• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Vtipne je, že včera večer jsme běhali Duriel, Andy a za těch asi 30 běhu jsem měl dvě Mythic a pak jsem si dal ještě solo asi 8x Grigoira a vypadli další dva Mythic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Evade po "nerfu" :-) Trilion neni problem

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mno tak sc hotovo, ted jeste hc

VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: o té liště vím, ale přijde mi že s objevením bosse nemá vůbec souvislost, zkusím to víc pozorovat.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: pro mě je motivace hrát dal že mi roste paragon. U toho zkusím i nějaký push pit. Což moc vysoký nebude :-) Jak dojedu paragon pointy tak jenom farmit abych zkusil něco pushnout mě nenaplňuje :-) ...přitom by mi stačilo aby tam byl nějaký pseudo paragon point kdy by člověk dával nicotné body třeba do existujících nodu atd. Ale to ještě pár sezón potrvá :-)

Jaká je aktuálně farmíci smyčka teďka když už máš paragony? Hordy + undercity + bossové na masterwork a věci s co nejvíc GA?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: vpravo nahoře je lišta kterou zabíjením zaplňuješ a když je plná tak to vyvolá portál k bossovi. Zároveň je na ní i timer co musíš předběhnout. A jestli můžeš do L2 musíš podle toho kolik máš splněno tak nějak odhadnout
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi blbej dotaz, ale nedá se nějak v Pitu poznat kolik mi toho ještě chybí k vyvolání guardiana a jestli už případně můžu přejít do l2? Už jsem se několikrát vracel z l2 zpátky do l1, protože tam už nic nebylo a portál nikde
    NESS
    NESS --- ---
    osobacek

NESS
    NESS --- ---
    Pokud budete chodit Johnnieho Walkera tak butcher je jedn z random eventu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Jo no, to je pravda. bejvavali mnohem castejs.. Ted je to ultra rare :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ještě jsem nepotkal ani normálního, už mám dojem že ve hře ani není
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co jinak rikate na fire butchera? Mne prijde slabsi jak normal verze .D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: ja mysim ze u nas asi nikdo :D Zkus hc, ja prekvapive na 60ce, para 90 :D t1 zatim teda
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dotaz. Budete někdo pushovat P300 (Trik se nepočítá!)? P300 je pure grind a pro to nevidim žádnou motivaci, tak nevim, jestli to zas nezapnout až příští sezónu.
    NESS
    NESS --- ---
    Ja to mam az prekvapive stabilni, potom co sem zvednul grafiku z rx 5700xt na rx 7900xtx a tim se dostal z 8GB vram na 24GB sem se zbavil defakto vsech lagu jako samo v mistech kde to je na strane serveru ala eventy jako WB, tam holt smula. Co sem v prubehu casu vysledoval tak za vetsinu lagu u me byl memory leak u vramky, sice ne tak brutalni jako pri prvnim spustenim ,ale porad tam byl a asi i je.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mě to po patchi naopak padat úplně přestalo, ale v situaci kdy hra předtím spadla se teď objeví lag na klidně 20-30s, typicky 5-10s, což většinou znamená smrt. Hra v tu dobu intenzivně hrabe po disku a swapuje, i když má většinou kolem 16GB RAM volných.

HC bych fakt hrát nemohl.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ten posledni patch byl fakt vydatnej, nasledky do ted patchuji, celkem sranda ze pridali do vsero repertoaru, diskonektu a ruznych padu gamesy i modrou smrt :-)
    Me to ted pri prvnim spusteni, po vybrani prviho charu a spawnuti v prvni lokaci padne, sice bez smrti ale vytuh a papa

PezRadar 192 posts
    Community Manager

luckY
    13h
    Thanks for the extra info.

The updates being rolled out are hitting on specific individual items but not all of them. We choose to roll out updates as fixes come in. We do have some other lingering stability bugs and so we do expect additional client patches. I know 2.0.4b is currently in the works and will have some details on that soon.

Game crashes on first mob pull in Pit - #354 by luckY-1438 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/game-crashes-on-first-mob-pull-in-pit/203363/354

Blizzard to Address Ongoing BSOD Issues with Client-Side Patch - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/blizzard-to-address-ongoing-bsod-issues-with-client-side-patch/
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tuhle sezónu to asi není moc achiev, ale stejně!

NESS
    NESS --- ---
    Local Co-Op keeps crashing when 2nd player connects - XBOX
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1gfy34u/local_coop_keeps_crashing_when_2nd_player/?rdt=62620
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ok, díky, tak to zjevně vynechám.
    NESS
    NESS --- ---
    Na odfiltrovani solistu jsou tam vstupni body kde musis stoupnout na dve plosiny soucasne, dva je minimal proto aby ses tam vubec dostal, na dokonceni je jedno jestli 2 nebo 4 pokud vis co mas delat, jinak te to potresta zasekem, pripadne ti v urcitych mistech dobehne timer a pak smrt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam