• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A mimochodem, ten bug jak ho hraji Cinani, že boss má jen 10 procent HP asi - to se normálně nijak nevyvolává, to se prý stane automaticky od nějakého levelu (někde blízko 150), kde mu prostě přetečou HP! :-) To je boží prostě, pro damage si extra naprogramuješ symbol nekonečna, ale pro HP uděláš funkci, co přeteče max hodnotu.

Podobně na tom budou ty chybějící affixy, na ty jsem narazil už i já kolem 115 někde, ale myslel jsem to je prostě nějaký jeden konkrétní affix, co mu chybí popis. Ale údajně to znamená, že nemají fakt žádný, protože někde něco přeteklo. Název potvory pak vypadá takhle:
    WASQ
    WASQ --- ---
    Néééé oni zaříznou one button build. Ach jo, to byla taková pohoda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw Rob tam ma temper resource cost. Jsem myslel je to chyba ze se ukliknul, ale prej vysvetlovaj, ze to je dalsi bug nevysvetlitelnej, ze to masivne zveda damage s kepelekem. To uz je fakt ve stavu, kdy zkousis random veci, jestli se damage nezvetsi 100x treba, protoze casto se to stane... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jako teoreticky je nejlepsi pouzit unikatku na botach pac tam na jedine misto nedostanec stacky resolve, pac tam nenatemperujes defence, bohuzel ty unikatky na botach mi prijdou nejslabsi, fixujes jen rasisty, nebo jeste hur jen resousce generovani, na druhou stranu tam realne muzes natemperovar jen barieru a vortex size/nejake LH CC, takze jediny na co jsou boty dobryje aspekt :-)

Ten soulbrand mi prisel jako rychly fix na zacatku, 60% bariery je lakave, obzvlast kdyz to jeste MWnes, bohuzel HP je fixni ne %. Trebase pletu ale do end game mi to prijde nepouzitelne

Ja zkusim labarovat s helmou, Ebewaka vs normalni helma, uvidim kam se dostanu :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Ja to chci dostat akorat do stavu kdy s tim budu schopnej chodit T4 content. Coz ted bylo trochu paradoxne v pohode s evade a bez sance s Quill Volley. Moc to umiralo. Tak resim co s tim abych se z toho nepotento. Na paragonu 202 je spousta tech boardu ukazana trochu moc optimisticky (ted sem zkusil naklikat ten Casual od Ace.. a dam 126 barrier generation s kamenama a Soulbrandem, ale mam jen 4k life a 1.1% shadow rezist, nez zacnu rerollovat a temperovat... to si necham na vecer)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: vic nez 123 nema smysl delat, protoze nemuzes mit vic bariery nez mas HP.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: jako tam je proste o tom, ze si muzes nechat jen jeden uniq, a je na tobe jestli to bude cepice, chesta nebo kalhoty. Zalezi na tom, co od toho chces dostat. Extremni verze je pak nenechat si nic a nastackovat tak jeste vic resolve. Takze oni realne vsichni hrajou to samy, jen se do toho dostavaji ruznejma zpusobama, a neni snadny rict, ze neco je lepsi, je to otazka toho konkretniho equipu.
    Problem je v tom, ze jakmile to zmenis, tak delas jiny tempery na jinejch vecech, takze je treba se rozhodnout jasne... :-)

Ale na verzi se Soulbrandem jsem nekoukal jeste, to ti uvolni vsechny temper pozice pro barieru, coz muze treba taky byt zajimave.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jel jsem paragony od Aceho, ale jen to jak je ma pospojovane. Rob to ma stejne, jen v jinem poradi. Moje priorita byla spis zivoty (v boji mam s lektvarem 20k HP+20k barieru). Ale myslim, ze AS nody jsem urcite bral vsechny pokud byly pri ceste, budu doufat jsou jeste nejaky dalsi stranou nekde.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DAVIDOWITCH: Jinak nějakou Soulbrand GA s barrier mám v truhle ze včera

No a Barierru mám už asi 170%
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Maxroll je asi nejlepší v tomhle.
    Mě prcá strašně ten Mobalitics na tabletu se strašně blbě přibližuje paragon atd. Navíc to tam všichni klikají a vždy je na max lvlu ten Glyph, takže to mnohdy nefunguje (nemáš 40int např.)
    Jinak já tedy problémy s resistama mám. Mám GA Yen's a stejně nejsem dobrej na T4
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja ted koukam ze Ace v tom casual buildu ma Soulbrand a nema Ebewaka.. to vubec neni prdel dat dohromady tohle koukam :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem šel s kámošema - 2x spirit ale nemají final build
    Proběhl jsem všechny bossy a napadalo toho spoustu, ale ani jeden (jakýkoliv) GA prsten. Všechno GA prsteny ty ostatní. Do toho je jich asi pět a všechny vypadají stejně.
    Kámošoj padl 3x mythic, mě Starless a dalšímu kámošovi taky něco.
    Měl jsem problémy s hides atd., ale bosové jsou na to fakt fajn + whispers (ale běhat Hell + whispery se mi nechce).

Tak dnes pokračování :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja mam GA na AS na banismentu, pak uz mas moznost jen prsten a ruce na obou nemam :-/ hadam ze budu rad pokud se dostanu na pulku. Jako 10% as muzes ziskat jeste pres merci konkretne baba a bloodthirst v reinforcmentu ales 22 sec cd . Add paragony No ja sem 233 a bodu mam malo, jako fakt ze beru nody na resist vsechny a vetsinu na armor :-) Ja teprve plnim spirita a ani ho nemam ful. Jedes paragony z https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=4 nebo z https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/b5738b5c-86b9-4578-8e2a-9dcbdf3dc460?coreTab=paragon-board&equipmentTab=aspects-and-uniques&variantTab=0 nebo odkud ?

Na tohle teoretizovani je D4 totalne zoufale, pokud by sel aspon ten char nejak rozumne exportnou a nedejboze importnout, jako minulou sezonu sem si delal stinove chary v builderu na maxxrollu ale tuhle sezonu na to pecu, ten maxxroll mi prisel co se tyce statu, buffu a dmg nejpresnejsi
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já ho včera poprvé pižlal snad 10min. Té bariéry jsem si nikdy nevšiml, pěkně mě srala :-) ..ale dmg mám malou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako pro me asi nejvetsi problem ted je ten AS, protoze jsem si jistej nemam GA nikde a asi ani masterwork. Na rukavicich ho nemam vubec. Takze budu jako hodne daleko od breakpointu. Ale zase jeho equip, jsem koukal ma vsude 3-4GA co si koupil, ja nemam zajem v D4 tradovat, takze holt musim delat kompromisy. Spis se podivam, jestli neni neco lepsiho v paragonech, protoze tusim mam asi 235 teprve, a uz nemam jako vubec kam davat body! Cast glyphu beres jen kvuli jejich efektu, tj. chces jen presne to mnozstvi co je aktivuje, a v tech ostatnich proste neni tolik mista. Resisty capnuty aniz bych dojel k tem resist nodum kam jsem puvodne miril, armor capnutej aniz bych pobral ty +15 nody co oni berou, proste nic jako.

Fakt mi dost chybi nejakej nastroj jako POB, kde bych si mohl naklikat nejaky neobvykly veci, jestli to treba nevyjde - treba tady jesli by se dalo nasbirat tolik int, abych mohl dropnout jeden temper na barieru, apod.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Oka, napisu vecer :-) diky
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jednu Kepe s max res mám asi hele
    Připomeň se odpoledne
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak snad to bude aspon koukatelne, pouzivam evade na farmu, a kdyz se zadari vypadavaji cele bloky frejmu, ve vysledku nikdy nevis kde jsi a kde budes.
    NESS
    NESS --- ---
    Pro info nova varka fixu a dalsi v zasobe.

Vcera uz semi Varshan zdal fajn a je asi fixnuty, ikdyz to jende ani poznatac te dmg je tolik ze mizi pod ocima

Fixed an issue where Varshan's barrier could have significantly larger values than intended, making him unkillable.

Maji v planu fixnout Evade, jako chvilema je to nehratelne, zalezi jaka mapa a kolik je tam lidi, kdyz se to zacne kousat tak z toho boli i oci

Adam Fletcher

@PezRadar
    Just a quick update on some plans. We will have some additional client patches and hotfixes coming out this week. Some possibly as early as this afternoon/evening. These will hit on some crash related items and some of the hot button items from the weekend.

We also looked at the Spiritborn's Evade cast animations that some are employing in specific builds. This is a bug as the Spiritborn is able to break animation frames during Evade immediately. We will be fixing this so you won't be able to Evade instantly during another one, and instead it will be normalized to the standard Evade cast rate in all situations.

The reason why we are hitting this bug now (and some may have noticed) is that it is currently impairing other players and their experience in-game. We have mentioned before that if a build ends up impacting the experience of others, we may make changes immediately, and this is one of those instances. We expect this change to come in 2.0.3 later this week.

https://x.com/PezRadar/status/1845938130735845465?mx=2

Neco k opalu, je to vic viz https://www.wowhead.com/diablo-4/news/seething-opal-buff-hotfix-incoming-vessel-of-hatred-347995

Don Adams
    @_DonAdams
    Hope everyone's enjoying #Diablo4 Vessel of Hatred and Season 6!

Some clarification on Seething Opals:
    - Fix incoming for a bug that sometimes removes the buff

- While the buff is active, it periodically procs bonus loot and Zakarum Rep from monsters that can drop loot

Don Adams
    @_DonAdams
    - Where monsters don't drop loot (such as The Pit) the procs don't occur. Instead, you get bonus loot and rep (equal to a number of procs) along with the activity rewards. That means slaying a Pit Guardian, slaying the Council in IH, opening the chest in Undercity, etc.

Don Adams
    @_DonAdams
    - We did this to avoid dropping loot into activities where you normally don't need to worry about picking up loot. However, it does make the Opal's effect less visible and is understandably leading to some confusion. We're talking about ways to improve this.

Don Adams
    @_DonAdams
    - The XP bonus is not affected by this. It works everywhere for any monster kill that would normally grant XP.

TL;DR - The Opals are working, but it can be hard to notice in some activities.

Thanks for the feedback and keep an eye out for exciting improvements coming to S6!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    We also looked at the Spiritborn's Evade cast animations that some are employing in specific builds. This is a bug as the Spiritborn is able to break animation frames during Evade immediately. We will be fixing this so you won't be able to Evade instantly during another one, and instead it will be normalized to the standard Evade cast rate in all situations.

To je vtipny, ze nerfujou tohle, co uz lidi opustili kvuli mnohem zabugovanejsim resolve stack buildum... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam