Tak sem ten Evade optimalizoval (podle sveho ekvipu), ne teda uplne, mam tam par mezer, ale Pit100 pod 5 minut, glyphy sem diky tomu nabehal na 100 pomerne svizne. Dava to ted max 10 miliard jednim perem, ale spis tak kolem 4-6 na tech 10 musi byt vsechny buffy na maxu. HP to ma s lekvarem a v boji 30K a uplne nesmyslne defenze, trvale 100% block chance, trvale unstopable, dodge si teda nepamatuju ale bude nekde kolem 80%+ pri Evade, na liste conterattack tzn dodge all attack at will. Ma to trvale plny stit a jako bonus to po 2 sec pada do stealthu.
Ten counter attack je spis mrtvy skill, dekasovany na pasivnich x30% krit dmg, stejne tak Thunderspike je jen na liste a nemacka se, co se ale macka trvale je zbytek.
Ma to trvale beziciho Devourera, armorhide, reavangera, scourge a evade takze hodne slusne piano.
Na bezny kontent staci nahodit jednou armorhide a jet evade, max co 15 sec devourer. Pokud se ukazde nejaky tezsi kontent prejit do full piana, kdo ma rad svou klavesnici tak at to ani nezkousi :-)))
Uprime sem zvedav na PVP, zatim mam 2 obrane killy, ale prepokaldam ze pokud me neoneshotnou tak asi smolik, jedinou sanci vidim v nejakych plosnych vecech jako jed na podlaze nebo firewally, nebo mozna auto aiming skilly, nebo neco hodne plosneho, no sem zvedav cim me prekvapi :-)
Koukam ze na
https://maxroll.gg/d4/build-guides/evade-spiritborn-build-guide uz vyhodili Soar i z toho mythic setu, jako to je jedine co je trosku na prd, ja ho taky v zajmu dmg odstranil, ale teleport se hodil