• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Mne tak napadlo, vyplatí se pro lepší a rychlejší exp gain chodit vyšší pit? Chodím 115pit za 3,5min ale nevim, jestli se vyplatí chodit vyšší nebo je tam xp cap? Nasel sem různé názory… mam momentálně 265 para a sere me ze ty xp lezou nejlíp jenom v pitu. Přiznám se, ze sem byl línej to měřit nějak sám, tak treba někdo jste to uz řešil. Díky
    NESS
    NESS --- ---
    Tak barb se nove uz propracoval do Pit112 sice to skoro nestihul https://www.youtube.com/watch?v=rIz0yUPTBkM ale i tak pekny vykon, gratulujeme a posilame klicenku :-)

https://helltides.com/pit
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja ty glyphy na svem testovacim charu zacal levlit tak nejak plostne, jedu to jen na 46 tzn pit 65, najel sem tam glyphy na na ruzne varianty quill, crushing hand a prihodil i ToD, je to char co ma Evade, tazke tam jsou i glyphy jako Jagged Plume, tzn sem pripraven na ruzne twisty co zase v mete prinesou :-)

Jinak to video, Rob uz je zase modu, "nemam az tak dobry ekvip", mohlo by to byt lepsi a pak pri hre tam vidis ze ma aktivnich 41 stacku resolve :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pro me nejvic zradny okamzik je start, kdy obcas jsou potvory blizko a nejaka zlomyslne streli offscreen do leechovaneho, a okrade te o jeden glyph gain... :-)

Kruh nevim, jsem ani nezkousel jeste kam jde pushnout ten vcerejsi build - ale je pravda, ze ty Ace glyphy me tam serou docela, tak mozna tohle bude davat vetsi smysl... :-) Mi prijde jako hroznej waste kdyz mas tunu bodu, ale vezmes glyph jen aby boostnul 1 rare node, nebo abys ziskal +15 statu co nepotrebujes.

Jo a vyresil jsem zahadu resistu, buhviproc me hra pri nejakem update prepnula do nejaky pre-torment obtiznosti, nechapu jak, a jelikoz chodim jenom Pity ted, tak jsems i toho nevsimnul. Takze ve skutecnosti celou dobu beham ty 130 Pit s resistama asi kolem -30, tj. vlastne je to dobry, vim ze do nich nemusim investovat vubec nic, kdyz to nevadilo kdyz jsem to nevedel... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jj, uz mam dva odchovance skzr pitu, jediny zradny okamzik je pak ten boss, musi se stebou portnou, nemusi chodit k bossu staci stat pred "dverma", jinak ty expy za bosse nedostane a ze jich je hodne :-)

Rychlejsi to je, ja davam pit65 za cca 1:30, na druhou stranu ty kesky stejne mas a je dost jedno s kym to otevres, pac mainovy to zas tolik expu neprida aby te to muselo trapit.

BTW co rikas na nove meta s kruhem ? https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=7 https://www.youtube.com/watch?v=-a-GAoTaGgE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako je to dobry kdyz jsi ciste solo. Jinak se proste s lvl 1 priserek ke kamosovi do Pitu - tusim prvni pit mu dal 40 levelu, a celkem jich staci asi jen 5-6 aby se dostal na 60. Docela bych i veril, ze to je rychlejsi nez whisp cache, pokud tam zapocitas i to, jak dlouho ti je trva nasbirat...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to je acc bound? kua to mne nikdy nenapadlo :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jako za me je lepsi nez to tahle sazet najedou a zasirat si truhlu, je to delat prubezne, nabrat 5 kesek prelognout , nechat otevrit altem, prelognout. Vyfarmit si alta do zasoby a az prijde chut tak ho rozjet.
    NESS
    NESS --- ---
    tldr - whisper kesy na mainu instant leveling na altu

World record boost, level 1 to 57 in 10 seconds!
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1g5bhhn/world_record_boost_level_1_to_57_in_10_seconds/?rdt=61346
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hilt a whispery mi prijdou meh celkem.. vcera t2 gold greater a 7mil. Zatim u mne vedou nepochopitelne nm dungy na todle.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Hlt, whispery, bossing, pry urcite dungy.
    Za me jsou nerychljesi rotace u bossu v grupe, solo hodne rychly char v hlt kdy ten full invent naberes v radu minut.
    Narazove jde udelat hodne whisperu najednou, nejlepe tech nejdrazsich nejrychlejsich, neni problem udelat 3-4 kesky za sebou skoro hned, 2x pvp zona (abomina+vyprani) to mas skoro 2 kesky, Marena v hlt, pak aktualni boss nebo aktivita, pokud tam je treba undercity tak to je taky rychle
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    hele nejaky tip jak nejlepe farmit goldy? furt mam hovno a v tradu se miha itemama co bych rad.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Už tu dlouho nebylo... :-) Plus jinde někdo popisuje srandovní dupe exploit, kdy ten duplikovanej item jde tradenout, ale novému majiteli zmizi pak z inventáře.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1g4y0fm/blizzard_should_temporarily_shut_down_trading/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: jak lentilky. Lehce nafarmíš další
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Má cenu nějak šetřit opály během levelování nebo to prostě chroupat jak lentilky?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja nasel rukavice tak jsem si rikal to prehazim. Nejdu teda do toho resilient bonusu, minimalne ne dokud nedropnu neco, co by se vyplatilo precraftit. Co nechapu je jeho posedlost resistama. Ja nenosim ty resist boty, uz jsem je mel jen na cepici ale koukal jsem je nepotrebuju tak jsem to pretocil na +resource (takze mam 275 i s level 1 glyphem), furt jsem v pohode cap. A on na tech paragonech jede jeste asi na 3 ruzny shluky resist nodu! :-) To zkusim naexpit ty 3 nove glyphy glyphy a uvidime, naprat body jen tam kde.

Jinak test run pit100, s lvl 1 glyphama a 30 nerozdelenejma bodama, minimalne o minutu rychlejsi nez ta predchozi verze. To pude! :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ja mam na rukach akorat core skill, stejne. :-D
    Zkusil sem to prohodit a vic umiram mi prijde. Mozna sem si nekde rozesral breakpoint na midnight, casto mi prijde ze to necritne. (A nemam teda 240 resource, coz je dost problem). Asi uz to necham plavat ale. Cistil sem s Quillem celkem v klidu 85 a to mi ke stesti staci :-D
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: i na te top je rozdil jen v rukou podle pouziteho skillu jsou tam ranky
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Chapu dobre ze pro nejaky takovy ty vic relaxed varianty.. se mezi Aceovym Quill a Gorilla buildem realne nemeni equip?
    NESS
    NESS --- ---
    BTW nevim jestli to tam nekde padlo ale pry se ma s timhle patchem uvolnit i Shroud of False Death, v patch notes o tom neni ani carka (je tam jen 2x fix), Rob to ale zminoval, posledni ofiko info co sem zaznamenal ze to pri startu vypnuli spolecne s Azurewrath a Frostburn.

Je dost mozne ze az bude Shroud of False Death zase ve hre tak ho pouzijou na aktualnim buildu spirit borny, +1 do pasivek je neskutecne silne. Ja sem si chtel zahrat stealth nekro miniona, mam ho vymysleneho ale bez tyhle chesty to nejde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam