• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Trosku zaflexim :-) solo sc T4

NESS
    NESS --- ---
    Jako co se HC musi nechat je ze si muzes vetsinu atrakci zkusit solo, ted jsem dal solo Avarice, pravda jen na T2 ale i tak pulky pevne stazene, nastesti jak je tam clovek sam tak to vubec nelaguje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: Já jsem spíš linej to hledat a radši hraju než furt někde překlikávat na web. Paragony taky dávám tak po 30 abych se podíval co a kam
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: kdybys neznal a nevěděl co z koho padá :-)

Diablo 4 Unique Loot Tables
    https://diablo4.life/database/unique-loot-tables
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Tuhle sezónu si po tom co Blizz hru trochu stabilizoval docela užívám a konečně u ní vydržím i celý večer, předtím jsem po hodině znuděně vypínal. Příběhová linie fajn, obtížnost se dá škálovat daleko lépe než předtím, spiritborn zábavný. Plno věcí jsem doteď úplně nepochopil (k čemu je třeba ten Kurast Temple nebo jak se to jmenuje) a hraju to spíš náhodně než nějak cíleně, ale to se časem projasní. Včera jsem se třeba naučil po asi 25 runech že Kepeleke z Grigoira asi fakt nepadá 😀
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: hlavní linku a fialové questy. Vedlejší ne :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    V souvislosti s questama musím říct že se mi libi ten systém obtížnosti a odemykání přes PiT. Díky tomu ty questy pro mě měly i nějakou zábavu/challenge v sobě. Vždycky jak to začlo být moc lehké tak jsem počkal jak budu na novém tormentu a pokračoval tam. Kampaň jsem dohrál na T3 a zbytek na T4 :-) ...bez capnutych rezistu to bylo daleko zábavnější :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: Pokud ti schazely ty za archiva tak se koukni do challenge, sekce kvesty, jinak probezne hledej, nejake jsou docela schovane, ja sem na 32/35, ale podle netu to nekdo dal i na 34/35 a vyjmecne i plnych 35, nektery ty kvesty jsou schovane ze je neuvidis na mape ale musis vlezt treba do chatrce a promluvit si s otravenym clovekem, pak se to pusti to je ten kvest jak baba pestuje kytky v zivych lidech :-)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    NESS: questy mám 31/35 tak mám ještě hledat nebo už mi to nezapočítalo nějaký?
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by mel nekdo pnuti si udelat v Nahantu vsechny kvesty tak je sice dokocnite ale nezapocitaji se, konkretne linie Fatal harvest a kvest Appeal of Faith Quest je bugnuty stejne jako linie Coiling fate a kvest Everything Old. Tzn dodelat Nahantu folk hero je pomerne nemozne

Stejne tak je bugnuty field of giants delver, dungy sice splinite, aspekty se vam nactou ale smolik archiv ne, tam je reseni ro udelat na hc, pokud se vam to bugne na sc a obracene, treti pokus bohuzel neni.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Urny no 🤣
    NESS
    NESS --- ---
    Aha tak se to jmenuje season blessing :-)

NESS
    NESS --- ---
    vlastne na bleasingy neni journey, ani nevim jak se to jmenuje, ta smeska s kosmetikama
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: prvni musis po zalozeni HC charu je rozdelit seasson blesingy co mas za season journey. journey plnis za SC/HC naraz, ale rozdelit blesing je treba samostatne ale to bylo i v minulych sezonach.

Co me prekvapilo jsou dostupny mercove, pokud je mas na SC tak je budes mit rovnou i na hc, nemusis delat ty jejich kvesty, staci skocit do Denu a pridat si hlavniho a reinforcera, jako musis si je vylevlit, zacinaji na 1lvl, ale nemusi je nabirat. Pak vrele doporucuju udelat podruhe celou novou kampan, je to oser, ale jde to celkem rychle, je za to archiv a dava to hodne expu takze to zase skoncis nekde na 56-58 lvl, pak udelat v novem regionu na plno renowny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Diky. A kdyz uz si zminil sezonni veci, sezonu mam hotovou, dostanes nejak ty veci i v hc? Ci kdyz uz mas vybrano, tak mas smulu?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Spiritborna ? Podle dropu rukou, pokud dropnes core skill tak je to uplne jedno jestli quill tak quill, pokud handu tak handu , ale asi nejvic dava quill

Uplny start neco na pomezi mezi evade a quillem, , tzn quill s orlem v prvnim domu. Pak zalezi jak rychle se ti povede ziskat kepeleke+midnight, pak uz je uplne jedno jestli hrajes quill,crush handu, rake, payback atd.. Roll u kelepele rozhodujici neni, u midnight to musi byt aspon 40+ spis 47+. Ebewaka neni nutna je to jen bonus To same Banish

Druha moznost je dropnout Sepazontec, ten ti staci jediny, na rolu a ilvl nezalezi, da se dropnout i z sezonich kesek. Pokud mas kliku tak full evad i mizerny Sepazomn te vyvezel az na T1 a dal, Loyality mantle neni treba je to jen bonus, ale co se ti bude hodit je Rakanoth, nebo Yen, aby ti to caplo resisty, Tesset je teoreticky taky moznost ikdyz horsi

Ja i na HC jedu dualne Evade + neco s kepeleke (ted Quill), Evad je nejlespis speed farmer, ale bojuje s bossama tam je lepsi kepeleke.
    Mel sem kliku a na 46lvl sem dropnul Sepazona a dojel tim az k T1 bossum dokud se mi nepovedlo z Griga vyfarmit midnight z dur/andy kepeleke, pak uz jen besta na ebewaku a sme doma.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Hele, jaky core na hc na spirita, ten quill? Mne se libi crushing hands ale vis jak je to s melee?! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jj presne, tak tady budu souhlasit s croonem, ze je to myma rukama :D ja dycky jedu kaboom a nejaky duplicity nebo nosit na charu minimum, to neresim. Takze je to rukama :D
    NESS
    NESS --- ---
    NARKOTIX: Bohuzel s runama me na HC drzej pekne zkratka, zatim sen nedropnul ani Que

LIQUIDFREAK: Ta zmena se sdilenyma paragonama je dost super, kdyz te killnou tak prijdes jen o veci a glyphy, ale level ti zustane. Paralalelne levlim zakladni chary (1-60) do zasoby pres whispery, odkladam duplicitni vybavu a na hranem charu mam klasicky jen 2 lekvary, 2 opaly, 1 svitek a par klicu, tak az to prijde jen preskocim.

Minulou sezonu sem odehral s cistym stitem zadna 100vka mi nechcipla, myslim ze jedna 34 a jeste k tomu na blbost. To tuhle sezonu nehrozi a neni otazkou jestli ale kdy :-)
    Zatim to podle SC vypada ze Andy je neproblemovejsi boss, nejenom ze nejde oneshotnout, ma 3 sloupkovou mechaniku a nejak divne bugnute plameny na podlaze, ta psychic storma se zda byt uz oka. Nesmrtelny varshan je fixnuty a Ice beasta sice bugnuta, ale prinejhorsim jen neprileti. Pita se zda byt taky oka, jak bylo minou sezonu last breath IK, tak to se zda u taky neni.

Jo jen ty pevnosti sem prechvalil, minimalne temple of rot je stale bugnuty, pokud ty oznacene elity vysmazis moc rychle, nespawnou se vsechny a neotevre se boss room
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Mě Ripnul Spiritborn po 35 hodinách, ale teď jsem vlastně rád, protože jsem se dostal k Rogue a ta mě baví daleko víc 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam