c2XvDQqDGmlYrMImaac54i1bQ8jzEoN3BTUap0/edit?gid=0#gid=0
    NESS
    NESS --- ---
    jj , nema, mozna to je bugle a staci ze v tom mas bod, neco jako pasivku ? Jinak to tam je uplne zbytecne

EVILMIND: jj, uz nekolikaty den se snazim vytocit Tyraka, ( je to nejlevnejsi jen za 25 otocka) protocil se toho fakt hodne a zatim prd.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Takze proste vzit to video, zkusit to nastrelit podobne a ono to neco uzitecnyho nejspis udela i tak? Zkusim vecer a uvidim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam