• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no ale finta vypnotu psa pred zaverecnym fajtem a vybrat bonus po jednom bylo prijemne prilepseni :-) hodilo to 3-5K navic :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja vždycky nafarmil jen tak o 5k vic než jsem potřeboval (což je jeden item do rezervy). Na druhou stranu me horda docela jako bavi, tak v nejhorsim ji holt pujdu jen tak no... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je tam i fix na tribute v under city :-) Ja nafarmil jen tech 100K a sem to zase prozral :-)

Blizzard
    Link
    HOTFIX 5 - October 15, 2024 - 2.0.2
    GAME UPDATES
    The following changes have been made for Infernal Hordes chests.
    Chests will no longer disappear and reappear.
    Materials chest will only be operable once.
    Gold chest will only be operable once.
    Developer’s Note: The following changes were implemented to solve an issue where players could continuously use the Infernal Hordes chests by continuously picking up small amounts of Aether.
    BUG FIXES
    Fixed an issue where awards from the Kurast Undercity could be enhanced without consuming a Tribute by dropping it before a party member accepts the vote.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: uz si delam mentalni seznam NM dungu se dverma, pritom v tech starych mapach toho tolik neni jako obcas jo naprd Endless Gates :-) ale to se neda srovnavat se tema novyma v Nahantu, sem si dal za ukol probehnout vsechny nove dungy, tak sem si rikal ze zacnu stema co jsou NM a mam stejny pocit jako kdyz sem behal ty Akaraty, zmar a marnost :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Akurvaa, taky jsem byl linej :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The following changes have been made for Infernal Hordes chests.
    :greenarrow: Chests will no longer disappear and reappear.
    :greenarrow: Materials chest will only be operable once.
    :greenarrow: Gold chest will only be operable once.

Jsem si mel nafarmit vic :-) Ale byl jsem linej no. Pritom se to super behalo pri koukani na televizi.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nemá někdo Coldclip aspekt na něčem? Nenatočím to nijak ani za boha a bez toho mi to nebude fungovat :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: proto si předělávám rogunu ze spinu na něco jiného. Tohle mě fakt točí
    NESS
    NESS --- ---
    NM dungng Murming spiral delal nejaky sadista, jedu to s evade a co dva metry jsou tam dvere, na ktere se musi kliknout pockat az se otevrou a pak pokracovat, totalni demence, bud at je udelaji ze jdou rozmlatit nebo at se na to vykaslou.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    WASQ: to nic moc teda. Chci svůj auction house. Holt si to výběhám a pak stejně vyjde Factorio. Díky klukům tady mám teď Quill co umí T4, pomohly jak rady tak věcné dary. Zjistil sem že těch 123 je optimální ale narozdíl od toho resource generate to funguje i když to není přesně, jen to není optimální. To dost pomohlo. Taky sem prostě vymasterworkoval co šlo. Ono i bez těch critu to umí dost pomoc třeba s health. Ještě bych rád ulovil některý z těch dobrých run na generování, zkusil pustnout pit někam k té 100ce a bude hotovo.
    NESS
    NESS --- ---
    Do tahnul sem prvni glyph na 100 a je to jak psal Evilmind, od 92 je jedno jakou pitu jedes to je posledni kde to je na 90%, na 93+ uz to je az do 100vky 70%, 91% je posledni lozena na 100%.

Tzn v zajmu rychlosti je lepsi to dojet v pit100, pro levleni glyphu je cokoliv vic zbytecne.
    WASQ
    WASQ --- ---
    DAVIDOWITCH: příčetně moc ne, ale diablo.trade
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jak se dá nějak příčetně tradovat? Chybí mi Auction House, fakt že jo. Nevím co má smysl listovat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trade mě tuhle sezónu moc nebaví. Radši klikám, když mám čas :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Tak ty ses klasicky zase uplne jinde nez zbytek populace (az na tradera Molocha ) :-D Ja se placam kolem 6k HP a jsem rad, ale je fakt, ze mi chybi tuna paragonu a gear je taky takovej meh a do min maxu mam daleko, ale i tak to funguje fakt pekne :-)

Uplne se bojim, jestli me v prubehu sezony napadne zkusit jinou postavu, ze to bude strasnej pruser :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam treba 20k HP (s lektvarem), kdyz nemackam nic na startu T4 Duriela tak mi da tak za tretinu, ale pak uz nezije... Takze je to single button build v podstate! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Delas to dobre, full piano :-) jako co je moznesi nechat v zaloze je Armored, jako na vysekavani nebo kdyz ti poklesnou stacky, jinak huntera jedes porad jak je mozny ho dat, Ravagera to same. Vortex taky, Scorge nechvam vlastne taky bezet porad.

Nejlepe skocis huntera stahnes vortexem a zasolis Quilem a zbytek rozezenes scourgem abys to zase stahnul vortexem, nasledne hunterem muzes skocit dal :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tyjo, ja teda nevim, ale pokud chci, aby to slapalo, tak musim macka vse. Armored hide na doplnovani stacku Resolve, The hunter na doplnovani Ferocity, Ravager (jasne, tady krome bossu staci jednou za cas), co se da vynechat je scourge a Vortex, ale... Nebo delam neco blbe?
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: da se to hrat i na vyssich obtiznostech total lazy, jsi defakto nesmrtelny jediny co te dostane je nahodne IK ale to bylo spis u bossu Vasrhan Grigo Andy Duriel, proste prd a jsi pryc a nevis proc. ale s 5K+ HP uz by se to nemelo stat, pak je treba koukat na jedy a podob co nejde pres DR, mas defakto vsechno DR z stacku resolve, mas 100% block chance, mas pasivni dodge chance
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: proste mackas vse na CD a vic neresis :-D Nicmene k plny funkcnosti buildu potrebujes vsechny tlacitka. Teoreticky se da vynechat vortex (na nizky obtiznosti), ale jinak ti vse boostuje tvuj dmg. Na vylozene low content se to da hrat dvoutlacitkove, ale je to nuda :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam