• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Spiritborna ? Podle dropu rukou, pokud dropnes core skill tak je to uplne jedno jestli quill tak quill, pokud handu tak handu , ale asi nejvic dava quill

Uplny start neco na pomezi mezi evade a quillem, , tzn quill s orlem v prvnim domu. Pak zalezi jak rychle se ti povede ziskat kepeleke+midnight, pak uz je uplne jedno jestli hrajes quill,crush handu, rake, payback atd.. Roll u kelepele rozhodujici neni, u midnight to musi byt aspon 40+ spis 47+. Ebewaka neni nutna je to jen bonus To same Banish

Druha moznost je dropnout Sepazontec, ten ti staci jediny, na rolu a ilvl nezalezi, da se dropnout i z sezonich kesek. Pokud mas kliku tak full evad i mizerny Sepazomn te vyvezel az na T1 a dal, Loyality mantle neni treba je to jen bonus, ale co se ti bude hodit je Rakanoth, nebo Yen, aby ti to caplo resisty, Tesset je teoreticky taky moznost ikdyz horsi

Ja i na HC jedu dualne Evade + neco s kepeleke (ted Quill), Evad je nejlespis speed farmer, ale bojuje s bossama tam je lepsi kepeleke.
    Mel sem kliku a na 46lvl sem dropnul Sepazona a dojel tim az k T1 bossum dokud se mi nepovedlo z Griga vyfarmit midnight z dur/andy kepeleke, pak uz jen besta na ebewaku a sme doma.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Hele, jaky core na hc na spirita, ten quill? Mne se libi crushing hands ale vis jak je to s melee?! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jj presne, tak tady budu souhlasit s croonem, ze je to myma rukama :D ja dycky jedu kaboom a nejaky duplicity nebo nosit na charu minimum, to neresim. Takze je to rukama :D
    NESS
    NESS --- ---
    NARKOTIX: Bohuzel s runama me na HC drzej pekne zkratka, zatim sen nedropnul ani Que

LIQUIDFREAK: Ta zmena se sdilenyma paragonama je dost super, kdyz te killnou tak prijdes jen o veci a glyphy, ale level ti zustane. Paralalelne levlim zakladni chary (1-60) do zasoby pres whispery, odkladam duplicitni vybavu a na hranem charu mam klasicky jen 2 lekvary, 2 opaly, 1 svitek a par klicu, tak az to prijde jen preskocim.

Minulou sezonu sem odehral s cistym stitem zadna 100vka mi nechcipla, myslim ze jedna 34 a jeste k tomu na blbost. To tuhle sezonu nehrozi a neni otazkou jestli ale kdy :-)
    Zatim to podle SC vypada ze Andy je neproblemovejsi boss, nejenom ze nejde oneshotnout, ma 3 sloupkovou mechaniku a nejak divne bugnute plameny na podlaze, ta psychic storma se zda byt uz oka. Nesmrtelny varshan je fixnuty a Ice beasta sice bugnuta, ale prinejhorsim jen neprileti. Pita se zda byt taky oka, jak bylo minou sezonu last breath IK, tak to se zda u taky neni.

Jo jen ty pevnosti sem prechvalil, minimalne temple of rot je stale bugnuty, pokud ty oznacene elity vysmazis moc rychle, nespawnou se vsechny a neotevre se boss room
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Mě Ripnul Spiritborn po 35 hodinách, ale teď jsem vlastně rád, protože jsem se dostal k Rogue a ta mě baví daleko víc 🙂
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    NARKOTIX: Jo hraju jedine HC, ale Bac Yom nemam :) Minulej char jsem RIPnul potom co to crashlo, jestli takhle RIPnu jeste jeden tak si dam asi dlouhou pauzu...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Tady někdo taky hraje HC? :-) Nemáte někdo Bac Yom runy? Já hraju převážně sólo a obávám se že mi to nikdy nepadne 😄
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: ale hovno, dyk sem hc hraval vic jak ty tak moc nesejckuj woe :D laguje mi ted brutalne i wowko a vicemene secko od blizzu. Vis ze maj anniversary, zkus lognout a uvidis sam ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: to jsou levy ruce kamo :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hc jo? ty mas teda nervy, mne blizzard sluzby laguji jak sfin v posledni dobe,takze ne diky ale radeji knihu! :D gl
    NESS
    NESS --- ---
    Nekdo na HC boss rota ?
    NESS
    NESS --- ---
    https://www.icy-veins.com/d4/news/lesser-affixes-sub-minimum-numbers-on-items-in-season-6/ Neco podobnyho sem vcera videl na HC kde jsem dropnul na itemu 0 life per 5sec, rozmezi bylo 0-1
    NESS
    NESS --- ---
    Nejaky kosmetiky zdarma na helloweena + Meat or Treat

Diablo 4 Halloween Event Announced - Free Mounts & Trophies, Meat or Treat Event - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-halloween-event-announced-free-mounts-and-trophies-meat-or-treat-event-348687
    DWAY
    DWAY --- ---
    stejne sem si ji chtel oblect. Ma prvni, i kdyz neni do buildu
    NESS
    NESS --- ---
    DWAY: Uberu neprodas, je vazana na ucet, navic neni s max life:-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NESS: sem mel asi prodat a ne nasadit co? :-D

NESS
    NESS --- ---
    DWAY: Players will be able to craft the Shroud of False Death, Mythic Unique at the Jeweler in exchange for 2 Resplendent Sparks, 6 Bac, 6 Kry, and 6 Moni Runes.
    DWAY
    DWAY --- ---
    K cemu jsou moni runy? To vsichni nakupuji ve velkem
    NESS
    NESS --- ---
    HOTFIX 3 - October 21, 2024 - 2.0.3
    Game Updates
    Acquisition rates for Rawhide and Iron Chunks has been increased.
    Increased material gains from Seething Opal rewards.
    Bug Fixes
    Fixed an issue where Pit Experience could be gained by completing Cellars while one player was in an active Pit run.
    NESS
    NESS --- ---
    V pvp se to ukazalo jako neskutecny cheesing, jedu to bez krve a lovim krvave, nejdriv si najdou oni me pak si je lovim jak vylezou z mesta a pak to vetsinou vzdavaji, bud to je neco se shraoudem jako ze stelth ambus, nebo nejake verze op, na 100% spirit bornove
    NESS
    NESS --- ---
    Ja myslel ze dodge je taky caplej na 100% a evidetne neni, 221% dodge chance a neni to malo Antone Pavlovici ? :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam