• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: jako fragmenty zvednute, ale run se na jednu hromadu vejde jen 100, tzn to do inventu nedas naraz ani kdyby ses po..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: dela to vsude, v tom hc se pak clovek citi bezpecneji :D resp, kazda zmena zony a nova banda mobek tam, tak to udela :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak fix na padani, pokud to nekoho potkalo, ten patch potrebuje patch :-)

Game crashes on first mob pull in Pit - #128 by PezRadar - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/game-crashes-on-first-mob-pull-in-pit/203363/128
    NESS
    NESS --- ---
    Jo ty fragmenty jsou dobry, konecne je videt loot, jinak kvest line Fatal harvest a Coiling Fate a tim padem ani Nahantu folk Hero fixnute nejsou
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo mel problem s archivem "field of giants delver", tak je to tim ze jste rozlozili predmet stimhle aspektem driv nez ste udelali ty dungy, tzn z dungu ten aspekt uz nedostanete a archiv nebude, resenim je udelat hc char kde to jeste nemate, pokud to poserete i na hc, tak treti a ctvrta moznost je eter sc a hc, tam to 100% nemate, bohuzel char zminulych sezon nejde pouzit pac nemate otevreny region pac pribeh, tzn zalozit uplne novy eter char s preskocenim vsech pribehu a voala staci udelat ty dungy v eteru s novym charem a archiv je na svete. Prave vyzkouseno, uspesne sem to posral jak na sc tak na hc, rozlozil sem tam behem pribenu asi nejaky predmet s temahle apsektama a pak uz nebyla sance to udelat.

Blizz zase boduje :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Moc dobrou praci stim shroudem neudelali, utok na merce prerusi stealth charu, funguje to leda v parte kdyz merc neni nebo kdyz ho clovek vykopne a necha jen reinforcera. Na to ze shroud pustili az s odkladem tak bych cekal ze tohle maji posefovane.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak cca3-4pita 1 glyph, jako zdroj se to neda moc pouzit, jako zkusil sem to a sice spirita sem dropnul uz v druhe pite, ale pak uplne sucho, jeste mi schazi 8 glyphu z toho 2 co potrebuju a mezitim jsem levli ty co sem uz sem dropnul a Headhunter 86 - spirit 86 - hubris 46, schazi coloss a fulmi asi lepsi do pity lezt uz s glyphama nez obracene
    NESS
    NESS --- ---
    Jak nekdo nekde sliboval ze pita bude dropovat i glyphy tak fakt ne, ale potesujici je ze uplny SB novorozenec co nikdy nebyl z mesta venku s nahozenym gearem pit100 za 6 minut absolutne bez glyphu, vzal sem tu pit100 jako otevirak na T4, trosku smutne ze ty glyphy musim jit nekam farmit misto abych jen blastil pitu
    NESS
    NESS --- ---
    Trosku zaflexim :-) solo sc T4

NESS
    NESS --- ---
    Jako co se HC musi nechat je ze si muzes vetsinu atrakci zkusit solo, ted jsem dal solo Avarice, pravda jen na T2 ale i tak pulky pevne stazene, nastesti jak je tam clovek sam tak to vubec nelaguje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: Já jsem spíš linej to hledat a radši hraju než furt někde překlikávat na web. Paragony taky dávám tak po 30 abych se podíval co a kam
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: kdybys neznal a nevěděl co z koho padá :-)

Diablo 4 Unique Loot Tables
    https://diablo4.life/database/unique-loot-tables
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Tuhle sezónu si po tom co Blizz hru trochu stabilizoval docela užívám a konečně u ní vydržím i celý večer, předtím jsem po hodině znuděně vypínal. Příběhová linie fajn, obtížnost se dá škálovat daleko lépe než předtím, spiritborn zábavný. Plno věcí jsem doteď úplně nepochopil (k čemu je třeba ten Kurast Temple nebo jak se to jmenuje) a hraju to spíš náhodně než nějak cíleně, ale to se časem projasní. Včera jsem se třeba naučil po asi 25 runech že Kepeleke z Grigoira asi fakt nepadá 😀
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: hlavní linku a fialové questy. Vedlejší ne :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    V souvislosti s questama musím říct že se mi libi ten systém obtížnosti a odemykání přes PiT. Díky tomu ty questy pro mě měly i nějakou zábavu/challenge v sobě. Vždycky jak to začlo být moc lehké tak jsem počkal jak budu na novém tormentu a pokračoval tam. Kampaň jsem dohrál na T3 a zbytek na T4 :-) ...bez capnutych rezistu to bylo daleko zábavnější :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: Pokud ti schazely ty za archiva tak se koukni do challenge, sekce kvesty, jinak probezne hledej, nejake jsou docela schovane, ja sem na 32/35, ale podle netu to nekdo dal i na 34/35 a vyjmecne i plnych 35, nektery ty kvesty jsou schovane ze je neuvidis na mape ale musis vlezt treba do chatrce a promluvit si s otravenym clovekem, pak se to pusti to je ten kvest jak baba pestuje kytky v zivych lidech :-)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    NESS: questy mám 31/35 tak mám ještě hledat nebo už mi to nezapočítalo nějaký?
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by mel nekdo pnuti si udelat v Nahantu vsechny kvesty tak je sice dokocnite ale nezapocitaji se, konkretne linie Fatal harvest a kvest Appeal of Faith Quest je bugnuty stejne jako linie Coiling fate a kvest Everything Old. Tzn dodelat Nahantu folk hero je pomerne nemozne

Stejne tak je bugnuty field of giants delver, dungy sice splinite, aspekty se vam nactou ale smolik archiv ne, tam je reseni ro udelat na hc, pokud se vam to bugne na sc a obracene, treti pokus bohuzel neni.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Urny no 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam