LIQUIDFREAK: Spiritborna ? Podle dropu rukou, pokud dropnes core skill tak je to uplne jedno jestli quill tak quill, pokud handu tak handu , ale asi nejvic dava quill
Uplny start neco na pomezi mezi evade a quillem, , tzn quill s orlem v prvnim domu. Pak zalezi jak rychle se ti povede ziskat kepeleke+midnight, pak uz je uplne jedno jestli hrajes quill,crush handu, rake, payback atd.. Roll u kelepele rozhodujici neni, u midnight to musi byt aspon 40+ spis 47+. Ebewaka neni nutna je to jen bonus To same Banish
Druha moznost je dropnout Sepazontec, ten ti staci jediny, na rolu a ilvl nezalezi, da se dropnout i z sezonich kesek. Pokud mas kliku tak full evad i mizerny Sepazomn te vyvezel az na T1 a dal, Loyality mantle neni treba je to jen bonus, ale co se ti bude hodit je Rakanoth, nebo Yen, aby ti to caplo resisty, Tesset je teoreticky taky moznost ikdyz horsi
Ja i na HC jedu dualne Evade + neco s kepeleke (ted Quill), Evad je nejlespis speed farmer, ale bojuje s bossama tam je lepsi kepeleke.
Mel sem kliku a na 46lvl sem dropnul Sepazona a dojel tim az k T1 bossum dokud se mi nepovedlo z Griga vyfarmit midnight z dur/andy kepeleke, pak uz jen besta na ebewaku a sme doma.