• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sezona bude se seznou a vypada to dost nadejne witchcraft dost podobne vampum, budes moct vybrat 5 normalnich poweru a 1 unikatni, bude to uz v ptr, tzn se vyhnout prekvapenim, dobre. bude sparka za vlky

a fakt bude armory, podle obrazku 5 savu., pekne

zbytek taky nevypadal zle, co me zaujalo tak u unikatek bude cim vic GA tim lepsi unikatni power, tn by se nemelo stat ze je 4 ga s minimalnim powerem
    NESS
    NESS --- ---
    Heh, kepeleke z 3% na 0.5% na maxu :-))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Člověk se pořád učí, dneska jsem třeba zjistil že můžu mít 3 incense najednou, to mi poněkud ulehčilo život :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo byl zvedavy na preview ptr pro S7 tak dnesni campfire chat v 20hod

Join Our 2.1 PTR Campfire Chat — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24158874/join-our-2-1-ptr-campfire-chat
    NESS
    NESS --- ---
    Druha klasa ktera je dostatecne za bugovana aby dala pit150 je barb, momentalni bugnuty antivenin (4-5M HP), 5 bug snapshotu a voala https://www.youtube.com/watch?v=_gpI4kxX0uQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ach jo, takze to jde vzit na jednom charu?! Sem to moh vzit na hc kde by mne to fakt bustlo, mno skoda :)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejake info

Antivenin bude pravdepodobne asap fixnuty https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-elixir-of-antivenin-bugged-blizzard-working-on-fix-351342 jakykoliv OP build dela uplne nesmysly

A novy goblini, ten Mythic Treasure Bag je jen sance nebo zaruceny drop ? https://www.wowhead.com/diablo-4/news/holiday-treasure-goblins-and-new-treasure-bags-diablo-4-patch-2-0-5-351188
    NESS
    NESS --- ---
    Je tam ted bug na Antiveninu, proto tolik HP, ale zbytek je bez bugu normal, jen proste Spirit, no
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Někdy si říkám jestli hrajeme stejnou hru
    NESS
    NESS --- ---
    op

NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Event Kyo stromecek, tady mas video https://www.youtube.com/watch?v=CYKgwWMRpUI , reakci sem mel stejnou jako Rob :-) wtf cindery :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jake darecky?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: cinderů padá dost, ale taky mě tam pravidelně něco insta killne, vůbec jsem nepřišel na to co.
    NESS
    NESS --- ---
    conduit shrine je fakt boostnouta z obligatnich K se presunulo do solidnich M a i B, bohuzel porad je to bludicka tzn rychle buildy to stejne zpomaluje, tenhle char dava normalne desitky B az T, tzn jako meh ale lepsi nez bylo

NESS
    NESS --- ---
    Ale Gileon a darecky pod stromeckem fajn, horor je na urovni helborna, tzn nic moc
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak se ten patch nepovedl, hlt je strasne nafoukla, jako tisic cinderu za jednu marenu je dost, do part desitek minut nemas za co utracet, sem tam naskocil na 19 minut vybral truhly a jeste mi 1.2K cinderu zustalo, divny

VODNIK: Pita se ridi levlem pity kterou otevres a hordy se ridi T na kterym jsi, pocet vln v horde je dan klicem kterym to oteviras
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Je nějakej rozdíl u Pitu a Infernal Hordes jestli to hraju na T4 nebo nižší? Nebo se to řídí Pit lvl a Hordy počtem vln?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: tak vis co, triko je jeden z mala v klanu co to hobluje takhle moc, vetsina je jako ty. Sak to ma byt odpocinek a relax ne? :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    A asi jako poděkování za pochvalný příspěvek mi dneska padnul první mythic, sice nanic, ale i tak potěší :-) A moje finanční trable vyřešil prodej podivné staffky za 5B, prostě prima den
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No neco jako Mapping v POE, nebo Mono v LE, sadu cinosti kde je mozne posouvat obtiznost porad dal, ktera neni uplne monotoni a prinasi edekvatni odmenu, diky ktere je mozne posunout build jeste dal? :-)

V D4 mas uber bosse unich se obtiznost nekam neposouva a jedine co muzes je oneshotovat je jak na bezicim pasu (hazis kostkama proti zdi) a jedine co ma skalovatelnou obtiznost je pita kde zase neni defakto zadna odmena a jediny posun je ze vse ma jen vic HP a DMG, ale jinak to je na chlup stejne. Pak mas helltidu, hordy, city, citadelu, vsude pevna obtiznost, zadna vyzva, zadny posun.

Ted to muzes srovnat s POE Mappigem, vykopirovano odtud https://www.poewiki.net/wiki/Endgame

Mapping
    Mapping is where most of the endgame content is located. It has the following progression:

Complete maps to unlock more of the Atlas and additional Atlas Passive Skill Tree customization options.
    Progress the quests to acquire the Maven's Beacon and defeat bosses while being witnessed by the Maven for Atlas Passive Points.
    Progress the quests to defeat The Searing Exarch and The Eater of Worlds to unlock their Voidstones.
    Complete a 10-boss Maven's Invitation to acquire an extra Map Device slot.
    Defeat the Shaper Guardians in their maps to acquire fragments to challenge The Shaper and defeat him.
    Defeat the Elder Guardians in maps they occupy to acquire fragments to challenge The Elder and defeat him.
    Collect fragments from the Shaper and the Elder to challenge both in the Uber Elder encounter to unlock his Voidstone.
    Defeat more Maven-witnessed bosses to collect Crescent Splinters to form The Maven's Writ and defeat The Maven to unlock her Voidstone.
    Defeat the Conquerors of the Atlas in maps they occupy, culminating in fighting Sirus, Awakener of Worlds for valuable rewards and a Favorite Map slot.
    Find and complete unique Synthesis maps to find the Cortex map and fight Venarius for valuable rewards and a Favorite Map slot.
    Complete the Maven's special Invitations by having her witness various endgame bosses to unlock the last remaining Atlas Passive Points.
    Defeat powerful endgame bosses while witnessed by the Maven and complete Maven's Invitation: The Feared.
    Complete Tier 17 maps and defeat powerful bosses within to acquire an extra Map Device slot.
    Collect fragments from Tier 17 map bosses to challenge "Uber" versions of endgame bosses for valuable rewards.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam