• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jak se dá nějak příčetně tradovat? Chybí mi Auction House, fakt že jo. Nevím co má smysl listovat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trade mě tuhle sezónu moc nebaví. Radši klikám, když mám čas :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Tak ty ses klasicky zase uplne jinde nez zbytek populace (az na tradera Molocha ) :-D Ja se placam kolem 6k HP a jsem rad, ale je fakt, ze mi chybi tuna paragonu a gear je taky takovej meh a do min maxu mam daleko, ale i tak to funguje fakt pekne :-)

Uplne se bojim, jestli me v prubehu sezony napadne zkusit jinou postavu, ze to bude strasnej pruser :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam treba 20k HP (s lektvarem), kdyz nemackam nic na startu T4 Duriela tak mi da tak za tretinu, ale pak uz nezije... Takze je to single button build v podstate! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Delas to dobre, full piano :-) jako co je moznesi nechat v zaloze je Armored, jako na vysekavani nebo kdyz ti poklesnou stacky, jinak huntera jedes porad jak je mozny ho dat, Ravagera to same. Vortex taky, Scorge nechvam vlastne taky bezet porad.

Nejlepe skocis huntera stahnes vortexem a zasolis Quilem a zbytek rozezenes scourgem abys to zase stahnul vortexem, nasledne hunterem muzes skocit dal :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tyjo, ja teda nevim, ale pokud chci, aby to slapalo, tak musim macka vse. Armored hide na doplnovani stacku Resolve, The hunter na doplnovani Ferocity, Ravager (jasne, tady krome bossu staci jednou za cas), co se da vynechat je scourge a Vortex, ale... Nebo delam neco blbe?
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: da se to hrat i na vyssich obtiznostech total lazy, jsi defakto nesmrtelny jediny co te dostane je nahodne IK ale to bylo spis u bossu Vasrhan Grigo Andy Duriel, proste prd a jsi pryc a nevis proc. ale s 5K+ HP uz by se to nemelo stat, pak je treba koukat na jedy a podob co nejde pres DR, mas defakto vsechno DR z stacku resolve, mas 100% block chance, mas pasivni dodge chance
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: proste mackas vse na CD a vic neresis :-D Nicmene k plny funkcnosti buildu potrebujes vsechny tlacitka. Teoreticky se da vynechat vortex (na nizky obtiznosti), ale jinak ti vse boostuje tvuj dmg. Na vylozene low content se to da hrat dvoutlacitkove, ale je to nuda :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: klikani tam neni moc, v podstate drzis pravy tlacitko, bo to strili furt, a ostatni tak random busis nahodne bo vetsinou nic nema cooldown, ale i kdyz ne stejne je to jedno... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Co se mi líbí je Vortex. Tenhle skill jsem měl na monkovi v D3 fakt rád
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: ok, dík. Nějak to slepim a uvidí se. Ani jsem moc nekoukal na gameplay, ale přijde mi to jako děsně moc klikání. Dá se to hrát na nižších obtížnostech trošku lazy?
    NESS
    NESS --- ---
    Runy urcite Poc-Que, bez toho bych do toho nesel. Ta druha sada je volnejsi, driv se tam jel vortex (Tam-Kry), ale s OP se jede HP, tzn Xol-Xal, sutry driv se jel smaragd, ted se jede bariera tzn Ametyst, v bizu podle toho co ti schazi, bud lebky nebo diamanty
    NESS
    NESS --- ---
    Joo merci jsou dost jedno, nic zasadniho ti nepridaji ja mamaa radu suob pac mam rad prehled kde kdo je, reinforcment je meh ale bastion porad dobry
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle mam ja, neni to dokonale ale je to funkcni https://d4builds.gg/builds/f53ba238-dc31-4922-ae08-10cc6a94ecba/?var=0 co je na ekvipu modry stat je co je bis

halava - Ebewaka na 30
    Chesta - armor - HP - defenze skilly pokud nemas defenc skill aspon +2, musis dat 3 ranky do Armored hide, pokud jetam mas muzes tam mit jen 1 a ty dva body presunout do Vigorous
    ruce - dex/hp - AS - Quill, potrebujes dostat AS na 79, pokud nebudes mit as na rukou, musis to mit na prstenu nebo na bou
    kalhoty - armor - HP a rank do basic
    boty rakanoth s ga v reistech, to pokreje vsechny tve resisty
    zbran kepeleke, bis je ga v max reousrcu a dex, mela by byt na 3%, mene nebrat
    Amulet banish, ci vic tim lepe 60 ideal, AS a HP nejvic v tesnem zavesu na core skilly, nejmene potrebny je OP, ale cim vice tim lepe
    ring1 midnigh - 50% idela 47% se jeste da, mene bych nesel - dex a CSC
    ring2 to je tezke AS pokud nemas capnutych 79%, urcite HP a jeste vp ondeli tam bycl resourc generovani idela tak 20%, ale je na to kalkulacka

Break pointy AS - 79%
    Bariera 123%
    resource 245
    generovani resource 100%

zasadni je co nejvice stacku resolve co tam dostanes, chces aspon +6 na kazdem kusu, vic vic tim lepe 2x +6 na ekvipu jecelkove 20 a stim uz se da zit. nepotrebuejs capnuty armory ani resisty, pokud to neni ongoing dmg jsi v suchu, jed te psole do hajzlu, nesta v louzi
    HP cim vice tim lepe dobry je aspon 8K :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Ono tezko linkovat buildy pac to meni pod ruakama, paragony maji stejne pouzij klidne tyhle https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=4 a build ti nakliknu mmnt
    WASQ
    WASQ --- ---
    Těch Kepeleke buildů je koukám děsný množství a pořád se něco mění. Co doporučujete? Mě mojim hrubým sítem vypadl build od Ace. Tyraela nemám, tak asi "casual" se Soulbrandem?

https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/b5738b5c-86b9-4578-8e2a-9dcbdf3dc460?coreTab=assigned-skills&equipmentTab=aspects-and-uniques&variantTab=1
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Už to s těžkým srdcem začnu přehazovat dneska. Vim, že to nebylo silný, ale byl to strašně smooth build. Autopilot k Netflixu. Ani mi nevadilo, že brázdim pit 70 a t4 s odřenýma ušima
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Stejne ma dmg tak max na bezny T4 kontent :-) Nejdriv v pulce tydne a to uz budes mit alta :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tyhle missing sem zacal potkavat uz kolem pit105+.

Ale pokud tam ma resource cost a ne resource generovani tak mu pres midnight nejde pokazde mana do plna ne a pokud se mu rozhodi synchro mezi kritem a OP, tak mu to bude padat do modrych ne? Nebo tech 20% generovani co byvavalo na prstenu nahraje nekde jinde ?

Jako ze resourc costem si zveda velikost resourcu z pohledu kepeleke, jak odava to smysl, ze o co je to mene tak je to vlastne vic.

To sem zvedavej kdy se rozhodnou pro fix, jestli to nechaji do pulky sezony nebo to zariznou driv, uplne mi to pripomina explozivniho bulwark druida, tomu to vydrzelo nekolik sezon :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A mimochodem, ten bug jak ho hraji Cinani, že boss má jen 10 procent HP asi - to se normálně nijak nevyvolává, to se prý stane automaticky od nějakého levelu (někde blízko 150), kde mu prostě přetečou HP! :-) To je boží prostě, pro damage si extra naprogramuješ symbol nekonečna, ale pro HP uděláš funkci, co přeteče max hodnotu.

Podobně na tom budou ty chybějící affixy, na ty jsem narazil už i já kolem 115 někde, ale myslel jsem to je prostě nějaký jeden konkrétní affix, co mu chybí popis. Ale údajně to znamená, že nemají fakt žádný, protože někde něco přeteklo. Název potvory pak vypadá takhle:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam